I'm obsessed


Gossipmaraton

Har jäst lite i soffan till vår lovande serie Gossip girl, beroendeframkallande. Har kletat på mig en härlig och kladdig ansiktsmask som kommer göra huden susen och givetvis en het kopp med varma koppen. Fortfarande ingen aptit eller lust att laga något riktigt generöst. Undra hur detta kommer sluta, måste verkligen skärpa mig. Ska få i mig det sista av varma koppen sen fortsätta med Gossip girlmaraton.



Vrålsnygga räven.

Jag ska förbli brunett



Jag har verkligen kommit över den blonda perioden, gillar inte alls det längre. Det är mörkt hår som gäller för mig, ville mest tala om det för er även om det är sjukt onödigt, haha.

Bad of me

Lite surt att man tappar aptiten efter en operation, men måste nästan fondmata mig själv. Har iallafall lyckats äta en burk makrill och lite jordgubbsfil, bra för min mage. Tycker ändå det är på sin plats nu att aptiten ska komma tillbaka eftersom det är trots allt två dagar sen jag opererades. Bara til at fondmata mig. För övrigt kan jag knappt bärga mig inför lördag då jag blir 20. På måndag blir det systemet eftersom jag har fullt upp hela min födelsedag och lär inte hinna.

Victoria secret girls-inspiration. Hot hot hot























Source: google

Läckert



Hur snygg är inte denna outfiten egentligen? Gillar kontrasten mellan de jordnära färgerna och skor till färgklick som lyfter upp hela dressen.

Beauty miranda


En klänning jag inte hade sagt nej till


Kardashian sisters, beautiful



Source: fashionfever

Stay up



Visste ni att stay ups "lurar" ögonen och gör att man automatiskt ser längre och slankare ut? För er som redan visste, så fick ni er en liten påminnelse iallafall, haha. Läckert är det!

Nakna ben och varm sommar



Hoppas på en varm sommar så man kan springa runt i nakna ben. Eftersom jag opererades i måndags så lär jag inte kunna träna på cirka en vecka, men sen är jag igång igen. Tanken att komma i toppform och hoppas på en varm sommar, kommer kännas så nice att glassa runt i nätta kläder med en vältränad och slimmad kropp. Längtar faktist.

Picture source: fashionfever

Projekt: bygga upp eget portfolio




Har funderat fram och tillbaka på en sak och har kommit fram till en vettig slutsats nu kan jag åtminstone tycka. Eftersom jag modellar ganska mycket så är tanken nu att jag ska börja bygga upp eget portfolio. Portfoliomapp är lätt att hitta i en butik som gallerix, bok och papper och dylikt. Ska för varje favoritbild för var och en plåtning spara ut en bild i portfolioform så jag har varierande bilder från olika plåtningar. Lika bra att påbörja allt nästa vecka då jag redan fyllt 20 och fått massa pengar till att köpa portfoliomapp och hela köret. Till sensommaren ska jag ha byggt upp mitt portfolio så pass mycket så jag ska ta mig en trip till Danmark SJÄLV och söka mig till olika argenturer, ska sköta detta alldeles själv, bli självständig och stark nog att ta tag i såna kämpande saker helt ensam. Varför jag valt att göra detta är mitt brinnande intresse för modellbranschen, vilket jag är smått förvånad över eftersom det intresset kom från ingenstans för cirka 2 år sen nu då jag förut inte ens hade tanke på att vilja satsa inom den branschen. Jag har ärligt talat om jag själv ska få säga det väldigt många fördelar med detta. Komplimanger stup i kvarten för både modellbilder och min personlighet (modell handlar om att sälja personlighet och inte bara utseende) och att jag potential vilket jag allvarligt talat inte hade innan eller ens visste att jag hade eftersom jag har byggt upp erfarenhet och fått potential utav det, förut var jag som en lam fisk och kunde absolut ingenting om den branschen, hade verkligen noll koll och var inte samma linslus som jag blivit med tiden. Jag har vänner som stöttar och puschar mig och även min pappa står till mycket hjälp. Min pappa är politiker och driver en politisk blogg och hemsida för hans kommun. I hans hemsida finns det en liten hemsida (domän) till som står tom, han erbjöd sig själv att byta namn på domänen i hans egen hemsida till mitt namn, så jag kan marknadsföra mig själv på en högre nivå. Det var pappa som själv kom med det intiativet och tycker det är en superidé. Dessutom har jag en vän i Stockholm varav är fotograf och känt honom cirkus i 2 år och har server där jag kan ha vilken domän jag än registrerar mig på och markandsföra mig där också. Har varit smått lat och bekväm i mig innan och inte fått tummarna ur arslet, men nu satsar jag stenhårt och har fördelar som måste utnyttjas på RÄTT SÄTT. Ser fram emot detta, känns som det kommer bli roligt "äventyr" eller projekt med andra ord. Taggad. So, wish me luck my friends.

If it makes you happy, then why the hell are you so sad


Top model sverige

Som sagt jag förut, så tackar man gudarna för tv3play eftersom jag alltid lyckas glömma bort att hålla koll på tiden när den går på tv. Så dags för top model.



Och min favorit som jag hejar på är lätt utan supervackra Klara.


Maison Scotch Collection S/S'12



Har inte ens fått i mig någon frukost, kasst av mig. Sovit som en stock inatt har jag också gjort, inte likt mig så kryss i taket. Är pigg och glad idag, inte så konstigt när solen kastar sig ut från molnen. Dock har jag lite ont fortfarande från operationen, så någon tjullahejtjullahoppansträgning från kroppen är inte aktuellt. Men snart så, då är jag så mycket i farten och backarna att ingen kommer hinna gömma sig. Kom på en sak jag gjorde igårkväll förresten, jag tog ut exakt alla mina extensions i håret så nu jag är någorlunda "korthårig" jämfört med innan, hade nästan glömt att jag passar i den kortare varianten av långt hår, men hallelujah moment så skönt det är att bara ha sitt eget hår nu och sköta om det till prinsesshåret själv. Nu babblar jag som aldrig förr, dags för frukost så jag kan hålla snattran och lugna mitt glada hyper.

Massa inspiration/källor till er som vill komma igång med en bombfylld blogg med mode

Ni kan antingen trycka på länken eller googla.

ORACLE FOX
Nasty Gal
Harpers Bazaar Australia
http://www.andreaolivo.com/
Ben Trovato Blog
I Love Wildfox
Fashionising
fgr
lifelounge
Fashion Gone Rogue
Touchpuppet
Viktor Vauthier




Ali Mitton



Till er som inte kommer loss när det gäller mode/inspirationsblogg. Jag bjussar på Ali Mitton underbara inspiration. Bilderna är fantastiskt underbara, tryck på länken eller googla hennes namn. You will see, amazing pictures.

Source: Golduhn tumblr




Campaign





Maison Scotch Collection S/S'12
Image source: Scotch & Soda

Hippie cool









Eurowoman Denmark January 2012
Photography: Christian Friis
Styling: Gertrud Maria Bønnelykke
Model: Patrycja Walczak

Glam




Inspirationen har inga gränser



Stolen Girlfriend Club
Photographer: Derek Henderson @ MAP
Re- Toughing: Sjoered Laneveld @ Digisense
Model: Georgia Fowler @ N Model Management
Makeup: Corrina Lyon @ M.A.C Cosmetics
Hair: Shontal Healey @ Stephen Marr

Free People - August in Venice


Goodnight



Har fortfarande morfin i kroppen så är ganska groggy och "hög". Operationen gick iallafall bra förutom att andningen konstra med mig på uppvaket. Jag har åtminstone överlevt det vilket är en poäng i det hela och personalen var helt underbara. Resten av kvällen ska jag... decka som en sten. Så uppdaterar er imorgon när jag är på förbättringsbanan. Godnatt my sweetheart.

Hämtat ut paket

Ni kanske minns att jag berätta för någon månad sen att min påg var så gullig så han beställde hem lite roligt till mig från nätet för att överraska. Paketet kom till sverige idag and look what I got. Sminkspegel med lampor och ett stort set med massa olia sminkborstar, ögonskuggspennor och hela paketet. Bilderna gör inte speciell rättvisa, men ett litet kik får ni. Kommer bli roligt att sminka sig nu.







Har varit inlagd på sjukhuset över natten

Här har ni anledningen varför jag inte bloggat. Har legat på sjukhus över natten, opererat mig. Men vad för operation berättar jag inte för er, men jag är lika glad ändå. Undra om ni kan lista ut vad det var för operation!? hehe.








I got to be strong, just keep pushing on


Luxury homes


Underbar väska


New header


+

Lika trött som ett ålderdomshem, men allt är självförvållande eftersom min sömn är som helvetet själv. Kommer i säng på tok för sent, sover oroligt och har absolut ingen rutin i kroppen. Känner mig smått febrig också, kan kanske bero på sömnen. Jag har iallafall packat klart en väska med plåtningskläder inför morgondagen. Ska ha fotosession med Dan, tufft tema. You will see. Ska snart FÖRSÖKA somna till gossip girl så jag får min såkallade skönhetssömn och mår tipp topp imorgon vilket jag inte kan garantera, wish me luck.


Inspiration














Ray ban


Luxury


Asos bodysuit



Tycker denna bodysuiten från ASOS är förbannat snygg. Bara en läcker tight kjol och pumps så är partyoutfiten fixad och klar och givetvis lite större boobies.


Läckert hår

Hur snyggt är det inte med naturligt solblont och axellångt hår? Är själv sugen men efter alla om och men så har jag kommit fram till att jag passar bäst i mörkt, men ska snart ta av mina extensions och få ordning på en mörkare nyans i håret. Ska börja spara på mitt eget så det blir långt. Har tjockt hår av mig så kommer bli spännande när det blir långt och ännu tjockare.






Bling bling


I want this


Pillade ihop ett litet kollage och såhär blev resultatet. Jag blir systemmyndig om en vecka, då kommer jag vara i farten med att beställa efterlängtade älsklingar. Can not wait.


Lördagsinspiration













Everything and nothing


I should sleep now, men nu gör jag tyvärr inte det. Ska man ifrågasätta varför? Nej vi skippar det. Nåväl, har haft en mysig fredag. Flabbat ihjäl mig halva morgondagen med mannen och avslutat med storhandling med papps och pernilla. Blev bjuden på både det ena och det andra, sweet att de ställer upp. Estimated. Som ni kanske inte förstår själv så valde jag att stanna över natten hos dom också, så ligger inte hemma i min egen ensamhet medans joel jobbar natt. Sällskapssjuk människa kan man lugnt säga att jag är. Sällskapssjuka mig lite med fin mat, vin, kaffe och likör med dom medans käftarna på oss aldrig var tysta, har nog pratat sönder mina stämmband för idag men jag må säga att jag har haft det förbaskat trevligt denna halvgråa fredag.

Jag har faktist tänkt lite idag, wow kryss i taket (skämt å sido). Men har analyserat fram både det ena och det andra som jag varit smått blind för på senaste tiden att förstå mig på, men börjar få en bild av det hela nu och har ett humm över hur jag ska hantera denna specifika sak som jag antagligen kommer förklara närmare om lite senare, en annan dag då jag lär behöva tömma kroppen på besvikelse och svordomar. Nu är tanken innan bedtime att föra in alla dessa C9H13NO3 (kemisk formel för adrenalinämnet i kroppen) låtarna av Rihanna till mp3n så jag kan pumpa kroppen i takt till musiken på gymmet, fick nytt kort idag nämligen. Gött skit! 


Love rihanna


Second hand väska




Underbar klänning från ASOS




Hello ego










Wild ones




Black dress from AW


Ambre babzoe halsband


Alexander wang flagship store






Klänning från Ambre babzoe



Tänk er klänningen till sommaren, brun kropp, osminkat ansikte med söta fräknar, skyhöga klackar, chanelväska och håret i en stor slarvig knut. Übersnyggt.

Fina natacha



Bild lånad av Natacha

Jag är dålig på att äta

Har ätit djävulskt dåligt idag, inte likt mig. Imorse åt jag en macka och nu bacon med tomater och lite lök. Till helgen ska jag frossa god och nyttig mat.


Så ung, så förnuftig och smart



Som jag uppfattat det så är tjejen bara 16 bast och är riktigt smart och diggar hennes inställning. Ta en titt på videon vet jag.

Här hittar ni hennes blogg

Inspiration inför kommande plåtning











Dan länkade några bilder till mig där han fick lite inspiration inför kommande fotosession. Det är följande posera på en stol, lite porträtt, maffiga stora smycken och "farfar" tröja. Har en magkänsla att det kommer bli riktigt bra bilder. Dessutom får man träffa Dan igen, det var ett tag sen och han är en härlig person.

Things


+

Godmorgon både pigga och trötta. Själv är man pigg och på gottigt humör, solen skiner för fullt. Då mår man bra.

Take every chance, drop every fear



Well, har bokat in lite mer plåtning. Denna gången med Dan, på söndag. Ser fram emot det och hans idé på tema är imponerande. Ni ska få se när bilderna är klara att publiceras. Har inget annat att förmedla än det, så see you tomorrow.

Missoni


Nothing is impossible, the word itself says I'm possible




Vill ha dessa fantastiska skor från miu miu


Elsa ekman



Visst är Elsa riktigt grann? Älskar hennes markanta ansikte, mer eller mindre hennes höga kindben. Äkta pudding.
Bild lånad av Elsa ekman.

Blue dress


Läcker väska


Mobil vs iphone




Är det inte sjukt hur mobilens liv har utvecklats under vår historia? Kommer ihåg den första mobilen man fick när man gick i lågstadiet, en nokia 3310 och idag har man snart en Iphone. Undra hur framtidens telefoner kommer se ut. Vad tror ni?

Dagens facelook





Hade lockigt fint hår idag som jag gjorde till stort fågelbo när jag kom hem. Kommer bli lättare att få sjukt fina lockar med värmespolar till håret, ska införskaffa det. Ett tips till er som tycker det är jobbigt att locka håret, värmespolar är grymt bra.

Three shirts







Ville leka rolig och testa denna vita toppen på fel håll. Tyckte det var lite fräckare.

My black dress



Bild direkt från helvetet, eller ja ganska söndrigpixlig bild men det får duga. Vill bara visa min ena "lilla svarta" som jag längtar att få använda så flitigt till sommaren. Gillar den enkla looken med den "lilla svarta" klänningen. Enkelt, bekvämt och sensuellt.

Angels


Dagens



Kör på lockar i hela håret idag. Riktig nöjd. Fråga mig inte varför jag håller för face:et men det får duga med denna orättvisa bilden, cepekassa webcam. Kör på tajta jeans, kofta, smycken och mina bruna höga klackstövlar. Helt OK klädsel för att gå på utbildning. Ska chilla lite nu innan jag drar till bussen.

Adorable look



Kanske min framtida hårfärg, jag föll pladask på momangen.

Goodmorning my dear

Godmorgon alla morgon och icke morgonpigga. För att vara extra snäll idag så får jag hoppas att ni sovit som små prinsessor medans jag sovit som en häxa och drömt skummaste drömmarna ever. Upp med tuppen, ska på utbildning en trappa under sweden models idag, det ni. haha. Jag är inte morgonsmutsig längre, duschen var prioritering nummer ett. Trycker i mig mina sunda knäckebröd med görka på och ett fedeglas med vatten, favoriten på morgonkvisten.








21:06





Sitter i min onepiece, glott klart på topmodel och krängt hemmalagade hamburgare med mannen. Nu har jag ont i magen och ska tycka synd om mig själv lite. Har varit för lam idag för att uppdatera, kommer antagligen bli brist på det imorgon också eftersom jag ska på utbildning. Kanske gör ett snabbt godnattinlägg senare.

Godmorgon

Vakna från helvetet precis, min sömn har levt i mardrömmarnas värld. Ack. Jag är trött och vill dyka ner i sängen igen, fast jag inte bör. Ska iväg på min sånglektion och det kan inte ställas in eftersom jag har sololåtar att kunna till konserten. För övrigt har jag brist på inspiration, orkar knappt blogga. Kanske någon som orkar berätta vad jag kan blogga om, det står trots allt tomt i hjärnkontoret på mig. Måste få i mig frukost nu så jag slipper gå hungrig. See you

Insp


Amazing hair


Jacka från Zara


Dinner without carbohydrates



Lax
Roccola
Wok
Räkor
Chillivitlök


Busnel


I wish



Tänk er detta till sommarn. Nakna och bruna ben, beachbodyn, nersläppt, långt, tjockt och solblekt hår och söta små fräknar på näsan. Hur läckert som helst.

Golden


Detta använder jag

Jag har alltid varit den som använt mig av basic produkter eftersom jag aldrig haft/har problem med varken hud eller hår så the basic funkar alldeles utmärkt för mig, och billigt är det.







Håret: Jag använder mig av L'oréls hårprodukter för färgat hår eftersom mitt eget är färgat. Shampoo använder jag ENDAST i hårbotten och balsam och hårinpackning i längderna. Med dom blandar jag ricinolja i, blir mycket lättare att få ut oljan. Låter verka minst 10 minuter innan det sköljs ut. Under de 10 minuterna skrubbar jag kroppen eller rakar mig om det behövs. Slutligen drar jag i efterbehandling i håret som INTE ska sköljas ut. För att få ut det jämnt i topparna så kammar jag försiktigt ut det til topparna, BORSTA ALDRIG i helt blött hår. Blöt hår blir elastiskt och tappar/knäcker hårstrån om man borstar med blött. Gärna en kam med breda mellanrum mellan pinnarna.





Kropp: Jag skrubbar mig oftast med bodyshops skrubb, luktar fantastiskt och är extra försiktig och noggrann med rakningen då jag använder mig av rfsu-produkterna, för och efterbehandling. I know, dessa är egentligen till för våra nedre regioner men går lika bra till benen och armhålerna vilket jag använder det till. Man blir silkeslen.







Ansikte: När jag ska ta bort smink använder jag garniers sminkborttagning, den håller mitt ansikte rent. Sen för att rengöra huden ännu mer på djupet använder jag mig av denna nya ansikttborsten (pure active) från garnier också. Sköljer alltid med ljummet vatten så porerna öppnar sig. Därefter smörjer jag alltid in mitt ansikte med en dagkräm för att fortsätta hålla huden återfuktad och slutligen den nya ögon roll on för att se piggare ut. Den är riktigt grym, föredrar er att testa den.







Kropp efter dusch: Jag brukar alltid variera mig med bodylotion så huden får lite av varje. Har märkt om man använder sig av endast en bodylotion så kan det torka ut huden i längden (beror vilken hudtyp man har). Men jag varierar mig mellan DOVE och Aloe vero, huden blir mjuk och go av dom. Jag låter alltid bodylotion få gå in i huden, och efter några minuter tillägger jag oftast brun utan sol, försök att få så jämnt som möjligt OCH tvätta händerna efteråt. Nu har jag börjat sola en gång i veckan så för tillfälligt använder jag inte brun utan sol.





Övrigt: Man ska aldrig duscha håret för ofta, det slits och förlorar sin glans. Så när håret börjar bli fettigt på mig använder jag mig av torrshampoo, alltid PROFFS eftersom den håller fettet "borta" längst (på mitt hår iallafall, annars ska man hitta produkter som passar sin hårtyp/hårbotten eftersom man är olika känsliga osv) och slutligen Nivea roll on, använder den för den luktar gott och håller svettet borta på mig annars får man hitta det som passar en eftersom allas hud är olika känsliga och dylikt.


Det var mitt det. Ibland finns det undantag då jag kanske väljer bort en produkt och låer mig själv testa något nytt, men detta är den vanligaste rutinen för mig på produkter. Som sagt, har aldrig haft problem med varken hud eller hår så basic is the shit för mig, snällt mot plånboken också.


Right now


Låter mig själv bjuda på denna ohärliga bild. Fick en liten fråga om hur jag tar hand om hår och hud när jag duschar, så tänkte bjussa på ett inlägg vad jag använder mig av. Vad säger ni om det? Sen ska jag fixa naglarna, känns som det är i behov just nu.

Fördelen med dessa söndagar



Fördelen med söndagar är att man bokstavligen kan skämma bort sig själv med både det ena och det andra, vilket är tanken denna eftermiddagssöndag. Ansiktsmask, hårinpackning, skrubba kroppen, fixa naglarna, tända ljus i hela lägenheten och allt annat jag inte kan komma på nu. Lax och roccolasallad till middag, kommer explodera i käften på mig. Kommer hålla er uppdaterade under tiden.

Massa inspiration


















Brunch på inferno

h









Startade vår söndag med brunch på Inferno. Massa smarrigt som bacon, äggröra, grönsaker, egengjorda köttbullar, nybakat bröd. Allt man kan tänka sig. Avsluta med en kopp kaffe, damn vad jag älskar kaffe. Mysigt hade vi och ett extra plus att vi fick brunchen helt gratis med tanke på att jag och älskling kom tvåa på deras quiztävling sist var åt middag där och vann då brunchbiljetter. Under hela promenaden i solen hem fick han mig att skratta, helt fantastiskt med en pojkvän som verkligen får en att må bra och skratta från hjärtat. Love him.

Snarkande sambo på magen



Snarkande sambo på magen kan också vara mysigt. Såhär somna han igårnatt, trött och full som han var, men jag älskar honom lika mycket ändå.

On my wishlist


Bathrobe


Wish


+


Pälsigt från H&M


Just the way you are


Just nu



Såhär mysigt har jag det just nu. Tända ljus och gott att dricka. Slog över sjuan och märkte att det är Whitney houstons ceremoni/begarvning live, så kan inte hålla mig ifrån den, intressant. Alicia Keys bjöd på en vacker sång också, några tårar titta fram. Dock känns det lite ensamt eftersom mannen är på lagfest, hoppas på att han inte kommer hem dyngrak. Som sagt, jag ska själv dra ner på festande och drickande eftersom träningen är prioritering nummer ett. Nu ska jag fortsätta glo och lipa.

Saturday

Vaknade nyligen och ligger bannemig kvar i bingen med den bärbara i näven, the lazy I am. Eftersom jag har råkat vända om dygnet så fick det bli att sova ut ordentligt idag, kom i säng på tok för sent igår. Men det är självförvållande. Gick och la mig hungrig som en varg igår, så damn vad hungrig jag är nu. Brunchen flytta vi dock till imorgon, mysigare med gratis brunch på restaurang på söndagar istället. Får göra ihop egen liten brunch istälet, men det går lika bra det.

I should sleep



Stupid, jag bör ligga och snarka vid denna tiden men nu gör jag inte det. Natten är ung, kanske. Var iallafall på besök i trellehåla igår hos min mor min, har saknat henne kan ni tro. Fick också kramat systrarna och busa med minitigern, lika behövande som att träffa päronet as I told you. Ska väcka lite liv i sambon nu så vi kan dejta kudden i sängen istället för soffan, vi ska trots allt upp i god tid imorgon eftersom vi har gratis brunch på Inferno i stan, det är en fördel att komma dit i tid så vi inte missar över brunchtiden. Godnatt då.

Värmespolar, kanon lockar till håret


Älskar cara-armbanden


Bild lånad av Natacha pyere.


Jag kan inte bestämma mig





Sitter och velar fram och tillbaka och har inte det lekande lätt att bestämma sig. Tänkte snart boka tid till frisören men måste innan dess ta och bestämma mig om jag vill fortsätta vara mörk fast hotta i ännu mörkare nyans eller om jag ska köra på den solblonda looken. Någon snäll själ som kanske kan hjälpa, komma med tips och råd eller dylikt?



Här är jag ljushårig



Och här är jag mörkhårig

Adorable shoes


Odyssey





necklaces by bjørg

Helg är allt jag kan säga



Hade en kanon gårdag, likaså idag. Bloggar mer senare.

Gåssen




Facelook




She drives me crazy music happiness


Blondies





Beyonce och Rihanna, snyggare än förr. Riktigt heta blondiner.

Has got a new job, much money




Onsdag

God eftermiddag. Vakna sent idag, kanske påtok för sent. Planerar och har mig inför min 20 års fest och smäller i mig knapriga knäckebröd med leverpastej och saltgurka. Saltgurka är verkligen killer goda. Ska ringa företaget Telebizz senare, hämta gymkort och ikväll får jag fint besök av my dear best friend. Vi ska mysa järnet. Händelserikt liv.

It's a new day



Lika bra att lyssna sönder sig på Rihannas musik om man ändå är i farten. Småtuggar på söta små gelehjärtan som mannen langa med sig hem, bästa påg man kan drömma om. Har åtminstone fått tummarna ur röven och gjort vettigt idag. Extra vuxenpoäng det där. Glömde nästan bort gårdagens och dagens favoritprogram, tackar gud för tv3 play som sagt. Nu måste jag boka upp för vilka datum jag ska ha fotosession med både den ena och det andra fotograf, ren lycka att ha en sprillans ny och fräsch kalender.

Var nere och handla lite innan



Klia i skallenbilden



Maud



Middag

Hon gör det om och om igen



Hon gör mig nästan galen. Galen av adrenalinkick när man pumpar hennes grymma musik.

J Brand, bra märke för bra och kvalitativa jeans








Theyskens Theory







Älskar alla kollektioner från Theyskens Theory, dessutom har jag en tendens att fastna för den enkla kontrasten mellan svart, vit och gått som Theyskens Theory satsar ganska stort på.



Känner mig smått flitig idag som tagit tag i vissa saker. Har varit på befintlig utbildning/introduktion också med GRC Group AB och dessutom besökt sjukvården där jag fick recept till min antibiotika, kan lova att stress bidrar med en massa följande "sjukdomar". Min sambo har deckat fint i soffan, det var den alla hjärtansdag ja fast för mig är det stort sett alla hjärtans dag varje dag med den kärlek och glädje som han ger. Tycker det är smått överskattat, man ska kunna ge lika mycket kärlek vilken dag det än är på året. Ska snart lunka ner till ICA, smarrig nyttighetsidé slog mig nämligen.

Leather from acne.





2 väskor från Acne, till verkad av 100% läder.  2199 kr/st
Apsnygga både två.

Beig älskling



Denna bedårande klänning från H&M är nästan ett måste i sommar. Ganska vardaglig, men lika fin ändå. Måste hålla utkik i butikerna.

Motivationsbilder

Blir alltid motiverad och taggad när jag får syn på dessa bilder. Ni får tycka precis vad ni själv vill, men jag är mån om hälsa, kropp och hygien och gillar att ta hand om mig själv, och jag låter mig själv njuta ibland också genom att skämma bort mig med litet choklad eller dylikt. Ska på utbildning imorgon så innan dess svänger jag inom gymmet för att lämna min medlemsenkät som jag fyllt i med mina uppgifter så jag kan få mitt efterlängtade kort.












Tomorrow can wait


Tonight is a bad night







Ibland kan det vara sjukt behövande att gömma sig i sina mjukisdressar och rensa kroppen från tankar och känslor tillsammans med uttrycksfull musik. Jag vill koka mig kvällsägg, dona en skollhett kopp med te och somna till gossip girls. Förtränga lite till med ytligheter och skvaller. Dagens ungdon i princip. Eller vad säger ni?

Saker jag vill och tänker göra nu när jag blir 20

Jag blir 20 om cirka tre veckor. Att bli 20 är alltid speciellt som alla säkert vet, systemet och kommer in på stort sett alla uteställen. Kommer ha stor 20 årsfest givetvis och har bara bara och bara önskat mig presentkort och pengar så jag kan köpa mig precis vad jag själv behöver och vill ha. Här är några saker jag tänker göra.


Fixa ögonbrynen riktigt ordentligt hos någon expert så dom blir riktigt fina.


Färga håret ännu mörkare.


Boka tid till spa/massage


Fixa överläppen. ENDAST överläppen ytterst lite eftersom min underläpp är ganska gigantisk. Vill få jämn form på överläppen så den blir i jämn form med min underläpp också. Det ska se propitioneligt ut med ansiktet med andra andra ord.

Inspiring style


Veckan börjar alltid med en ny måndag



Börja dagen toppen med två olika intervjuer som gick kanon. Men känns som dagen slutar fucked up. Det är tydligen en dag där alla känslor, tankar och tårar dyker fram. Något jag antagligen förträngt under dagen som smyger sig på nu på kvällen. Vill skriva av mig, men orden räcker aldrig till. Samlar istället på mig och försöker intala mig själv att allt är bra.

Pälsig poncho



Åhléns

Pyres killerkropp



Hade gjort vad som får att få Natachas gudomliga pangkropp. Inte för smal eller för stor, breda höfter vilket ger henne en fast och nätt timglasfigur.

Åh, jag vill ha sommar


Väska från åhléns




Såhär känner jag mig idag


Evening of inspiration





Har två olika intervjuer imorgon att ta mig igenom, nervigt trots förberedelser. But wish me luck.

Beige skinnjacka och uggs




Fantastisk hårfärg


Krämvit





ph1. ter et bantine, spring 2011. ph2. susanna cornet, fall 2010.

RIP WHITNEY







Fick veta nu att Whitney Houston gick bort nu inatt, men orsaken till hennes död har dom ännu inte gått ut med men spelar ingen roll för mig för jag är lika förvånad ändå. Whitneys musik har varit en del av min mig och min uppväxt, har alltid lyssnat på hennes gudomliga sångröst och älskar hennes vackra musik sen första dagen i mitt liv jag hörde en av hennes låtar som idag är en stor favorit hos mig, "I will always love you" (1992 kom låten ut, samma år som jag föddes). Tråkigt att sånt ska hända, men artister är också människor. Bara för dom är artister så finns det inget som heter att dom kommer leva förevigt men som sagt, tråkigt är det. Hörde för cirka ett halvår sen att hon gjorde comeback för en period men sen blev det tyst igen och nu lever hon inte längre. Men oavsett vad så är det inget hindrer för mig att sluta lyssna på hennes fantastiska musik. Tvärtom, kommer älta hennes musik på repeat om och om igen.

+







För mig att vakna upp och ta ett andetagVad som, gör det möjligt för migAtt varje dag få vakna upp och skåda solskenOch vad som gör att jag får leva som jag görVarje sak som jag gör vill jag ha kvar tills jag dörDet finns saker som jag önskar och med eller utan domSå finns dom alltid kvar I mina drömmar

Hallelujah moment, så vacker


Love you love you love you








Glömde nästan

Kom tänka på en sak eftersom jag fick en kommentar för inte så länge sen hur man når mig utan att behöva skriva här. [email protected], här når ni mig. Sen tänkte jag passa på att fråga vad ni vill att jag skriver mer om? Mode, musik, känslor och tankar, mer om mig själv or something else? Hojta gärna till vad ni vill mer att jag bloggar om, skoj med respons.

Sen fick jag en anonym kommentar nyligen som inte vågar stå för vem hon är, fast sen å andra sidan vet jag vem det är eftersom personen tidigare kommenterat (samma ip-numer) med sitt namn så har sparat hennes ipnummer på datorn för att komma ihåg att det är hon (av anledningen av kränkande kommentarer sen tidigare). Men denna kommentar var nu att jag ser saker ting på löjligt sätt för jag nämnde "fjortisliv" att bo hemma i förgående inlägg. Sa jag något om att ALLA som bor hemma lever fjortisliv? Nix. Utan jag var väldigt bortskämd hemma, såg inte verkligheten - var blind helt enkelt och i dagens läge har jag insett hur jag betedde mig när jag bodde hemma vilket jag tycker är "fjortisliv", att JAG levde ett sådant liv hemma att jag klaga på sakerting trots jag fick en massa saker av min mamma, fick alltid mat på bordet varje kväll och alla dessa lyxsaker man oftast har när man bor hemma. Jag sa inte att folk som bor hemma lever fjortisliv, hade jag tyckt det hade jag sagt det, men syftet var nu att jag levde ett fjortisliv. Jag är iallafall ärlig och står för vad jag tycker och dessutom mina handlingar vilket många inte vågar erkänna. Man vinner på att vara ärlig i längden. Men som sagt, idag har jag insett att bo hemma är ren lyx i stort sett, för mig var det iallafall och den texten i det inlägget handla om mig och absolut ingen annan. Så jag tycker du är löjlig som säger att jag är löjligt för jag berättar och är ärlig hur jag betett mig när jag bodde hemma. Jag har vuxet upp och kommit med båda benen på jorden och insett att man inte kan bete sig hur som helst när man bor hemma, för en dag kommer ens föräldrar gå bort och kan inte vara pass upp längre. Alltså, ansvar är viktigt att lära sig att hantera. Hoppas du fick en annan inblick hur jag mena nu, ville bara förklara för dig så du slipper tycka folk är löjliga som du inte ens i närheten känner. Men tack ändå för kommentaren, jag fick en chans att berätta mer om mig som ung och ni fick dessutom veta mer om mig och att jag precis som alla andra är en människa som någon gång i livet kommer till insikt att VI ALLA ÄR INTE MER ÄN MÄNNISKOR. Tack på förhand, kram.

Love the boots




Tack älskling

Alltid uppskattande att ha en pojkvän (sambo) som är spontan, tar intiativ och gillar att uppskatta sina nära och kära. Han tyckte och tyckte alldeles rätt att jag behövde ett set med nya sminkborstar och en ny sminkspegel, med snygg belysning dessutom. Så dom hamnar i brevlådan om några dagar. Dåliga bilder, men här ser ni hur speglen ser ut. Gillar den faktist. Tack älskling.


Awesome music


Memories

















Hittade massa bilder från stenålderstiden, känns det som. Alla bilder är tagna när man själv var blond, lite kan man fortfarande sakna det trots man fastnat för mörkt nu. Dom är även tagna innan jag flytta hemifrån och man saknar verkligen när man bodde hemma men samtidigt inte. Jag saknar min familj mer än förväntat eftersom jag bara bor en timme från Trelleborg och kan hälsa på dom stort sett när som. Men stor skillnad är det, man kan inte längre fika och shoppa varannan dag som man gjorde när man bodde hemma. Det är stor skillnad. Nu är det ansvar för både mig själv, ekonomi, lägenhet och allt som vuxenlivet har att erbjuda. Men vet ni vad? Jag älskar att ta ansvar, känner mig mer hemma i mig själv när jag tar ansvar istället för att leva "fjortis" liv eller hur jag ska formulera det. Nåväl, såna tider kan man också sakna men vuxenlivet är verkligen något för mig. Älskar det.

Someone who inspires me















Natacha pyre. Jag gillar dagens natacha och inte den "gamla" ultrablonda med riktigt utmanade kläder. Idag är hon dubbelt så snyggare och klär sig snyggt, enkelt och bekvämt ser det ut att vara. Dessutom gillar jag hennes oskyldiga look. Looks like just like an angel, that's my opinion.

Lyxig inredning

Som dom flesta kanske förstått vid detta laget så har jag en fetish för inredning, lyxig inredning. Kan inte hålla ögonen från det, blir så inspirerad.










Intensiv träningsvecka framför mig


H&M

Tack gud för en solig och bra fredag. Började med intervju, Account manager. Pusstid med älskling och åkt till daddy. Har börjat planlägga min 20 årsfest, som det ser ut nu så blir vi nästan för många, men man blir bara 20 en gång i livet och det ska firas flitigt. Ikväll käkade vi på restaurang, fick oss riktigt pappa och dotter tid och jag må säga att det behövdes mer än väl. Nu inatt har vi smaskat i oss mörk choklad, kaffe och konjak och någon uppmärksamhetväckande dokumentär. Nu sitter jag med den nya H&M katalogen och dreglar. Tur jag blir 20 snart, då ska det internetshoppas kan jag lova.


Black


Filippa K






Fresh look


Toppenfredag





Kom precis hem från en intervju, ska snart iväg igen. What a wonderful friday.

Goodnight


Tjuvkik från dages plåtning

Modell: Carolina Ekelund (jag)
Fotograf: Markus Kinnunen

 

Allt bara rullar på nu. Har genomfört dagens plåtning, då kommer nästa fotograf med en ny rolig idé. Dan hörde av sig idag med en ny rolig idé/tema. Sen alla andra fotosessioner också, fullspäckat schema minsann. But I love it.




I'll cross the stream, I have a dream


Adorable


I know that I can't turn back time just to undo all my mistakes, I'm not gonna cry for the rest of my days, I will do whatever it takes




Fine gold


Kvällens låt



Får aldrig nog av Mayday Parade, särskilt deras acoustica låtar. Acoustic har alltid varit en favorit hos mig, tröttnar aldrig på den vackra musiken.

This is who I am





Lunch





Eftersom det blev en del plåtning idag så körde jag på en snabb lunch. Stod framför kameran med tom mage så köpte min lunch på momangen när jag kom hem. Blev en jäkligt vanlig köttfärspaj med roccola och lite gott efteråt. Får se vad middagen kommer bestå av.

Colour/gray




Just nu

Kom hem från plåtningen för inte så längesen. Plåtningen gick galant, bilder kommer. Snart börjar mitt favoritprogram, gött.








Torsdag









Då kilar jag iväg för att bli plåtad. Tjuhej


I'm ready



Färdigpackad och allt inför plåtningen imorgon, så då säger jag godnatt eftersom jag behöver den såkallade skönhetssömn.

SEXY ADRIANA LIMA




BEAUTIFUL, LARA STONE








ANGEL


I AM INSPIRED










TAGGAD - PEPPAD



Eftersom jag missa Top model sverige igår så tackar jag gudarna för tv3play så jag kunde se på det idag istället. Blir faktist taggad av att se programmet, det ger mig mer motivation och inspiration att fortsätta köra hårt på mitt modellande. På tal om det, ska ha fotosession imorgon och har sett fram emot det nu i hela tre veckors tid. Äntligen. Så blir upp med tuppen för att komma i god tid. Bilder komma att dyka upp så håll bara utkik.

BLACK PUMPS


JUST NU - DRA TILL STAN



Nyduschad och allt, käner mig som en ny människa. Ska ta en kvick trip till stan nu för att handla hem saker till plåtningen imorgon, så måste rusa. Och det blev ingen lysande bild tack vare att pixlarna förstör allt. Whatever, see you later.

TRIPS

Tog mig en trip till solarieöarna idag, igen. Blev en trettiominutare, som vanigt. Ska ta en till trip, fast till duschen denna gången. Ska ta en sista trip ner till stationen och stan sen, behöver köpa lite behövliga saker. Håller er uppdaterade senare.

LIFE AND POETRY



Har det bra om dagarna, om veckorna. Massa på gång, fest det. Plåtning på torsdag. Intervju på fredag. Spännande helg med planer inför min 20 årsfest. Intervju igen på måndag, fest det också. Livet är en fest just nu. Nu vill jag göra mig en kopp gott sen slumra in drömmarnas värld i pojkvännens varma famn.

KLÄNNING FRÅN TOPSHOP


Gör i all i min makt för att denna ska bli min.

COSTUME






I NEED SOMETHING WARM, AS SUMMER AIR


TISDAG




UNDERBAR KLÄNNING




NÅGRA KLICK, SEN ÄR DOM MINA









inlovewithfashion.com

GOLDEN INSPIRATION






FICK TAG I LITE BILDER TROTS ALLT FRÅN VIDEOINSPELNINGEN











Bilder tagna av: Macs Realshot Moser

CÉLINE DRESSES





Makalöst fina

+




SNYGG INREDNING


BAS


DAMN IT, OM MAN BARA HADE DESSA PRIMADONNORNA


I LOVE


TACK MACS OCH ALLA ANDRA GOINGAR FÖR IDAG

Jag tackar först och främst Macs för en toppen dag, sen ska jag självklart tacka alla som medverka också vilket är följande Mägg, Ahmet, Dy, Sophie, Elin och Craziest. Fantastiska människor alla och har haft det riktigt trevligt. Ska bli skoj att se när allt är klippt och klart med musikvideon. Sen alla extra människor som var där och hjälpte till med allt möjligt, tack tack och tack. Det blev en lång dag och en del väntande men så är det, bara att bita ihop. Är verkligen taggad på allt omkring mig, tänker köra hårt på mitt eget race nu. Har kommit en bra bit på vägen men man kan alltid komma längre, vilja och kämpa och inte känna att man vill ge upp allt. När man känner att man vill ge upp allt, då tror man inte på sig själv och klarar inte av motgångar på det sätt man själv önska att man kunde men jag har själv sen en bra tid tillbaka insett att man inte ska bry sig om det går bra för andra utan sluta bry sig om det går bra för andra och köra sitt eget race och vara stolt över sig själv, utan att skämmas. Konkurrenter och motgångar ska bara ge en mer vilja och hunger att lyckas, att bli stark. Jo, jag känner mig delvis deep idag, filosiferar en del om sin egen mening med livet och hela den grejen. Men ska sluta med det nu och bara njuta av tillvaron, njuta att jag tror på mig själv och vet att jag kan lyckas.

"Vill man, så kan man"

Fick tyvärr inga "backstage"bilder från idag, vi var fullt upptagna med allt som var tvunget att göras.




BARBARA PALVIN


MYSSÖNDAG





Har varit en slapp söndag i sig. Sov ut ganska länge, kanske för länge. Blev trettio minuter i solariet, handlat och bara myst och tagit hand om mig själv. En riktigt ta hand om sig själv söndag. Kan alltid behövas. Ska snart lägga mig eftersom det blir en lång dag imorgon. Ska vara med i en musikvideo, så inspelningen börjar på morgonkvisten och håller på stort sett halva dagen. På torsdag blir det grym plåtning också. Kommer bli en fullspäckad vecka med andra ord.

DAGS FÖR TRETTIOMINUTARE I SOLARIET


FRUKOST


THINK TWICE


LV


MAKEUP


LÅNGARMAD GANTPIKÉ


YES YES




BEAUTY CHRISTY TURLINGTON












SJUKER



Är inte kry för fem öre idag. Förkyld, känner mig febrig och.. och en sak till. Trots jag känner mig sjuker så är jag galet sugen på att dra till gymmet och kötta, men får låta bli med det eftersom jag inte vill bli mer sjuk än vad jag redan är. Min andra halva har lämnat mig för några timmar, håller tummarna att han och hans lag vinner matchen som senast. Sugen på att glo på Gossip girl, får se.

PERFECT BLACK


PALLA RUBRIK



Okej, nu är jag nästan lost i hjärnkontoret här. Mest för att få det uppstruktuerat så är kommande: Musikvideoinspelning med band + sångerska + producent, plåtning med Kinnunen, plåtning med Kalle, plåtning med Glenn, 2 olika plåtningar med Niklas, plåtning Macs, plåtning med Kaj och...? Har väldigt mycket på gång så allt är bara så jäkla rörigt just nu och det stör mig. Måste få ordning på alla datum, vilket är en fördel. Blev bara en snabb gästning hos partyfixarn idag, nöjde mig med ett glas vin eller två, ska trots allt dra ner på drickandet/festandet. Får utesluta det ett tag nu när jag ska ta träningen på blodigt allvar. Pallar inte mer för ikväll, så see you later.


FACELOOK










SOMETHING NEW



Tog en liten trip i stan som istället blev en heldag i stan. Dock ville jag begränsa mig idag och inte köpa massa fina saker bara för att, utan köpte mest det som föll mig i smaken idag, vilket inte alls är speciellt märkvärdigt egentligen. En vanlig jäkla pikétröja, kan vara bra till vardags, en fin tvålpump till vår toalett och guldiga/silvriga armband. Sen blev det ytterligare en flaska ricinolja från apoteket. Ska snart göra oss en go middag, chilicorncarne och sen på lite fredagsparty. Lagom och inte alls för komplicerad eller stressad fredag.

MEGAN


NU HÅLLER VI HELG



Ska låta min man blir klar med sin rensning av venylskivor, sen blir det en trip till stan för en fredagsfika ute i solen och mysa runt. Härliga fredag.

LOVE







Det blåser kraftiga vindar
Förändringarnas tid är här
Det ringer på våra dörrar
Är det till glädje eller till besvär
Det beror inte på vem du är
Det beror bara på vad du gör
Den som blundar kan inte se
Att det finns ingenting att vara rädd för

Här kommer den nya tiden
Den nya tiden är här

Vi lever mitt i ett under
Där vi kan påverka alla väl
Skall livet vara fyllt av glädje
För alla eller bara för en del
Det beror inte på vem du är
Det beror bara på vad du gör
Den som blundar kan inte se
Att det finns ingenting att vara rädd för

HÄR KOMMER DEN NYA TIDEN

Kom nyligen hem från ett möte. Sitter med en redbull i näven med venylskivan igång, härlig musik med andra ord. Det är skinande sol utanför. Det är fredag. Har massa roliga projekt på G. Går bra med bloggen, går bra med min lilla karriär eller vad man ska kalla det. Har finaste pojkvännen, familj och vänner och exakt en månad kvar tills jag blir 20. Vad finns det att klaga på egentligen? Ingenting.






WISH




GOLD


GODNATT OCH TACK FÖR MIG

För att avsluta kvällen prima så är det dags för senaste avsnitt avv Elsas värld, sen krypa ner i bingen med älskling. Har haft en riktigt toppen dag. Jag är glad.


"Så som man själv vill bli behandlad, ska man behandla andra tillbaka. Och om man vill känna att andra glädjs för sin skull så får man glädja sig tillbaka för andra också"


+




TIGER OF SWEDEN F/W 2012












INFERNO











Var inte särskilt bra ljus inne på Inferno så bilderna med på tok för dåliga, men det överlever vi. God mat fick vi, gratis till och med. De hade en musikquiztävling därav jag och älskling kom på andra plats. Vårt pris var gratis brunch på Inferno precis när vi själv vill. Även Bobba, Trana, Paulina och Jocke kom lite senare och höll oss sällskap. Blev lite vin och lite drinkar. Perfekt avslut på denna Torsdag iallafall.

Imorgon blir det antagligen Helsingborg (Väla) där vi ska köpa hem nya saker till lägenheten från IKEA och andra behövliga saker. Ja vad säger man? Älskar att man flyttat hemifrån, så jäkla härlig känsla.

JAG ÄR GLAD GLAD GLAD OCH GLAD

Projekt på gång nu. På måndag ska jag medverka i en musikvideo, kommer vara lång dag eftersom jag ska VARA i malmö åtta på morgonen. Kommer hålla på fram till eftermiddag någon gång. Har andra projekt med manangern/arrangören till musikvideon. Från olika plåtningar till att prata om skivinspelning och dylikt. På torsdag har jag ännu en fotosession med Kinnunen och temat kommer vara på tok för ballt. Har en massa på kroken nu. Känns att jag lever, är lyckligt lottad. Nu ska vi kila mot restaurang iallafall. Uppdaterar förhoppningsvis senare.



Macs på Realshot Studios som producerar detta med musikvideon, musik och plåtningar.

FINT



MIN NYA BLÅA BLUSKAVAJ



I know, suddig bild

(Ja, jag har jeansshorts på mig)

FRUKOST


ODD MOLLY




GODMORGON







Godmorgon världen, vakna inte för länge sen. Sjusovare i ett nötskal. Har precis smällt i mig två knäckebröd med bonjour och tomater på, gottgottgott och mätt är jag nu. Ikväll ska jag ut på fin restaurang och käka, med två fina personer. See you

ÄR RIKTIGT EGO FÖR EN NATT




















STUDDEDHEARTS


DAMN SO BEAUTIFUL




ONSDAGKVÄLL



Sitter med ett litet choklad och vatten och glor på "säg att du älskar mig". Får hoppas på att den är lika bra som förväntat.

FASHION IS PASSION








BLACK




WONDERFUL MUSIC








HOW NICE


+


I'M HAPPY TODAY


MISS YOU MY FRIEND


SIGNIFICANT MEMORIES I WILL NEVER FORGET







Det är något med denna låten som får mig att må bra, så jäkla bra. Pepplåt till livet.

TO THINK THAT YOU ARE ENTITLED



Från och med nu är det dags för andra bullar. Lite lunch nu, sen är jag nöjd.

UNDERBARA ROSIE HUNINGTON




+ STELLA MC CARTNEY


INSPIRATION






















THINKING BACK ON HOW YOU CHANGED ME, EVERYTIME, YOU TRIED TO PUT ME DOWN BUT YOU MADE ME STAND UP ON MY OWN


GOODNIGHT READERS

Ni har inte missat att jag har justerat om bloggen? Är inte riktigt nöjd ännu så kommer fixa och dona tills det blir som jag tänkt mig men det tar jag en annan dag för nu väntar bingen. Godnatt läsare.

UNDERWEAR








HOT RED LIPS




INSPO


WONDERFUL DRESS


MASSA INSPIRATION












Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus