Godmorgon


Love this dress



Hade nästan glömt att jag har flera stycken plåtningar nu i April. Den 15 har jag stor plåtning med 2 andra modeller (tjejer) då vi kommer ta bilder alla tre tillsammans. På plats kommer finnas MUA (make up artist), designer, tekniker och hela racet. Ser fram emot att få arbeta med andra modeller. Sen har jag en plåtning snart med Dan, riktigt coolt tema ska vi köra på. Sen andra sessioner som jag ännu inte bokat in exakt datum, men så fort jag kommer hem från denna lilla resan ska jag ringa upp fotograferna för att vi våra datum spikade. Har även tänkt på en sak ett tag nu som ska fixas så fort som möjligt. Ska fixa ihop eget portfolio och söka mig till argenturer i grannlandet, Danmark. Tänker köra riktigt hårt nu, med eller utan motgångar. Fått massa creed från erfarna personer, sen dessutom har jag en nära person som har en egen hemsida där det finns tomma domäner på som jag fick använda för att lägga in modellbilder och marknadsföra mig själv. Man ska väll ändå kämpa för det man vill syssla med? eller? Inget kommer på ett gratis silvetfat, man får anstränga sig lite själv för att uppnå något här i världen.

Kom precis "hem"

Kom nyss hem (till älsklings pappa) från Afterwork Husaren som det heter här i Skövdes city. Tog några glas vin med älskling. Riktigt mysigt ställe där dom hade Karaoke Live med riktigt band istället för dålig karaoke skiva med dåliga kvalité. Där är det ordentliga saker. Hade det riktigt mysigt. Snart ska vi bädda ner oss för vi kommer bli väckta tidigt imorgon av hans syster då vi alla ska ta gemensam frukost sen spana runt i stan. Imorgonkväll fortsätter vår roadtrip till en annan ord för att träffa andra härliga människor. Cozy.


Snabb fredagsinspiration






I love you my dear






Som sagt är jag iväg på en liten roadtripresa här i Sverige med min sambo. Har det hur mysigt som helst. Tänkte berätta en glad nyhet. Jag fick en försenad födelsedagspresent av svärfar och hans fru igår och gissa vad det var? Presentkort på ticket. Jag ska utomlands snart igen, I'm a happy girl. Jag är en riktig resmänniska så kommer bli så skönt och roligt att lämna sverige igen. Trött på sverige överlag, om jag ska vara helt ärlig. Nu ska jag väcka min sömntuta till pojkvän, hörde vi skulle iväg nu ikväll. Dock vet jag inte vart men det lär jag märka förr eller senare.

Idag reser jag iväg igen



Ska packa ner alla resterande kläder inför dagens kommande resa. Ska resa iväg igen några dagar, så bloggen kommer tyvärr stå tom igen några dagar. But I come back.

Hotellet i L.A







Såhär bodde jag de första dagaran i L.A hos jossan. Hur mysigt som helst. Efter några dagar flytta vi in i lägenhet, bilder på det kommer också.

I enjoy being myself












Motivationsbilder











Sen hård träning i L.A med personlig tränare har jag nu lyckats göra mig av med några kilo och även cm runt både höft och midja. Har ganska snabb förbränning så när jag väl kommer igång ordentligt med träningen så går det undan. Ska fortsätta att köra hårt på träning nu och ta med mig av en massa övningar och tips från Lars. Bara att köra på. Sen med bilderna vill jag säga att jag gillar muskler, det ska inte vara för smalr och benigt. Former och muskler, muskolös med andra ord. Damn it, hot hot.

Glömde nästan

Glömde nästan berätta att jag ska resa iväg imorgon, igen. Kom hem frånm L.A igår och ska iväg imorgon igen. Så ska hinna med att packa ikväll.


Just nu





Trots hur trött jag är så envisas jag att sitta kvar i köket med laptopen uppe. Har fått i mig lite mat, eller ja.. salta gurkor. Orkar inget annat men damn vad jag har saknat den svenska maten under de tio dagarna i L.A. Saltgurka kan jag äta rakt av, sjukt gott om man frågar mig. Ska snart nattdiska, hoppas jag inte väcker grannarna genom att tappa porslin, inte för jag tror det men jag har träningsvärk i händerna sen senaste träningen i L.A, boxning så svettet sprutade.

Victoria secret mjukisbrallor







Älskar mina nerrosade mjukisbrallor från VS. Skönaste mjukisbyxorna som existerar och inte bara det, man får riktigt ass av dom. Inte för jag behöver större rumpa, men varför inte. Älskar byxorna iallafall. Känner mig riktigt flickig i dom.

I'm so f.cking done here




Inspired






























Väldigt fin klubb i L.A

















Under de första dagarna hamna vi på någon superfin klubb där det nara krylla av äldre hanar och honor. Allt såg ganska "fint ut i kanten" så antar det var människor med stor plånbok som festade som de vore unga. Trevligt hade vi iallafall och god jäkla skumpa fanns det.

VS webshop, I'm so in love



Klicka här

Två bildern från L.A




Bilder tagna av mig

Klara, du fixar detta



Hon har kommit till finalen. I strongly believe in her.

Gynning



En blogg jag följer jämt och ständigt är Gynnings blogg. Tuff brud i lyxförpackning som kan inspirera on real. Här finns hennes krypin.

Bild lånad från hennes blogg.

Never say never



Hittade en blondinbild, so why not. Jag ska försöka kortfattat tala om för er att jag har haft en fantastisk resa. Så mycket som hänt som byggt upp mig mer som person. Kommit ett steg närmre mig själv, vilket under. Jag och min sambo har planer på att åka dit tillsammans också, så det är bara at börja bita i det sura äpplet och spara pengar som aldrig förr. Jag ska även kolla upp lite olika skolor, har tanke på att plugga där. Nu kommer bilder från resan att storma in på bloggen så håll utkik.

Dreglar


So I like this, give it to me














Down to earth


What a beautiful inspiration










Katana



Våra drinkar



Sushiförrätten



Sushihuvudrätten

Såhär såg maten ut för mig första kvällen i Los angeles. Vi körde på en riktig sushikväll på Katana som var ett av de dyraste sushirestaurangerna. Avslutade kvällen med redig partajande med Mark. Bilder från det kommer också.

Inspiration










Lite bilder fran resan



Har shoppat en massa pa Victoria Secret under resan, sjukligt fina underklader, mjukisklader, pyjamaser, traningsklader med mera. Tror jag blivit pa tok beroende av VS utbud.



Godaste "glassen" jag nagonsin kakat. Istallet for onyttig glass sa ar det... minns inte vad det heter.



Detta ar en av dagarna jag och Josse skulle ut och kanna pa partylivet har i L.A. Sant jakla os kan jag lova.



Mels Drive in restaurang. Sa amerikanskt det bara kan bli.





Jag och Alex.



Godaste drinken ever.



Lite av city:n i L.A







Efter nagra dagar i hotell flytta vi in i en lagenhet istallet med tre goa killar. Sahar ser det ut vid lagenheten.


Never allow anyone to stand in the way of you

Stor mig att jag inte kan ladda upp bilder pa datorn har i lobbyn, men tror ni overlever det en dag till for det blev andrade planer. Jag ska hem imorgon MEN ska antagligen tillbaka till Los angeles till nyar och nar jag kommer hem ska jag kolla efter skolor har, ar sa sjukt sugen pa att plugga har. Forr eller senare ska jagbosatta mig har, jag tvekar inte en sekund kan jag lova. Men ska hem imorgon, da jag ar hemma pa tisdag eftersom det ar en valdigt lang resa. Ar hemma onsdag sen reser jag ivag igen pa torsdag. Ska forsoka blogga sa mycket jag bara kan, I promise. Tog mig en promenix i min ensamhet i city igar, stotte pa massa trevliga manniskor sarskilt en snubbe. Fick hans visitkort och skulle hora av mig nar jag aker tillbaka till L.A igen, forst fattade jag inte riktigt men nar jag kolla pa hans visitkort sa arbetar han inom media. Hur roligt egentligen. Detta ar basta staden nar det galler kontakter att lyckas inom vissa yrken, kan ju saga att Sverige ar sjukt daligt land nar det galler att lyckas med vissa yrken och drommar nar det galler kontakter. Idag galler det att ha en massa kontakter for att lyckas inom vissa grejer och yrken. Sa som sagt, jag ska flytta hit forr eller senare. Jag skiter fullstandigt i vad folk sager, men hit ska jag flytta. Sen kanske jag later lite elak nu, men varken en familjemedlem, bastis\vanner, pojkvan eller nagon annan ska vara i vagen och stoppa andras liv och drommar, jag ska hit om det ar sa att det ar nasta ar eller om 3-5 ar sa SKA jag flytta hit. Jag har egentligen sa mycket kanslor och tankar att dela med mig, men gort det nar jag kommit hem och kan blogga som vanligt igen. Sen jag kom hit har jag borjar tanka i andra banor, hittat mig sjalv pa annat satt och vet mer vad jag vill har i livet. Denna resan har verkligen varit nyttig for mig. Vi hors om tva dagar lovers and haters. Puss


Älskar dig Carolina Ekelund

Detta är ett inlägg till Carro från Joel. (har kidnappat hennes blogg när hon är borta)

Vet att vi ibland har haft det lite kämpigt och det har inte varit små rosa moln hela tiden.
Nu när du är i Usa så har jag funderat lite på vad det är som gör mig kär i dig.
Och ju mer jag tänkte på minnen och vad det är som gör dig och oss så speciellt så fick jag mycket glada minnen.

Jag minns fortfarande första gången jag såg dig på fototräffen i Landskrona. Kommer ihåg att jag tänkte "Shit vad hon är vacker. Men hon är out of my league" Ditt leende och ditt skratt när jag sa till dig att du skulle tänka på ditt favoritgodis medan Jan plåta dig kommer jag aldrig att glömma. Ditt sätt att se på mig och ditt sätt att skratta och le värmer mitt hjärta helt otroligt.

Bild från träffen. Tagen inom 5 min från att jag pratade med dig.
(fotograf: Jan Valeur)


Ett annat minne som säger mycket om varför jag älskar dig är när vi skulle ut och äta på resturang för att jag lovat dig det som pris om du klarade ett visst säljmål. Och självklart klara du det. Så vi gick till Inferno och väl där gick du på toaletten. Servitören fråga mig under tiden vart vi ville sitta men det sa jag att du fick bestämma. När du kommer tillbaka så frågar han dig och du svarar direkt "På rumpan"
Vi äter våran mat och du slickar tallriken innan vi går.
Älskar att du är så avslappnad och galen.



Delar med mig ett minne till innan det blir natten här och det är när jag visste att jag kunde säga dom 3 små orden till dig och mena dom. Men du var inte redo för det då men jag berättade för dina vänner om det. Jag tror du vet om kvällen i trelleborg när vi firade Maria. Det var en riktigt bra kväll enligt mig. <3


Nu ska jag sova här. (borde gjort det för länge sen man datorn har krånglat lite så jag har inte hunnit med alla minnen jag ville få med men det kanske kommer fler sånnahär inlägg i framtiden)

Saknar att somna bredvid dig mitt hjärta. Saknar att vakna mitt i natten av att du svär åt mig i sömnen och saknar att väcka dig med frukosten framplockad (du är så vacker när du är nyvaken).


Älskar dig av hela mitt hjärta och längtar tills på tisdag då du är i mina armar igen.
Tack för att du står ut med mig och tack för att du vill vara min!


(Bilden är från andra dagen vi umgicks. Vi tog en promenad längst havet och satte oss och myste på en bänk)

Tva harliga sangfaglar



Ni kanner sakert till dessa tva kanda sangfaglarna fran youtube? Har om dagen sprang jag och Jossan pa dom har i LA och vi fick varsin liten chock. Bild pa oss med dom kommer sa fort jag har tillgang till ordentlig dator. For er som inte vet vem dom ar, ta er en titt vet jag och njut.


Jag har det underbart har pa andra sidan av jordklotet

Forlat att jag inte bloggat, men Los angeles ar alldeles for underbart for att sitta och blogga om dagarna. Dessutom ska jag till flygplatsen imorgon och boka om min hemresa, jag ska vara har langre an planerat fran borjan. Sa jag kommer vara hemma i sverige langre fram. Nu tanker jag beratta lite mer om resan hittills. Vi har festat duktigt, pa kanda stallen dar det fanns smatt kanda personer, modeller osv osv. Vi har varit uppe i bergen och sett hela L.A framfor oss, hur vackert som helst. Jag tranar som fan, tranar med personlig tranare och har traningsvarkdeluxe just nu. Vi ater gott hela tiden, sol sol sol nastan hela tiden. Shoppat som sma shopoholic pa Victoria secret och andra fina butiker, springer runt pa L.A gatorna som varldens lyckligaste manniska osv osv. Jag lever livet, nu snackar jag att jag lever verkligen livet sa som sagt ska jag stanna har langre an planerat. Nar jag kommer hem kommer jag vara i toppform, motivation for allt, inspiration fran varlden och sen jag kom hit har jag hittat mig sjalv pa ett annat satt och tanker i andra banor. Jag kommer vara som en ny person nar jag kommer hem. Jag har sa mycket att beratta egentligen sa orden kommer inte alls ratt som jag vill.


Jag är framme

Jag kom till L.A senare än förväntat igår eftersom flyget var smått försenad och jädrans väskorna tog en jäkla evighet att få, annars gick resan bra. Lever och helskinnad. Igår kväll stack vi ut på Katana för en sushikväll som slutade med alkohol på något känt ställe som jag har blekaste aning vad det heter, kan annars lova att det var förbannat jäkla roligt. Trevliga människor, och nu snackar jag om ÖVERTREVLIGA människor. Vill bosätta mig här. Idag ska vi ut och äventyra, i regnet men det hindrar inte mig att leva loppan. Bilder kommer, I promise.

Idag är dagen





Då är det dags för mig att bege mig av. Ska smälla i mig en stor och mäktig frukost så jag håller hungern borta så länge som möjligt. Sminka mig lite, borsta tänderna sen tar jag tåget direkt ner till Danmark för att ta flyget därifrån. Vet inte när jag kommer blogga igen, så vi får se när det dyker upp något för idag ska jag till USA. Askalas glaaaaaad. Hejdå alla goingar.

LV


Ralph Lauren


Memory


Will miss you my dear










Two pieces excellent




Studion



Detta är ett ställe jag kommer sakna nu när jag reser iväg, studion. Har en del nya plåtningar igen som är planerade när jag kommer hem från L.A. Så jag har två fina saker att se fram emot när jag kommer hem, min fina sambo och studion/plåtningar. Men först ska jag leka lite i USA sen är det allvar när jag kommer hem, the reality.

Cosshop




Senaste resan

Sist jag var ute och resta var i Italien som nu är 4 månader sen. Eftersom jag har sån resfeber nu så tänkte jag att det är lika bra att bjussa på lite bilder sen Italien.




Milano






Kyrkan som Mozart spela sin första offentliga konsert som femåring.




Musikskola






Dyra märkesklädesbutiker












Femstjärnig restaurang


Jag i Rovereto som ligger vid alperna.






Hela gänget (kören) och våra italienska guider.


Ellinor och jag














I'm inspired














Packat och klart, 16 timmar kvar





16 timmar kvar tills första planet mot London lyfter och såhär precis innan avresa lyckas jag ta på mig en fet förkylning. Jag skojar inte att jag nyser 20-25 gånger på cirka en halv timme. Jag lider. Men ska fan inte dra ner mig på det nu, ska fan till Los angeles. Jag har iallafall packat klart exakt allt allt allt, sjukt skönt att vara klar med packningen. Ska dessutom hålla mig vaken hela natten så jag är trött på planet och somnar så jag är pigg sen när jag är framme och lyckats vända dygnet på planet. Känner mig som en klok tjej för en gångs skull, känn ironin.

Tomorrow is the last day at home



Jag lovar att göra lite update imorgon innan jag åker till L.A. Ska slänga mig i min pågs famn nu och mysa järnet. Godnatt

Love inspiration





























Rosie hunington, stunningly beautiful




Seating garments


23:12



Bjussar på en bild när jag borstar tänderna, don't ask why. Har övat med kören idag inför vår konsert senare i April. Har två sololåtar som ska kunnas utantill så får träna på låtarna i Los angeles. Ska bara glömma och släppa allt ikväll, inte tänka mer än på att ta det lugnt innan jag åker för imorgon ska det packas hela dagen. Ska fantamig unna mig sista gången med snacks ikväll innan jag åker för att träna och gå stort sett hela dagarna.

Onsdag

En kopp kaffe, sen är jag nöjd. Fick mig den mest behövliga duschen ever så ska slänga på mig kläder och fixa mig kvickt sen åker jag enda vägen till Trelleborg för att öva med kören. Orkar egentligen inte alls idag, vill bara vara hemma och börja mentalt förbereda mig inför resan. Men måste man så måste man.


Wonderful haircolour




Chanel, endast chanelinspiration








Sagovackra klänningar från Marchesa kollektion






John richmond kollektioner, fantastiska


Guldklump


Two two two, just two days left





Efter mitt ständiga tjat om Los angeles så tippar jag på att ingen som läser min blogg har missat att jag ska till Los angeles och nu börjar det närma sig med storm. Klockan är över tolv och det är onsdag, vilket betyder att det är två, två tvååå dagar kvar. Bara för några veckor sen satt jag och nästan grät så mycket som jag alltid velat åka dit och nu helt plötsligt ska jag dit. Min kropp är som en energikula dagarna ut och in men mitt hjärnkontor är ganska efterbliven och har inte riktigt fattat att jag ska till andra sidan av jordklotet. Jag kanske är sjuk överdriven men satt och böla av glädje tidigare idag. Det känns lite som en saga, för bra för att vara sann. Jag kommer flyga dit i min ensamhet, ska mellan landa i Heathrow som är Europas största och världens näst största flygplats (London) där jag ska klara mig ensam vidare till Los angeles, där Josefine kommer ta emot mig med öppen famn. Jag är en av de personer som kan verkligen sprängas av glädje och har svårt att behärska mig och varva ner när det kommer till drömmar som enkelt sagt slår in. Känner mig egentligen smått töntig och överdriven som är overexcited för en resa, men tänk er en dröm som betyder så mycket för er som slår in. Finner knappt ord. Tanken att jag kommer gå längst los angeles gator känns så.. så.. vafan, kanske räcker med att jag egentligen säger att detta kommer bli så awesome, så storslaget för mig. Jag kan garantera att bloggen kommer vara totalsprängd av bilder på resan, så håll utkik om du är sugen på att följa mig när jag är i L.A.

Skor från Steve Madden, jatack


Magical bags from Prada








I believe in believing, the things that we don't see


Motivation images




Yves saint laurent shoes, so wonderful






Three favorites

Ni har väll inte missat Kandeeshopen där det kryllar av snygga sommarlinnen? Här är tre favoriter som jag är sugen på att klicka hem.






Klara, don't give up





Klara är utan tvekan bäst i tävlingen, enligt mig. Står på hennes sida till 110 %. Hon fick veckans bästa bild som ni kanske (förhoppningsvis) inte missade, varav kamma hon hem den lilla vinsten från designern Lars Wallins utomordentliga smyckekollektion. Jag hoppade av lycka, trots tävlingen inte ännu är helt avgjord. Med handen på hjärtat så kommer jag brista i gråt och skrika tills jag tappar rösten om hon inte kammar hem hela tävlingen. Hon är bäst bäst bäst och bara så jäkla bäst.

Source: Bild hittad från google

Same mistake



Jag gjorde samma misstag idag igen, missade Top model sverige. Så ännu en gång tackar jag gudarna för tv3 play. Hörde en fågel viska till att det är Sibel som får lämna tävlingen, återstår att se för lämnar bloggen för cirkus en timme sen är jag på plats igen med bloggen.

Mönstermix



Gillar att leka med fantasin och diggar mixen mellan randigt och prickigt. Kanske lite tantvarning på det, men fantasin har trots allt inga gränser. Eller är det inte så man säger? Rätta mig om jag har fel. Börjar trots allt komma i det stadiet där jag vill vidga gränserna när det gäller mode och inte hålla mig inom dessa "ramar", passa in och vara en i mängden (tycker många ungdomar ser likadana ut idag, klär sig i princip samma "ramar". Hitta sin egen stil och våga sticka ut, that's what I like.

Ännu en matbild



Vi försökte vara nyttiga idag så middagen bestod av havets favorit, lax och miniträd. Förvånat nog lyckades jag bli proppmätt på det lilla lasset, brukar annars kunna lassa på dubbelt så mycket med mat och bli belåten. Enkelt och gott var det iallafall.

Inspiration












Designen är ännu inte riktigt klar





Bloggen känns mer personlig nu vilket är meningen med make over:n. Dock velar jag fram och tillbaka om jag ska rensa upp alla inlägg och börja från början, det återstår att se. Men som sagt så är designen inte klar ännu, återstår små saker att finslipas på.

Ursäkta röran, jag bygger om

Som ni ser så håller jag på med att designa om bloggen lite. Dags för en makeover helt enkelt. Som tur är har jag en nördig pojkvän som hjälper mig så det ska snart vara klart, förhoppningsvis.

Pastell



Jag har aldrig varit ett stort fan av färgade jeans, men man blir verkligen påverkad och efter att testat alla möjliga färger i olika butiker så börjar jag digga det. Bara man har ett baslinne och någon snygg kofta till som bryter av lite så man slipper att det blir alldeles för mycket färg. Jag har alltid gillat jordnära och neutrala färger men pastellfärgen blir bara allt mer och mer populär.

Jag är faktist en snäll människa





Ibland känner man sig missförstådd som människa. Jag är långt ifrån perfekt, jag vill inte vara perfekt men jag är faktiskt en snäll människa.

Loreen



Hon kan verkligen sin grej. Man blir på sjukt bra humör av låten. Go Loreen.

Love today


Jag har världens finaste pojkvän/sambo


Saknar det långa håret, sjukt mycket




Count on me through life’s changes


+


Just nu





God eftermiddag alla. Det är strålande sol ute så sitter ute på balkongen och avnjuter en energidricka, pumpar Loreens härliga musik och bara avgudar vädret. Är på tipptopp humör men det är kanske inte så konstigt när jag åker till andra sidan av jordklotet om fyra dagar. Har på mig mina nya beiga brallor från H&M, svart vanligt linne från bikbok och kofta/kavaj från Busnel. Favoriten som kommer användas flitigt till kyliga sommardagar. Ska hämta ner alla sommarkläder från vinden idag så jag kan börja skumma igenom alla mina tusen plagg så jag kan ta med mig något fint till Los Angeles. Det går bra nu.

4 dagar kvar




Inspiration




























+




23:29


Allt klart inför USA-resan



Estavisum klart
Svenska pengar, danska pengar och amerikanska dollar klart
Biljett klart
Försäkringar klart

På fredag åker jag. Yes yes yes

Två presenter



Rosor från älskling



Rött vin från syrran

Dagens kap









Läppstift från YSL
Byxor från H&M som egentligen är beiga
Body lotion och nattkräm från body shop

No make up


Sunday



Tog en rundtur i stan idag med Angelica. Sluta med att vi satte oss ner i den spårlöst försvunna solen och tryckte i oss jordgubbar och min absolut älskade redbull. Fick med mig trevliga saker hem som jag visar alldeles strax.

Detta bjuder vi på










Hemma hos Angelica och myser








16:50



Ikväll blir det utgång med tjejerna. Let's go.

Spåkulan berättar...



Jag ville också spå mig och denna var en av de jag fick upp. Kanske stämmer trots allt. Har en tendens att gräva ner mig i gammalt och må dåligt över det och inte tillåta mig själv göra det jag verkligen vill göra. Kanske dags för lite förändringar? Ja.

Älskar min busnelkofta/kavaj





Har nog inte berättat hur besatt jag är av min Busnelkofta. Jag fick turen som fick koftan farligt billigt jämfört med originalpriset, tvekade aldrig att haffa hem den för ett snuskigt billigt pris.

Friday today





Ni som missat så åker jag till Amerika snart, eller för att vara helt exakt så är det om en vecka precis. På fredag. Där kommer min fina barndomsvän Josefine ta emot mig med öppna armar och hallelujah vad jag har längtar. För er som inte visste så består hennes liv av träning där nu med personliga tränaren Lars Wallin och jag ska få testa och träna med honom också, jag är nästan rädd att jag kommer ligga som en skalbagge på marken och vara lika anfådd som en otränad chipspåse. Eller, jag är ganska vältränad annars av mig men efter att hört en massa historier från josse hur hård han är med träningen så blir man nästan lite rädd. Jag kommer åtminstone komma hem rik med upplevelser, äventyr och erfarenhet eftersom jag ska resa helt i min ensamhet - till andra sidan av jordklotet. Ja, magkänslan säger att detta kommer bli så bra så.

Charmigt med smilgropar



Blir alltid smått avundsjuk på människor som har tydliga smilgropar, det är så snyggt och charmigt.



Jag har det typiska och vanliga leendet med "groparna" precis snett nedanför näsan, tycker det ser så tråkigt ut på mig. Vill ha något riktigt speciellt som får en att sticka ut ordentligt.

mj


beauty


Pastell



Helt underbar pastellfärg, perfekt till jämn sommarbränna.

+ asos


My dear friends

Like the sun you will shine with your aura and heal me when I need that most. Like the sun that rise in the early morning and make the first light of dawn I have the same feeling like a green leaf that is waiting for absorbing the first light. Even if I don’t think distance really exists and even if I know I’m loved I need someone like you. Someone who can give me a smile and make me happy, someone who can make me forget that I feel alone and make me a part of the world. Like the fresh air make a change of weather and the breeze lightly touch my skin and wake me up from a dream I need to feel the power from a friend like you.


Maria och jag


Jag och Hanna


Sandra och jag


Angelica och jag


Finaste pojkvännen/sambon och jag

Ägnar detta inlägg till fem viktiga personer i mitt liv. Fem personer som alltid finns där, vått som torrt. Min pojkvän räknas både som pojkvän och bästis. Givetvis är min familj absolut det viktigaste av allt, men dessa fem personer förgyllar verkligen min vardag. Dom finns där lika mycket som jag finns för dom. Älskar er.

I believe in these so-called friends

Trots hur glad jag än är inför USA-resan så bär jag på ypperligen en massa besvikelse. Behöver skriva av mig, igen. Jag är seriöst så jäkla less på "vänner" som kommer med yxan i ryggen när man lagt ner energi och tid på att hålla vänskapen på tipptopp och verkligen göra allt för att visa att man egentligen gillar sina vänner. Antar att såna här smällar får man ta för att bli starkare som individ och lära sig var man har sina såkallade vänner, men få skit och yxan i ryggen när man själv lagt ner fokus på att vänskapen ska hålla tolererar jag inte längre. Personligen tycker jag att vänskap är som ett förhållande, det handlar om tillit och kunna både ge och ta. Lite respons och tacksamhet hade alltid varit trevligt. Jag har försökt tillräckligt med dessa två tjejer jag talar om nu (nämner absolut inga namn) men får absolut ingen respons. Löften från deras sida som gång efter varannan bara bryts. Ska jag köpa det egentligen? Jag är även så jäkla trött på mig själv som har svårt för att säga ifrån ordentligt och stampa ner foten. Fattar inte varför det ska vara så jävla svårt. Blir arg på mig själv som låter mig själv bli nertrampad. Men jag ska göra ett gott försök, dra mig i kragen och tuffa till mig och sluta vara feg och blyg och våga visa var gränsen går. Jag är den som vill umgås med folk som gillar mig för den jag är och mår bra lika väl som att jag ska må bra och känna att jag kan umgås med folk för dom de är. Vill fan inte bli behandlad skit när man själv ger så mycket för att vänskapen ska hålla. Ber om ursäkt för mitt kassa ordförråd och svordomar, but that's how I feel. Fuck this, fuck false people.

"Hur vore det med lite vänlighet till förrätt?
Och lite respekt till efterrätt?
Kanske skulle du bli lite snällare
Skulle du tänka dig att bli
En bättre människa
Och ha mer respekt
för de som mår dålig
Vet du egentligen vad respekt är?
Ska jag fixa en lektion till dig om respekt?
Om du visste vad respekt och vänlighet var
Skulle du inte du vara så elak och dum
Du tror att du är tuff
Men innerst inne är du inte tuff Där är
du säkert rädd som ett barn
När du sitter med dina vänner
och skrattar åt alla som inte ser ut som du
har du roligt då eller vill du bara spela tuff
är du rädd att mista dina vänner
är du rädd att de ska gå sin väg
och tro att du är en av oss
men ju mer människor
som blir utsatta destomer blir ju vi
en dag så reser vi oss upp
och visar att vi också kan
ibland undrar jag om de vuxna ser
vad som händer med dagens ungdom
och vad som händer runt oss andra
vi som inte mår något bra
jag hoppas att det blir ett stopp
att någon vågar säga ifrån
vi hoppas att ni ska förstå att vi
inte accepterar det ni håller på med
dem vuxna säger jämt vad har hänt med
dagens ungdom
men de förstår inte
de tror att dem förstår men
egentligen förstår de inte
iså fall skulle dem ha satt ett stopp
för länge sen
och inget av det här skulle ha hänt
tror du att du förstår nu
jag hoppas att du förstår
för om det inte blir ett stopp
så kan ni gå miste om något vi kan
vara snälla vi är snälla
om du tänker efter så har vi inte
gjort dig/er något
och kommer inte att göra något er heller
nu tänker inte jag tala om för dig mer
hur vi mår för vi hoppas att du har förstått
och att du vill förstå
för att vara vänner är mer
en du kan tro
det betyder mer en något annat här på vår jord"





What do you choose?


Victoria girls


Inspiration




























Innuendo



You can be anything you want to be
Just turn yourself into anything you think that you could ever be
Be free with your tempo be free be free
Surrender your ego be free be free to yourself

Allt inför resan är fixat och betalt



Tro det eller ej, men på några dagar är rubbet inför resan helt klar. Resan är betald, hämta biljetten idag, estavisumet klart och godkänt, pengar för både det ena och det andra är också klart. Så nu är det bara att invänta ett livs äventyr som jag i min ensamhet ska klara av till andra sidan av jordklotet där Josefine väntar på mig. Åker fredag nästa vecka. Happy and crazy.

Växlade pengar igår


Today



Snoozade halva morgonen, sängen är verkligen en fantastisk uppfinning. Ska få i mig en lagom mättande frukost nu sen beger jag mig till Malmö för att hämta ut min biljett till USA. Nu börjar det minsann närma sig.

Yesterday





Vart hos mamma i Trelleborg igår där vi hade det hur bra som helst. God vin och god mat. Jag och älskling stanna över natten också, lika bra för mig som ändå hade sånglektion i trelleborg idag. Jag är hemma nu iallafall och älskar känslan att inte bo i trelle längre. Imorgon hämtar jag USA-biljetten, nästa vecka åker jag. Längtar.

Beautiful


A look



Känner att jag tappat lite av bloggandet, men tänker ta igen det nu. Har varit igång de senaste dagarna så det är anledningen till brist av uppdatering. Men nu kör jag järnet.

Goodnight



Avslutar dagen med behövlig dusch, ansiktsmask, hårinpackning och god middag som jag ännu inte funderat ut vad det ska vara och slutligen packa inför morgondagen. Godnatt.

Black is the new black




+


Supersnygga miranda kerr




Inspiring style


Inspiration





















Love the life



I'm lookin' out the window, happy just watching my world go round
And I think to myself, how lucky can a girl be
I've got everything, more than I ever dreamed
I love my life

Next week, i'm here



Source: google

Program jag följer







Jag har aldrig varit den som gillar att kolla på TV. Men det finns undantag. Dessa tre program är de jag följer eller iallafall försöker att följa så gott som möjligt. Skulle man missa så räddar tv3play.



Dessutom ska jag försöka hinna med att följa "Lyckan i LA" också när den har premiär nästa vecka, innan jag åker till LA själv. Shupp shupp.

Mitt nya fodral till luren





Äkta skinn från märket Krusell.

Today


Inte världens bästa bild, behövs inte påminnas. Jag och min man tog en lagom härlig trip i stan, i skinande sol. Gick inom banken för att fixa med nytt kort inför USA resan. Fick med mig ett snyggt skydd till min nya lur också, äkta skinn och fick rabatt.. av absolut ingen anledning. Vill träna men "symptomen" efter operationen hindrar mig, fuck it.

TWENTY6





New Work out in Twenty6 Magazine.

Photography: Patrick Lindblom

Styling: Lauren Grant

Hair: Amber Rose @ Models1

Make up: Linda Andersson (ME) using MAKE UP STORE

Model: Idina @ Select


What a hair


Facelook


Styling








Random


Bralet in pleather from H&M


Ny lur


Nu äntligen är jag med i gänget, jag äger en touch. Har inte tidigare fått tummarna ur arslet och köpt mig en iphone eller dylikt men fick mig en ny lur nu i födelsedagspresent av papps och pernilla. Jag tackar så hjärtligt. Kan äntligen ta fina instagrambild och alla dessa schyssta teman som dessa lurarna har. Nu känner jag mig cool, haha. På bilden är det två av mina favoritarmband som ni kanske själv kan se, och en liten söt äkta guldring. Snart kommer jag även kunna mobilblogga, wiho.

Händleserikt liv



Hade en fantastisk gårdag och fick mig en massa fina saker, nöjd med min födelsedag men den kommer firas ytterligare. På fredag är det utgång som gäller, lajbans det. Kommer ha en fulländad vecka, ska träffa mamma, iväg till kören två gånger denna veckan, träffa sandra och även träffa sussie så vi kan påbörja allt som måste göras innan jag ska till USA. Visum, ändra mitt kort till visa, fixa nytt legitimation eftersom gitlighetstiden gick ut i fredags, papper, försäkring och massa massa massa. Drar även iväg på en sverige roadtrip med pojkvännen när jag kommit hem från USA. Har även en del plåtningar igång, nu händer det saker.

Today



- Beig/nude färgad klänning med "volanger" på ena sidan, minns faktist inte var den är ifrån.
- Smalt vintageskärp
- Sen kommer jag givetvis lägga till fina smycken, fin frisyr och snygg make up.

Allt drar igång vid 16 tiden då alla gäster kommer. Hittils har jag fått mig en ny lur (Samsung Galaxy Gio Technical Specifications) så ska bli intressant vad allt annat kommer bestå av.


3 mars 1992

Idag fyller jag 20 och jag är så spänd och taggad på dagen och livet. Och minns ni att jag berätta om USA resa som jag skulle tänka över? Jag har bestämt mig. JAG SKA TILL LOS ANGELES. Så ska bestämma träff med Susanne så jag kan få hjälp med visum och allt annat som ska göras inför resan. Bara tanken gör mig nervös, lyckorus, spänd och galen av glädje och lycka.




Syster och jag



































Älskar dig syster ♥



Imorgon är det min dag





Penn badgley



Måste bara berätta en sak. Tro det eller ej, men drömde om den superheta Penn Badgley från gossip girl inatt. Kanske börjar gå över styr med att se på gossip eftersom det verkar resultera till sexdrömmar med Penn. Men, tror jag är en av de få tjejer som har ögonen på Penn ISTÄLLEt för outtryckfulla Chuck som ser såå allvarlig ut hela tiden. Men Dan (penn), the looker. Det var en ganska trevlig sexdröm iallafall, haha.

Snygg silverklump


Annies outfit



Tycker Annies enkla outfit ät riktigt snygg, särskilt den V-ringade dressen och håret i backslick. Hon kan hon. För övrigt ska jag ta mig en minifrukost eftersom jag inte hunnit äta ännu, sen börja fixa och dona. Pappa hämtar mig nu i eftermiddag. Ska följa med honom hem så jag kan hjälpa till hela familjen att städa hela huset inför min fest imorgon. Fyller år imorgon, gött.

Bild lånad av: Annie

Two days left



Så löjlig som jag är så har jag räknat ner till min födelsedag och nu återstår det bara två dagar kvar. Lajbans det. Tänkte även berätta för er att jag använt ricinolja i håret ett par gånger nu och jag märker redan av stor skillnad. Mina hårstrån är mycket tjockare vilket gör hela håret tjockare och mjukt och lent ska jag tala om för er att det blivit. Bara till att fortsätta så får man hoppas på att det blir som förväntat i längden. Ska göra mig en god och nyttig middag nu, magen skriker för tillfället.

Classic clothes with an international touch














Älskar verkligen designen på Max Mara's olika kollektioner. Det är typiskt klassisk touch och blir bara tokig av all mode och inspiration som finns. Jag är verkligen en modeälskare och har nästan gått till den gränsen att jag blir tokig och vill ha exakt allt. Börjar bli lite som en sjukdom, eller kanske inte. Men jag är en riktig classy när det gäller kläder, mode och design.

Favoritskor från Giuseppe zanotti


Gillar dessa nudefärgade sommarskor från märket Giuseppe zanotti. Ligger på 529 € (~4.660 SEK) kr här på deras webshop.

Tomorrowland 2011



Hade inte varit fel att trängas bland några tusen människor en hel vecka för att endast lyssna på house musik. Tjuvkikade lite på biljetter innan. I år ska det antagligen vara i Belgien.

Spontanresa

Visste ni att jag kanske ska till Hollywood nu under Mars? Nej det tror jag inte ni visste eftersom detta blev en spontanplan med en barndomsvän som nuvarande bor i Hollywood som bjuder på resan, så kommer kanske åka dit nu i Mars och gästa henne en veckas tid. Dock måste jag överväga och se eftersom jag trots allt har lägenhet och sambo som fäster mig lite, men det är inte alls omöjligt detta. Bara att se bilder på drömmarnas stad ger mig världens lyckorus i kroppen.




Gotta keep my head held high





I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down
But no, I'm not breaking

I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most, yeah
Just gotta keep going

And I, I got to be strong
Just keep pushing on

'Cause there's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

Du får mig att le, du får mig att må bra (bildbomb)




































Joel Wäring, tack för att jag får vara din, tack för att du är min. Tack tack tack för att vi är varandras. Jag älskar dig.

Saker ni inte visste om mig och känslor

- Jag är fruktansvärt mörkrädd och kan börja gråta och skrika i mörker
- Jag har lätt för att brista i gråt
- Jag är intresserad av mystiska världshistorier och psykologi
- Jag suger på matte
- Jag skulle egentligen vara tvilling
- Jag älskar design och inredning
- Jag är INTE fin i kanten av mig, har inga problem att grisa mig offentligt ex. rapa och fisa (men gör inte det i överdrift, man får givetvis tänka på vilken omgivning man är i, haha). Palla vara stel och pryd.
- Jag har musikalisk släkt på både mammas och pappas sida
- Jag äcklas av spenat (stuvad)
- Har svårt att säga nej till folk
- Har riktigt bra kondition och grymma benmuskler
- Har varit nagelbitare hela mitt liv (är på väg att sluta nu dock)
- Var kamratstödjare samtidigt som jag själv blev mobbad som yngre, komiskt som fan
- Jag är pedantisk
- Jag kan vara ganska naiv
- Jag tycker det är mysigt att ha feber, höh.
- Jag tror på övernaturliga fenomen
- Jag förmåga att känna av övernaturliga fenomen ex. andar
- Jag har en tendens att filosifera och överanalysera hela vår existens (är djup person av mig med andra ord)

Med mera. Skulle kunna göra en bok om mig själv, om man hade orken till det. Min gårdag sluta väldigt bra iallafall. Fick oväntat samtal från en person som numera bor på andra sidan på jordklotet, blev chockad men väldigt glad. Tack för en mysig pratstund igår.

Har för övrigt en riktig tänkardag på exakt allt. Jag filosiferar, inspireras och analyserar allt i min omgivning. Från mitt inre och mitt liv till vänner, familj, människans existens, världen i sig, resor, meningen med livet, kärlek, glädje och hat. Ja verkligen allt snurrar i min skalle, men ska vara helt uppriktig så gillar jag det. Jag gillar att tänka och försvinna in i min egen värld och glömma omvärlden och verkligheten. Typisk "egenskap" som mitt stjärntecken har, fisk. Man låser gärna in sig i sin lilla egen bubbla och stannar där i några timmar. Tror det är på tiden att börja skriva en bok. En bok om mig själv, om mitt liv och mina funderingar över livets vägar.


Inspiration












Viveka bergströms smyckekollektion


Noir & blanc fashion


MIH jeans är fantastiska




Ska snart bli ägare till dessa



Source: google

Ni kommer älska hemsidan

För er som är totalt galna i dyra märkesväskor och dylikt, hittade en perfekt hemsida. Jag ska bannemig klicka hem härifrån också.

Klicka HÄR

Melba klänning, sjukt fin



Source: google

I wish




By me

Brunt



Source: google

Alla dessa underbara skor från Rizzo


Emilio pucci by peter dundas
























Gold



Source: fashionfever

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus