Dagens

Ska strax ta sista tvätten sen bär det av med mannen. Det är superhärligt väder ute, då är det inte okej att sitta inne en hel dag. Så snart ska vi iväg och fira lite valborg. Mysigt. Pallar inte bry mig så mycket om klädseln idag så kör på en tunika med fransar, brunt secondhand skärp i midjan, beig kofta och smycken. Enkelt och skönt!








Valborg



Har en kanondag framför mig.

Instagram: Chanel-armband och YSL-örhängen




Sunday



Eftersom att det är söndag så är det lika bra att passa på göra saker man annars helst inte vill göra. Tänkte få liv i mannen så vi kan göra ordning i lägenheten. Behövs diska, städa och rensa i min garderob och lådan med alla efterlängtade sommarkläder. Uppdaterar sen.

Avrundar för dagen

Nu tänker jag avrunda för dagen, börjar bli småtrött. Har trots allt varit igång hela dagen och magen börjar kännas tom. Får hotta i mig något litet att tugga på innan jag myser mig ner under täcket med älskling. Imorgon lovar jag att blogga riktigt mycket. Godnatt och puss på er.


Prada


Inspiration
























Bilder från idag

Var som sagt på fototräff idag och det gick toppen. Underbart attfå träffa min bästis och se henne skina som en sol framför kameran. Min gubbe och hennes gubbe följde med. Eftersom min kille själv modellar och fotograferar så fick han också chansen att bli fotograferad, sån snygging som han är. Vi drog ifrån en timmes tid för att käka gott alla fyra tillsammans sen drog vi tillbaka och rocka framför kameran. Lyckad dag. Älskar mina fina.





Hahaha, min kille blev sminkad också för han hade "alice i underlandet" tema med en fotograf där han skulle föreställa Mad hatter.



Jag och finaste vännen på jorden





Min pojke och Sandras pojke











Jag skippa pizza eftersom jag avskyr det, så blev en fräsch sallad med ett stort glas vatten.


Yesterday







Myste till det igår med lite hemmadejt med mannen. Gjorde taco till middag och som efterrätt blev det ostbricka även om det annars är förrätt. Blev verkligen en lyckad dejt och hade riktigt mysigt. Älskar dig Joel!

Hemma efter en långdag

Då är man hemma efter en långdag i en fotolokal med massa fotografer och modeller. Har haft session med 5 olika fotografer idag, så nu inväntar jag hur mycket bilder som helst. Är helnöjd med mina insatser. När bilder är redigerade och klara så är dom redo att publiceras. Käner att jag gör framsteg hela tiden och kan inte mer än älska det. Bjussar snart på fler updates.

Modellträff idag



Idag är det dags för foto/modellträff. Är färdig packad och fixad inför lite mingel först, sen blir det plåtningar senare idag. Om jag nu räknar rätt ät det sju olika fotografer som ville ha session så får se om jag hinner med alla sju fotografer. Spännande kommer det bli! Uppdaterar kanske ikväll när jag är hemma igen. Puss

Idag är jag världens lyckligaste, tror jag ska explodera av glädje


Tror jag ska explodera av glädje. Tumme upp på det!








Old picture



Hitta en bild från stenlålderstiden, nästan. Men blond var man på den tiden och jag ska inte ljuga, men jag saknar det blonda nu. Ska dejta kudden nu. Imorgon lär det inte bli någon uppdatering eftersom jag kommer vara helt busy hela dan. Så, kanske håller er uppdaterade på måndagförmiddag innan foto/modellträffen. Godnatt och puss på er. Take care.

Saknar min blondin





Min Hannis har snart varit ute och rest och sällskapat sig med världen i tre månader och kan tala om att jag saknar henne väldigt mycket. Men snart så, snart är hon hemma. Nästa vecka. Tänker våldgästa henne då, i Borås. Som det ser ut nu blir det en del tågresor framöver. Ska till Hanna i Borås och Göteborg med Maria om cirkus en månad då vi ska glida runt som två lyckliga hönor och njuta av Göteboet, tur att vi har gratis boende och mat då. Håller även på att spara ihop en utomlandsresa med min gubbe och lite annat smått och gott. Så, nu vill jag att Hanna ska komma hem så jag kan monsterkrama henne stup i kvarten. Annars, saknar jag mitt långa hår.

Today



Vart och storhandlade med min man idag. Kom där ifrån med fyra tunga påsar och känns som vi har mat för en hel evighet nu. Flitigt!

Jag kanske ska ändå?



Lider av den jobbigaste beslutångest ever. Älskar denna ljusa tonen i håret och är såå sugen på att ljusa ner mitt hår. Har velat fram och tillbaka, men det är trots allt sommar snart och då gillar jag det ljusa med brun kropp och ljusa fina kläder. Får kolla upp pris hos frisören, aldrig att jag ljusar ner håret själv. Färga det mörkt är absolut inga problem men när man vill ha det ljust i olika ljusa nyanser/slingor så föredrar jag att frisören gör det. Sen slog en tanke mig, mitt hår bleks ändå satan av solen på sommaren så kanske lika bra att ha det ljust så det bruna inte blir i konstig ljusblek färg. Missfärgat med andra ord. Jag har något att fundera över. Fan vad hår och hårfärg ska vara så komplicerat. Vi tjejer asså, haha.

Do not play anyone else, be yourself


Sjukt jäkla snyggt


Cravings part two


Slängde ihop ett litet kollage. Ni lägger säkert märke till vad för stil jag har fastnat för. Hippie/safari, fransar, fjädrar också,  olika nyanser av brunt, beigt, krämvit, guld och svart. Gillar även ljusa pastellfärger, ljus azureblått och mönstrigt (långklänningar i hippestuk). För mig är det inga allt för skarpa färger i sommar även om det är fint. Ljusa färger och jordnära färger är min starka sida. Älskar alla plagg på denna bilden. Vill ha rubbet! Vad tycker ni om det?

Ge mig sommar nu



Längtar ni också till sommaren? Tror jag ska explodera av längtan och förväntan. Denna sommaren kommer bli awesome. Om ni bara visste vad jag ska göra under sommaren.

Black dress



Så enkel och snygg till sommaren. Kan användas både till vardags som fest. Lätt att kombinera saker med såna här enkla och snygga plagg. Vill ha.

Cravings

Som ni kanske inte vet så älskar jag märkeskläder. Fråga mig inte varför för jag vet inte själv, älskar det bara. Så fick ett ryck för att kika runt lite på Modemani där jag hittade dessa tre babys. Skjorta från Ralph Lauren och stickad tröja från Ralph Lauren och en beige väska från Prada. Ganska smaskiga priser som jag kallar det, men en dag ska dessa bli mina.






Smile, be happy and spread joy



Har gått med ett stort leende på läpparna. Hela dagen har varit fylld med glädje och skratt, så jag nästan fått kramp i magen vid några tillfällen. Har käkat god entrecote med massa lök. Ja, ni läste rätt. Lök. Älskar lök, speciellt rå rödlök i sallader eller bara till mat sidan om. Jag är ganska udda som person när det gäller mat. Vilket fall som helst så jag är förväntansfull inför morgondagen då jag fixat en liten suprise dejt med min påg. Kommer fiffa upp massa fint och gott att tugga på plus en hel lista lång med roliga och mysiga saker som jag inte tänker berätta. It remains a secret.

Safari/hippie inspiration




























Vintage chanel


Underbar bikini




I wish










Fullkomligt älskar dessa två par skorna, chanelväskan med fransar och toppen. Ge mig tack!

Dreamy dresses

Var på lite roadtrip med min gubbe för inte så länge sen. Fick för oss att ta en riktigt promenad i stan där vi var och helt plötsligt gick vi förbi dessa två drömmar, trodde jag skulle dö samma sekund när jag såg dom. Kolla in klänningarna. Älskar dom så mycket. Hade bara lust att haffa hem båda, men tror priset på dom är ganska smaskiga. Visst är dom fina?




Los angeles 2012, igen





Ett favorit ställe i L.A var utan tvekan Mel's drive in. Andra dagen i L.A blev det brunch då det bestod av äggröra, kyckling, svamp och grönt till. Hight protein hette det om jag minns rätt. Kan lova att det var så gott. Deras cola ska vi inte tala om, löjligt stora glas och fyllde på nästan hela tiden. Tokigt. Efter den dagen skippade jag läsk resten av veckan, ville inte utsätta mig för den sockerhalten eftersom dom fyllde på hela tiden och just i såna gigantiska glas. Ett halvt sånt glas räcker gott och väl kan jag tycka.

Los angeles 2012



Andy, sebbe, alex, jag och josse.

Ingen rättvisa till bilden, bloggen försämrar kvalitén och helt pixligt.

Gott


Good luck and success makes you stronger



Just nu känner jag mig som världens gladaste tjej. Känns som man gör framsteg hela tiden. Både i sitt inre och handlingar. Det går bra nu, bättre än förväntat. Har verkligen nära och kära som stöttar mig i vått och torrt. Det är nu med tiden man insett vem som är en äkta vänner och vem som verkligen bryr sig helhjärtat. Trött på folk som ska komma och gå precis som dom själv vill. Antingen är man en vän eller inte, finns inget mellanting. Det jag vill få ut med detta inlägg är hur jag jag är, hur stolt jag är över mina egna framsteg och framgångar. Det som lyfter upp glädjen en del också är att det är numera en del fotografer som tar kontakt med mig och vill göra sessioner med både MUA och stylist på plats. Mitt kontaktnät blir bara bredare och bättre. Jag har fått uppslängt i ansiktet någon gång att jag ska satsa större och sluta bli fotograferad av "amatör"fotografer men det är inte ens hälften vad folk tror. Jag känner och fått kontakt med professionella och viktga människor i dessa yrken som jag älskar att satsa på. Ingen vet vem jag känner inom dessa yrken och våra framtidsplaner. Vem vet om jag redan har fått en fot in hos en argentur egentligen? Det är inget jag talar om i förväg för andra. Så tycker det är synd att en viss person ska tala i saker som egentligen inte vet något om mitt kontaktnät och dylikt. Förlåt att jag tog upp detta, men det har stört mig ett tag nu att denna person haft förutfattade meningar om hur mycket jag egentligen ansträngt mig för att lycka komma dit jag vill komma och för det andra så älskar jag att syssla med detta precis som om andra gillar att rida, läsa, måla, räkna matte så gillar jag att modella, sjunga och teatra. Trött på att bli dömd efter ens intresse. Så detta betyder väldigt mycket för mig och vill dela med mig glädje så som tankar och känslor när jag har mindre bra dagar. Just nu går allt framåt, massa på gång. Ska bara hinna med allt också.

I love this picture


Goodnight my readers



Dags att slänga sig i bingen efter en lång pratstund med Patricia och en fotograf som jag nyligen fått kontakt med. Imorgon väntas en fin dag. Hoppas ni får en toppen dag. Puss och kram.

Blond inspo




Vita pumps



Vad tycker ni? Snygga?

Inspiration






















Comebacks



Som ni säkerligen förstått så var jag i Los Angeles för inte så länge sen, där jag köpte dessa mjukisbrallorna inne på Victoria secret och redan nu är dom för stora. Min kost och träning är så mycket bättre än vad det vart innan L.A. Är pigg, gladare och rastlös. Jag gör mig aldrig blind på vågen, för man kan vara smal och väga en del eftersom muskler väger mer än fett, men jag gjorde ett undantag och ställde mig på vågen och hela 6 kilo har jag gått ner och flera cm från midja och höft är smalare och fastare. På så kort tid, sjukt. Jag har dock turen när jag väl kommer igång med träning och äter bra så har jag en rejäl ämnesomsättning och förbränning i kroppen. Nu lär detta störa en person eftersom jag blogga om samma sak för någon vecka sen då jag fick en kommentar att jag inte kan gå ner så mycket i vikt på kort tid och att jag gnällde varje gång jag skulle träna med Josse i L.A. Ja, jag erkänner att där var någon dag jag gnällde pga av sån brutal träningsvärk som jag aldrig haft i mitt liv förut, kändes som mina muskler var helt såriga på insidan, men trots det så tog vi oss till gymmet och tränade stenhårt med Lars. Det var första ången jag träna så intensivt och hårt med en professionell personligtränare, men jag börjar vänja mig nu och jag gillar när det är riktigt intensiva träningspass. Så, ja jag gnällde någon dag i L.A men vafan, insett nu att alla gnäller någon gång och man lär sig hantera vissa känslor både fysiskt och psykiskt. Såna intensiva och hårda pass påverkar nämligen inte bara fysiskt utan psyket också. Jag har mått dåligt ganska länge, samlat på mig massa känslor och gråtit på tok för lite men när det kommer till så hårda pass så påverkas psyket så pass så jag börja gråta och ilskan ville bara ut på en gång. Sista dagen i L.A fick jag chansen att testa riktig boxning (har testat det förut, men det var på gymnasienivå) och den ilskan som jag fick ut genom boxningen var inte nådig. Det verkligen bubblade känslor inombords. Det jag vill komma fram till är att personen som kommentera för ett tag sen att jag inte kan gå ner så mycket i vikt på så kort tid och att jag gnällde, ska inte komma och predika hur jag fungerar för vi alla människor/kroppar fungerar olika. Vissa har lättare att gå ner i vikt än andra, vissa har lättare att gå upp i vikt än andra, vissa går aldrig upp eller ner i vikt. Det är individuellt. Men jag mår bra och är glad att jag börjar komma i bra form nu. Jag är trots allt mån om min hälsa och själ.



Jag har verkligen världens finaste pojkvän/sambo. Älskar dig.

Today









Vart och handla behövande saker till min och älkslings dejt på fredag. Han har ingen aning om vad jag har handlat så det förblir en överraskning tills fredag. Jag var även flitig och gjorde middag idag. Stekte upp kassler och svamp, pasta med creme fraiche i (soltorkad och festaost smak) och givetvis kaninmat för min del. Grönsaker är alltid ett fett måste för mig. Gott blev det iallafall. Köpte med mig ett litet rosa anteckningsblock som kan vara bra att ha med i väskan vid akutsaker som måste noteras, typiskt mig att komma på saker som måste göras, möten eller andra saker när jag INTE har tillgång till att kunna anteckna ner. Så från och med nu kommer mitt lilla rosa noteringsblock alltid ligga i väskan.

Just nu

Känner mig ganska flitig om jag får säga det själv. Tog mig en trip till ICA för att inhandla saker inför fredag, som jag berättade om innan. Jag har lagat middag, diskat lite och ska ta ytterligare mer disk senare. Kanske ska passa på att göra andra vettiga saker när jag ändå är i farten.


ICA



Vädret suger idag and I hate it. Men ska bege mig iväg till ICA för att inhandla saker inför fredag. Har planerat upp en sak för mig och gubben på fredag så det är nog en fördel att redan nu handla in det som behövs, så jag slipper tänka på det sen. See you later. Puss.

Saknar Los angeles något så oöndligt mycket



Saknar verkligen L.A jätte mycket. Allt där var precis som jag gillar. Härliga och empatiska människor, god mat, härligt väder, bra shopping, festlivet och träningen. Verkligen rubbet. Miss you L.A.

So true


Victoria Secret girls inspire














Inspiration






























Blue is classy



Blev kontaktad av ytterligare fler fotografer som kommer befinna sig på fototräffen på lördag. Så har inbokat två fotografer till, så om jag räknar rätt så är det sammanlagt sju fotografer som ska hinnas med under dagen. Tur nog kommer jag och älskling dra dit senare på kvällen igen då de flesta som ska fotografera mig kommer vara på plats. Lär bli en lång dag, men rolig sådan.

Make up




Till er mina kära läsare

Jag följer en del tumblr fashion blogs, men ibland blir det svårt att välja ut bilder man själv vill lägga ut så jag hitta denna sidan på någon vänster. Här är allt indelat i olika kategorier och har lättare att hitta det man söker efter. Så nu tänker jag vara så snäll så jag delar med mig av all denna oändliga inspiration till er mina läsare. Klicka HÄR.

Klänning från Ambre babzoe



Sommar, ett par smaskiga pumps eller till och med klackstövlar, väska med fransar och långt lockligt hår. Såå snyggt!

Plagg jag vill ha från J Brand's webshop























Tips på en bra webshop är J Brand's webshop. Tycker det finns riktigt fina saker där, så slängde ihop lite snyggt som jag så gärna vill klicka hem.

Theyskens' Theory



Ett märke som jag verkligen av gudar är Theyskens' Theory. Hittade denna underbara jackan på my-wardrobe's webshop som då kommer från Theyskens' Theory kollektionen. 6,645.87 Kr är ganska ett smaskigt pris, men riktigt fin är den. Perfekt till lite kyligare sommardagar.

[Source: HÄR]

Right now

Har lite arbete att göra nu. Ska svara på massa mail, skriva till MWS (miss world sweden) och planera inför fredag. Undra vad jag ska göra då? Det berättar jag senare.

Nastygal inspiration













[Source: Nastygal google]

Hippieband



Verkar som att hippiebanden börjar göra comeback igen. Jag tycker det är väldigt snyggt och kommer nog satsa hårt på det i sommar till någon snygg hippietunika med fransar och riktiga boots. Älskar hippiestuket.

Nastygal



Hur underbara är inte dessa plaggen? Älskar färgerna.

Yesterdaynight



Mys!

Ett måste i sommar



Har fått ett öga för hattar vilket jag aldrig haft förut, så i sommar är det ett måste. Dock gärna dom större hattarna som är längst ovan på bilden. Ett långt, tjock, fräscht och brunt hår till en sån hatt. Så snyggt. Tycker ni det är snyggt med hattar?

Just nu

Det tog längre tid än förväntat, så blev nyligen klar med rubbet. Suttit med ansiktsmask i 45 minuter, sjukt så len min hud blev. Filat naglarna och satte lite röd färg, skrubba och smörjde in fossingarna så dom är lika bebislen som jag är i ansiktet. Blev dock bara ett halvt glas vin för sen var det inte gott längre. Är egentligen sjukt trött på alkohol, har haft min "fjortisperiod" nog då jag kunde festa varje helg både fredag och lördag men nu börjar jag bli kärring och pallar inte dricka, mer eller mindre ett eller två glas vin, om knappt det. Kameran på den bärbara är världens fail så det får bli kvalitédödande bilder.




Blont hår







Tycker jag inte alls passar i blont, eller så är det helt enkelt så att jag kommit över det blonda. Jag var kritvit i håret som liten och idag är jag ganska ljus av mig i håret, dock inte lika ljus som jag var i barnsben. Nu för tiden är det brunt som gäller för mig, det passar mig bäst så jag får hålla mitt hår färgat. Däremot gillar jag denna blonda färgen, naturligt solblont med gärna lite askig ton i. Det där med platinablont hår eller också sönderblonderade håret får ett stort minus av mig. Tycker det är riktigt fult. Men som sagt, denna blonda färgen på bilderna är riktigt snygga. Skulle jag bli blond igen, så är det någon av dessa färger men än så länge håller jag mig till mörktbrunt eftersom det passar och framhäver mig mer.

Egentid



Well, då är det dags för lite egentid. Känner att jag är i behov av det just nu. Tro det eller ej men tänker ta mig ett glas vin (även om det är måndag), ansiktsmask, fixa naglarna på både fötter och händer, läsa en go tidning och bara vara. Håller er uppdaterade imorgon igen. Puss på er!

Damn sexy bitch


Milano



Var i Italien också för cirka 5 månader sen. Saknar Italien väldigt mycket, underbara människor och mysigt land.

Bild tagen av mig.

Bilder från Los Angeles









Detta är bilder utanför lägenheten där jag bodde de sista dagarna i L.A. Jag och Sebbe på de sista bilderna. Saknar.







Trots deras åldergräns på 21 för att komma in på klubbar så kom in på en klubb som är ganska välkänt, minns dock inte vad stället heter. Jag, saknade josse och Mark.


Lite favoriter från min garderob och sminkväska



Busnel kavaj-jacka



Beiga jeans från H&M



Blå kavaj från GT



Linne från Filippa K



Beige kavaj-jacka från ACNE (för er som kanske reagerar så är lappen i nacken inte kvar men inuti armen finns det en)



Glittig stickad långarmad tröja och vit skjorta från H&M



Och givetvis mitt läppstift från YSL

Saknar mitt långa hår



Kvalitén på bilden suger, men damn vad jag saknar det långa håret. Tycker jag passar bäst i långt hår. Ska odla som fan nu.

My hair





Hade 60-tals konsert med kören igår, det vill säga stora frisyrer så min bästa väninna lyckades göra en stor kaluffs mitt på skallen på mig. Det gjorde hon hur bra som helst. Konserten blev lyckad och roligt hade vi.

Two straps divine




My dear


Cravings two






Cravings



Detta hade inte varit fel just nu. Vill ha rubbet.

Kavaj - Lindex
Franstunika - vet ej
Svart tight långklänning - Nelly
Blåa pumps -
Christian Louboutin
Bruna stövlar - Christian Louboutin
Klocka - Michael Kors


Collage: By me

Beige dress shoes



Är inte dessa vrålsnygga?

Part of me



Känns som min inre resa går mot ljusare tider. Stort sett allt ser mycket lovande ut, kvarstår dock små vardagliga problem att ta tag i men all medvind gör mig starkare att klara av dessa vardagliga bekymer. En sak gör mig väldigt motiverad med mitt modellande, jag ska på audition för Miss World Sweden. Kom runt tjugonde plats av sextio sökande i Skåne. Känns ändå helt okej. Fått en massa creed av läsare för bloggen, okända personer som ger värmande ord dagligen. Jag gillar sånt, man känner sig uppskattad på något sätt och känner att man är bra precis som den person man är. Allt börjar komma sig i sin ordning igen. Börjar få tillbaka det där ständiga lyckoruset i kroppen, börjar få tillbaka min spontana sida och leendet är på plats igen, lika stort som förut om inte större. Jag har alltid varit en riktig livsnjutare trots jobbiga perioder i livet, jag tillåter egentligen motvindar dra ner mig totalt men på senaste tiden (precis som andra perioder förut) har motvindar lyckats dra ner mig rejält, nästan till botten. Men jag kommer alltid upp på benen igen, jag är envis och vill mitt liv väl precis som folk i min omgivning. Ja, för att kortfatta detta oändliga inlägg så har min livsglöd börjar brinna igen.

Efter regn kommer solsken.

Sunday is a good day



Ganska klokt av mig som valde att packa ner allt igår istället för att stresspacka idag. Så har allt redo inför avgång. Ni som missat, så ska jag sjunga på konsert i Trelleborg idag. Med min kör. Har två sololåtar att ta mig genom så jag håller tummarna att det går som förväntat. 18.00 i St: Nicolai församlingshem. Det är inte vilken vanlig konsert som helst, utan låtarna som vi sjunger är tagna från en opera som heter Carmen (vi ska inte sjunga opera) så det är ganska mycket teater i det hela. Leva sig in i rollerna vi fått och improvisera i låtarna. Passar mig som fick högsta betyg i teater i gymnasiet. Så nu var tanken att jag ska skynda mig så jag blir klar inför avgång. Tänkte sova hos mamma inatt eftersom det blir för sent att komma hem efter konserten, så förvänta er ingen uppdatering ikväll. Puss på er allihopa.

Vem jag är bakom masken

Jag har tänkt fram och tillbaka lite angående bloggen. Jag har sagt gång efter varannan att jag ska göra bloggen mer personlig, så personlig så det bara går. Visa mitt riktiga jag, vem jag är under ytan. Jag vet att jag på senaste tiden har valt att blogga om allt som anses vara ytligt som mode, skönhet, mitt modellande, musiken och återigen mode och inspiration och träning. Även om jag har gjort en blogg som är till för mig, till för att dela med mig om vem jag är under ytan så vågar jag inte riktigt öppna upp mig för mycket (vilket kan vara bra i många fall) men det är ju samtidigt det som var syftet med att skapa en egen blogg. Att välja göra sig offentlig via en blogg har både sina för och nackdelar, men alla nackdelar har tagit all space i mitt hjärnkontor och valt att skjuta bort uppdateringar om vem jag egentligen är under masken, känslor och åsikter. Massa spekulationer omkring detta. Men jag har nu valt att åtminstone öppna upp mig mer, göra det personligt. Om vem jag är, tankar, känslor och åsikter. Och verkligen utnyttja min väl språkliga svenska. Har inte dragit mig till nytta av min svenska ordentligt förut eftersom jag vet att jag har svårt att formulera mig när det kommer till att tala ut om sina känslor, tankar och åsikter. Orden räcker aldrig till hur mycket jag än skriver och vill förmedla, så alla ord blir bara en rörig gryta i skallen som vill ut på en och samma gång. Jag fick väldigt högt betyg i Svenska under min gymnasievistelse, vilket jag vet är ett bra sätt för mig att tänka mig för innan jag väljer att publicera vissa inlägg. Finns vissa inlägg jag idag ångrar att jag publicerade just på grund av min lilla tendens att inte tänka mig för vad jag skriver i mellan åt (inte för jag skulle få för mig att kränka folk själv, det är inte alls min stil att vara elak mot folk. Jag är mer godhjärtad än vad vissa människor tror). Det jag menar är att jag glömmer bort att verkligen förklara och formulera mig ordentligt, allt blir bara rörigt och svårt att uppfatta korrekt. Oavsett vilket så har mina icke efteränkta inlägg därefter missuppfattats av vissa läsare, då man får uppslängt i ansiktet att man är både det ena och det andra, kränkt mig och dessvärre hotat mig då jag valt att bara ignorera allt och svälja allt. Jag vet inte riktigt om jag kan se det som mitt eget fel att vissa kränkt mig eftersom jag inte tänkt mig för innan jag publicerat vissa inlägg (dessa inlägg handlar oftast om starka åsikter inom de ytliga ämnena, vilket jag har en förmåga att dra upp ganska ofta just på grund av brinnande intresse) men samtidigt kan jag inte ta hur mycket skit som helst som egentligen från början är något andra valt att missuppfatta. Vad jag nu menar är att folk uppfattat mig helt snett, folk tror att jag tror att jag är perfekt, eftertraktad, stört, bäst och vackrast för att jag modellar väldigt mycket och har brinnande intresse för sång och musik. Men det är trots allt precis som vilket intresse som helst, bara att jag brinner för intressen som idag anses vara "omöjliga" och den där förbannade jantelagen ska blandas in i bilden. Jag har fått tagit ganska mycket skit, mer än vad folk kan ana men jag är faktist inte mer än en människa, precis som alla andra. Vi gör misstag, därför vill jag nu dra nytta och utnyttja min godtalande svenska så jag kan tänka ett steg längre innan jag publicerar vissa inlägg som handlar om ytliga ämnen och min ytliga intressen, som väldigt lätt missuppfattas i andras tycke. Det är trots allt en blogg, där både missuppfattas och tolkas det olika från person till person. Så nu till själva syftet med detta långa inlägg, jag kommer nu köra väldigt personliga inlägg vilket kanske kan vara ganska känsligt eller upprörande för vissa. Så är du en känslig person, så avråder jag dig att läsa för jag kommer nu dela med mig mer om vem jag är som person, min uppväxt och hur dåliga perioder påverkat mig till att forma mig till den person jag är idag, under det där ständiga leendet och den där tjejen som "tror" att hon är "bäst i världen". Som sagt, mina ytliga intressen som egentligen inte är ytligt för mig eftersom det blivit "terapi" för mig att hitta tillbaka till mig själv sen tuffa perioder i mitt liv har missuppfattats hos andra och därpå blir både kränkt och hotad på min egen blogg. Jag vill att ni ska lära känna mig mer under masken för fördomar är en av de få saker som jag bokstavligen hatar. Hoppas jag inte gjorde er allt förvirrad med detta inlägg, jag gjorde trots allt mitt bästa för att ni ska haja vad jag menar. Tack på förhand och sköt om er så länge. Puss och kram.





Bjuder på två bilder där jag visar mitt riktiga jag, inget poserande hit eller dit. This is me!

Instagram



Instagram @ carhjo
Twitter @ carhjo
Pose @ carhjo


För er som vill följa!

Modellbilder





Här kommer två favoritbilder från plåtningen med Dan. Bilderna är i högupplösning och klara men bloggen är inte rättvis mot bilderna, så bloggen gör tyvärr bilderna pixliga. Snart kommer fler bilder från plåtningen och bilder från plåtningen med Kaj. Nästa lördag är det modellträff här i Landskrona, har blivit bokad av några fotografer så måste hinna med alla i ett svep, hur det nu ska gå ihop men det löser sig säkert. Har videoinspelning på G och andra fotosessioner med nya professionella fotografer som jag fått kontakt med. Dessutom fick jag veta precis att jag ligger på 21 plats av 60 i skåne i Miss world sweden, och det är dom 198 första i hela sverige som går vidare på Audition och jag ligger än så länge på plats 102 och imorgon avslutas röstningen så går det precis som man vill så blir det vidare till audition. Häpen men sjukligt glad tjej. Fullt ös verkligen.


A tunic for summer



Är inte denna snygg? Beigt, krämvitt, fransar och en brun kropp. Det är sommar för mig.

Elsa hosk


Beige och krämvitt



Beige och krämvit är verkligen färger som jag har och kommer alltid älska och gärna med hippiekänslan i. Tänk er tunikan i mitten till sommaren, bara ben med ett par bruna klackstövlar och beigt secondhandskärp i midjan och sist hela handleden full av caraarmband. Sååå fint!

Sweet clock


Älskar färgerna på klockan. Tänk er den till sommaren till brun kropp. Snyggt!

Inspired


Byxdress



Hur snygg är inte denna byxshortsen? Någon som håller med? Vill ha sommar nu så man kan gå med bruna bara ben och snygga sommarplagg.

Wish


Look of the day



Eftersom jag skulle till mamma så kändes det onödigt att piffa till sig så körde på vanliga jeans och burberry tröja som ändå inte syns på bilden. Sjalen är dock mammas som jag av ingen anledning tog på mig några sekunder sen av igen. Blev min acnekavaj som jacka eftersom den ändå var skönt i luften och svarta klackstövlar. Ganska simpelt men skönt, vilket jag gillar. Nu ska jag bädda ner mig i soffan vilket är min sovplats hos mamma. Puss och godnatt.


Ska träffa en musikproducent nästa vecka



Minns ni denna låten som var ganska inne för några år sen? Jag har ganska stort kontaktnät när det gäller inom musiken och modellandet så jag har fått kontakt med producenten bakom denna låten. Han och en fotograf som även gör videoinspelningar har planerat in en ny kommande låt och musikvideo där jag ska få vara med. Vi kommer vara ett helt team som kommer arbeta ihop. Jag var med i en annan musikvideo för inte så länge sen och den videon är snart helt klar. Dock är det seriös och professionell musikvideo denna gången jämfört med förra, kan bero på att jag ska träffa producenten bakom denna låten. Så redan nästa söndag ska jag träffa producenten, fotografen och två andra viktiga personer från teamet för att börja planera på hela projektet. Är verkligen glad. En sak har jag lärt mig. Man ska alltid knyta egna kontakter om man vill lyckas med saker, man kan inte "sno" andras kontakter för det anses bara vara desperat efter kändisskap vilket jag märkt på vissa "vänner" på senaste tiden, känner mig smått utnyttjad och har lagt märke vem det är som försöker sno ens kontakter bakom ryggen på en och sen låtsas som ingenting och leka så oskyldig och snäll när de i själva verket snor ens kontakter och pratar skit bakom ryggen på en sen försöker vara så snäll och gullig in real life . Knyt dina egna kontakter, få ditt eget kontaktnät, det gäller att vara smart och ha lite buisnesshjärna inom vissa saker för att lyckas, det är mitt råd till er där ute som vill lyckas med "omöjliga" saker som egentligen är möjligt om man bara gör på rätt sätt. Inget är omöjligt, men man får kämpa och arbeta en del själv. Inget kommer som ett brev på posten. Har även kommit i kontakt med en grym professionell fotograf och MUA (make up artist). Kommer ha en riktig session med dom samt stylist och ljusläggare, alltså ett helt team. Riktig fotostudio i Malmö.


Just nu

Är hemma hos min mamma. Fick för mig att leka med hennes bärbara så bjuder på det osminkade bilder. Ska snart sova eftersom jag ska upp med tuppen imorgon, ska repa med kören inför konserten som är NU på söndag. Har även en god nyhet att berätta, eller två egentligen. Återkommer!















I'd be a millionaire



Ha en trevlig helg, för det tänker jag ha. Puss.

Having control, suffering from neurotic impulses




When I say goodnight for today



Det blir fullspäckad helg, så lär inte hinna göra någon update. Får se om jag får tid till det, kanske en lucka om jag har tur. Godnatt!

A dream



Denna klänningen, helt gudomligt utomordentligt vacker. Vill sååå gärna ha den.

She is hoooot














































Victoria Secret, moving images
















































































Tänkte slagga nu, börjar bli trötter




Cypern 2011



























En resa som jag även saknar väldigt mycket är Cypern förra sommaren. Var där med ett härligt gäng som jag idag saknar väldigt mycket. Jag körde vattenscooter, dykte, festade, åt gott, solade och mycket mer därtill. Var fan blond på den tiden, haha. Som ni kanske märker så är jag en riktig resmänniska, har varit i London, grekland och andra länder. Ska ut och resa med min kille snart också, fick presentkort på ticet av två kära personer. Ska fan upptäcka hela världen om det är så att jag åker med sällskap eller helt ensam för resa står mig nära hjärtat.


Hard rock café i Los Angeles







Saknar verkligen L.A, saknar verkligen Jossan. Jag hoppas hon har det toppen där på andra sidan av jordklotet och en vacker dag ska jag tillbaka. Har som sagt funderat på att plugga där. Bjuder på tre bilder när vi lunchade inne på Hard rock café som ligger vid den kända walk of fame gatan. Miss it.

Afflatus




















What a beauty




Älskade nialaya-armband




Dagens outfit



Körde på en casual klädsel idag. Enkel och bekväm. Krydda till outfiten lite med min pälsväst och LV väskan. Tänka sig att små detaljer kan göra ganska mycket. Hade på mig mina svarta klackstövlar istället för mina bruna, kan vara skoj med lite variation på fötterna. Har haft en bra dag iallafall. Kom hem ganska sent då jag möttes av en liten suprise. Sambon hade tänkt ljus i lägenheten och varm mat stod på bordet. Uppskattas väldans. Love my dear.

VS



Färdigfixad inför sånglektion. Har smörjt in mig med min ena bodylotion från VS och luktar gott från min parfym som också är från VS. Älskar VS produkter och kläder. Kör på lite update ikväll när jag är hemma. Puss.

Love the fringe shoes



Något jag älskar är fransar. Fransar på både kläder, väskor och framförallt skor. Det ger en ledig och trendig look. Vad tycker ni om fransar?

Asos collage



[Source: http://fashionfinder.asos.com/]

Cara






Cravings from LV

Satt och kollade runt lite på Louis Vuittons webshop. Finns så mycket fint man vill ha, men det går inte beställa från Sverige. Detta vill jag ha.








Well, goodnight




Cravings 2




Jeans- H&M, kofta- Topshop.com, fransväska- Wetseal.com, klackar- Topshop.com

Hippie-inspo


Cravings


Personer som har stor betydelse i mitt liv



Mamma



Pappa





Mina tre fina systrar



Maria



Min pojkvän/sambo

Älskar er alla, med hela mitt hjärta

Whatever I write everything will be too short

Behöver skriva av mig, min ilska inombords skriker. Behöver ro i själen. Går verkligen med inre stress dag ut och dag in. Trött på att spela så jäkla glad när man egentligen känner sig sviken och arg. Jag vet att jag valt att göra mig mer offentlig med min blogg, men det är fortfarande min blogg och här bestämmer jag vad  jag vill skriva om. Givetvis har jag min gräns och skulle aldrig få för mig att kränka folk eller komma med personliga angrepp på andra, men det finns en viss person i min närhet som går mig totalt på nerverna. Skulle kunna skriva så mycket men håller en del av det hela för mig själv, men samtidigt orkar jag inte hålla inne all denna ständiga ilska och besvikenhet. Jag vet att ingen är perfekt, inte jag, inte du, ingen. Men skulle vara skönt att få slippa känna gömda tankar från denna person. Det märks på lång väg att denna person tänker illa och låtsas vara så bra när hon i själva verket går bakom ryggen på en och försöker dra ner ens livsglöd. Börjar tappa respekt för denna person.


Sensitive but good day



Det gick galant på begravningen idag. Trots alla fjärilar i magen, darrande ben och berörande stämning så satte jag alla toner och min sång blev bra. Förvånad men stolt över mig själv som klarar en sån utmaning som jag aldrig gjort innan. Efter begravningen åkte jag till Trellehålan för att öva på mina sololåtar inför konserten tillsammans med min sånglärare, gick också jätte bra. Börjar komma ifatt sången igen, skönt.

Black is brilliant


Just nu

Sitter och inväntar at klockan ska slå ett, blir upphämtad av Carolin då. Ska som sagt på begravning, min uppgift kommer att vara att sjunga. Ska sjunga till en ängel med Sonja Aldén. Wish my luck.


Adorable twins



Olsen tvillingarna är verkligen snygga. Älskar deras hippiestil. Vad tycker ni om deras stil?

A little inspiration, here at midnight
























Ännu en fantastisk webshop



Länk HÄR

I want it all



































[Source: Planet blue webshop]

Planet blue store



Brist på nya butiker där det säljes utomordentliga kläder som klänningar, shorts och andra sommarplagg? Då har jag ett tips till er mina läsare. Planet Blue har fantastiska kläder. Där finns allt man kan tänka sig, snygga designade plagg. Ta en titt på deras webshop vet jag. Tryck här.

Inspiration from Planet Blue







[Source: google]

I'm inspired


























Great day



Har haft en toppen dag om man får säga det själv. Imorgon väntas en väldigt stor utmaning för mig, ska sjunga på begravning för första gången i mitt liv. Håller tummarna på att det går bra, så det inte slutar med att jag står och bölar istället för att sjunga. Tänkte bjussa lite på inspirationsbilder som jag hittat och bara så älskar.

Rösta

Jag gjorde det mest för det är roligt och testa. Är ganska skeptisk men man ska alltid försöka, eller hur? HÄR finns en länk om du vill rösta på mig i Miss world sweden.

Time to round off the day



Då är det dags för mig att runda av denna söndagskvällen. Imorgon blir det en toppen dag. Måste dock öva in låten jag ska sjunga på begravningen på Tisdag, så imorgon blir det älta älta älta både begravningslåten och mina två sololåtar till konserten med kören. Fullt ös, medvetslös. Ses imorgon. Godnatt, puss.

Snygga, översnygga Fox


Wish



Detta är jag i ett nötskal. Den lilla svarta klänningen och en kortare kofta. Bruna ben och pumps till färgklick och håret nersläppt och lockigt. Fantastiskt!

Sweet


Love her classy stile


+


Wonderful watch from Michael Kors, give me


Lots and lots of victoria secret inspiration, love it











































































































































En sak ni inte visste





När jag var i L.A träffade jag och Josse dessa youtubakända songbirds. Minns ni pappan och dottern som sjunger här på klippet? Härliga människor.

Inspiration max
















Fotosession





Är supernöjd med dagen, min insats på plåtningen, sminket och stylingen och framförallt stolt över så fin pojkvän jag har som finns hos mig i vått och torrt. Älska idag.

My hair today



Som sagt, hade plåtning idag och det gick grymt bra. Nöjd. Märker verkligen skillnad sen jag börja modella vilket är två år sen nu, har utvecklats riktigt mycket. Jag blev både sminkad och stylad på plats idag, sminkningen blev riktigt cool och såhär blev håret. Stram hästsvans med mitt eget hår som höll upp istället för fult gummiband. Ska börja köra på det, så ska lära mig själv. Inte för det såg så svårt ut att göra, men mest orken. Har ofta nersläppt eftersom jag inte pallar hålla på med håret. Är väldigt håranti, fönar ALDRIG det, plattar och lockar aldrig, kammar istället för borstar, hårinpackning 2 gånger i veckan och efterbehandling. Så jag är riktigt nojjig med håret. Någon annan som är lika nojjig som mig?

Dagens facelook



Dåliga bilder, I know. Min kamera gör ingen rättvisa. Jag är iallafall klar nu så ska bara invänta tiden och bussen för att åka iväg. Får se hur mycket jag hinner blogga imorgon, har plåtning halva dagen och andra saker planerat på kvällen. Detsamma gäller måndag och tisdag. Full fart hela tiden. Men kör på update så fort jag kan. Hoppas ni får en go lördag för det ska jag ha, ska träffa familjen och grilla. Årets första grillning. See you. Puss

Yesterday












Gårdagens lunch



Hallonsmoothie och bagel med laxröra. Gott!

Många bollar i luften just nu



Nu ska jag kvickt slänga i mig frukost, packa och fixa mig sen beger jag mig till mamma i Trelleborg. Har plåtning tidigt på morgonen i Trelle imorgon så lika bra att stanna över natten hos mamma så man slipper gå upp sex på morgonen för att komma till plåtningen i tid. För övrigt kommer jag ha en del saker att göra de närmsta dagar. På tisdag ska jag sjunga på begravning. Kommer bli tufft men det blir en utmaning, so wish me luck.

Fotograf: Dan Lindberg
Modell: Jag

Rosies style







Vad tycker ni om hennes stil? Själv älskar jag hennes lediga men stilrena look.

Shoppingcenter i Los angeles

















Sen vill jag tacka fröken mårtensson för allt. Hon har verkligen ställt så mycket och det är jag med handen på hjärtat så tacksam över.

Beauty


Sista frukosten i L.A



Sista dagen i L.A såg min frukost ut såhär. Omelett med färska bär och juice där dom hade lite alkohol i. Förstod inte riktigt varför de hade alkohol i juicen, men det smakade väl i käften iallafall.

Wonderful haircolour


Facelook


Saturday



Var smått frånvarande på bloggen igår, men dagen var fullsatt och för tight för att hinna med att blogga. Träffade fröken Campbell igår, blev en fika i solen. Var riktigt glad för jag gick med kavaj hela tiden och frös inte. Hoppas nu att våren håller i sig. När jag kom hem var det bara att röja lägenheten eftersom vi hade lägenheten nästan fullsatt med gäster och alkohol. Hade trevligt. Vad gjorde ni igår?

Skål

Ikväll kör vi! All in.

Tomorrow there will be a fantastic day



Well, då är det tid för att krypa till kojs. Ska efter hur länge som helst äntligen få träffa fröken Campbell imorgon. Så en trevlig fika är inplanerad, får hoppas på att vädret är med oss så man kan sitta i solen och njuta av "våren". Imorgonkväll tillbringas lite vin och ölkväll i lägenheten med två andra och väldigt fina personer. See you tomorrow readers, take care. Puss

Life is a journey



Något jag verkligen brinner för att göra här i livet, det är att resa. Hittills har jag varit i Turkiet tre gånger, grekland, london, tjeckien (prag), cypern och los angeles. När jag kom hem från L.A fick jag och min sambo presentkort på ticet av hans far och hans fru. Så jag ser fram emot ännu en resa, men denna gången med min kille. Andra gånger har varit familj, vänner och kören. Och nu kommer tredje alternativet, med killen. Vart vi hamnar får tiden avgöra, men något nytt land måste det definitivt bli. Älskar att resa.

Bild: Tagen av älskling på mig i en fin restaurang.

Hårsmycke



Jag älskar hårsmycken. Gärna hårsmycken/band som ger lite av hippiekänslan. Vad tycker ni om det?

What a songbird


Skitsnygg outfit



Älskar verkligen kombinationen med solblont hår, svart hatt och svart fransklänning. Ett par riktiga boots med fransar till så blir det som pricken över i:et.

Love them


I love to be inspired








































19:46



Kom nyss hem från plåtningen och det gick kanon. Längtar att få se bilderna. Förövrigt kan jag inte sluta tänka på värme och sommar. Vill ha sommar nu så man kan springa runt halvnäck och känna gräset mellan tårna. Ska få liv i min gubbe så vi kan köra ihop en middag, wish me luck.


Dags för plåtning

Ganska känslosam dag om man säger så, men ska blir plåtad så det glädjer mig. Ska dags för att lägga en bra make up för sen kila iväg och träffa upp fotografen. Spännande.


You can try but never stop me. This is what I'm made of






Starting today I'm not gonna waste another moment


Ranyon canyon

Bjussar på lite bilder från L.A när vi var på Ranyon Canyon. Miss it.









Jag och josse







Lars Wallin (personlig tränare i L.A) och jag

Puss



Har haft en upp och ner dag men min fantastiska och kära väninna vid namn Sandra har fått mig på bättre humör, tack och lov. Lyckades slänga i mig lite rökt och gravad lax till middag, med lite kaninmat sidan av. Gottigt. Orkade inte göra någon avancerad middag när allt är djuptfryst och man inte tänkt på att plocka ut någon mat tidigare idag så det kunde tina upp. Repa lite med kören idag inför konserten, gick kanske inte riktigt som jag själv önska. Får plugga satan på mina sololåtar.

Tänkte snart runda av för dagen, ska upp med tuppen för att träna sen på eftermiddagen har jag veckans andra plåtning. Det där med modellandet går bara uppåt hela tiden, älskar och trivs att få syssla med det. Har veckans plåtning på söndag, med två andra modeller. Exciting.

Inspiration














"I love pink"















Älskar verkligen Victoria Secret, men vilken tjej gör inte det? Saknar alla Victoria secret butikerna i L.A. Är verkligen nöjd med alla mina köp på Victoria Secret. Tänkte fotografera alla mina kläder från VS och visa er. Love it.


Chanelbag


My new haircolour



Det blev lite mörkare än förväntat, blev nöjd anyway.

Time for breakfast



Ska stort sett sleva i mig lite youghurtfrukost och fixa mig snabbt, sen ger jag mig iväg för dagen.

Dreams are free but struggling to get to




Hell, I hate the law remains

Jag förstår mig inte riktigt på människor ibland. Det är det enda jag kan säga just nu. Fuck off!




Pyjamaskombination





Check vilken knasig pyjamaskombination jag gjorde. Rosa shorts från Victoria secret och vit body med röda hjärtan från H&M. Rosa och rött? Tanken är trots allt att jag ska sova, så det spelar ingen roll. För att orka med att träna tidigt imorgon blir det bingen nu. Puss och godnatt.

Nyfärgat hår och osminkad




Natachas stil

Jag är inget direkt fan av Natacha Pyré men hennes stil gillar jag väldigt mycket om jag ska vara riktigt ärlig. Inspireras av hennes enkla, bekväma men stilrena, klassiska men samtidigt lediga stil. Läste i något inlägg där hon berätta att hon inte följer de trender utan hon kör och mixar på eget vilket jag också älskar att göra. Visst gillar jag de hetaste trender men jag tycker det är inne att vara ute för att förklara det enklare.











Bilder lånad från hennes blogg. Länk finns här.

I'm in a daze stumbling bewildered



Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Classic but relaxed



Hur snyggt är det inte med en oversizekavaj, snyggt basplagg under och höga jeansshorts som bryter av den klassiska stilen? Shortsen gör det mer avslappnat och ledigt medans kavajen sätter klassiskstil över det hela. Älskar verkligen denna kombinationen.

Träningen börjar ge sina spår



Sen jag börja träna hårt och regelbundet i L.A har jag gått ner en del i vikt och både midja och höft har blivit smalare och fastare, så några centimeter är väck. Tänkte gå upp i tid imorgon för att hinna träna innan jag har sånglektion. Bara att kämpa på.

Completely love golden jewelry





Personligen föredrar jag guldiga smycken. Visserligen är silvrigt alldeles underbart men jag är guldtjejen. Gillar lite smalare och diskreta ringar och lite mer klumpigt halsband, inte för klumpigt men det ska synas åtminstone. Vad gillar ni bäst, guld eller silver?

Inspiration from the catwalk












Give me


Kavaj





Bilderna är inte alls rättvisa, men kavajen som jag fastna för tidigare idag såg ut såhär. Anledningen till att jag drog streck över första bilden är för man ser lite för mycket dekoltage och har man känsliga läsare så får man tänka sig lite för. Tycker kavajen är riktigt classy, eller vad tycker ni?

Today



Tyckte det var dags för en liten förändring så sitter med mörkare hårfärg i hjässan nu. Håller tummarna på att det blir bra. Har varit en runda om stan idag för två ärenden och glassa runt i klädesbutiker. Såg en sjukt snygg kavaj på H&M som jag så gärna vill ha, men den får vänta lite. Annars känns det som att jag är på väg att få bloggtorka, behöver lite hjälp från er sida. Vad vill ni att jag bloggar mer om?

Do more of what makes you happy and let your dreams become reality

Känner mig ganska uppriven och nere om man säger så. Ingen trevlig känsla att vakna upp med. Natten har endast bestått av mardrömmar. Ska försöka ignorera känslan och ge mig fan på att jag klarar detta. Ska slänga i mig lite frukost sen bär det av till stan för att göra ett viktigt ärende. Jag vill fixa detta, jag kan fixa detta och jag ska fixa detta. Är även nervös inför vissa saker som jag kommer ta tag i inom snarast. Alltihopa är en underlig känsla.





Make up





Det fanns som sagt make up artist på plats på plåtningen idag och såhär blev sminket. Blev riktigt nöjd och hon är riktigt duktig. Hon kan verkligen sin grej.

Dagens facelook




Inspiration ännu en gång




























Lite shopping från L.A













Gick loss inne på Victoria Secret där det blev allt från produkter, underkläder till mjukiskläder. Har mer produkter än vad jag visar på bilden, detsamma gäller underkläderna och mjukiskläderna. Bild på det kommer också. Sugen på att snoka runt lite i webshopen och klicka hem något när skattebäringen kommer, får ganska schyssta stålar tillbaka eftersom jag skattar mer än vad man ska egentligen göra. Sen blev det en tjusig kjol och två linnen från Forever forever 21. Helnöjd tjej.

Har haft en toppen dag



Haft en toppen dag. Plåtningen gick riktigt bra och är riktigt nöjd med min insats. Det är plåtning igen på Torsdag igen men med en annan fotograf då och även en tredje plåtning på söndag med tredje fotografen. Det går undan. Happy girl!

Plåtning idag

Ska försöka få i mig en nyttig och stadig frukost så jag orkar med dagen. Som sagt ska jag plåtas idag och ser fram emot det riktigt mycket. Ska verkligen göra mitt bästa ifrån mig, tänker köra på som aldrig förr. Där kommer även befinna sig en MUA så jag slipper sminka mig själv. Wish me luck!




Snyggaste kvinnan ever






























Goodnight the world


Plåtning imorgon



Trött som ett ålderdomshem från stelålderstiden, måste snart hotta mig i bingen. Måste vara pigg och alert imorgon eftersom jag ska plåtas. Kommer finnas MUA på plats (make up artist) så kommer få bli stylad och hela köret. Spännande. Har även plåtning på Torsdag igen och den 15 April, alltså nästa söndag. Ja allt går framåt precis som det ska göra. Perfekt med plåtningar nu så jag kan få fram bilder digitalt och påbörja mitt portfolio. Pepp.

Fashion is passion


Bilder från L.A
























Inspired inspired inspired
















Tack mamma




















Plus lite andra kläder som jag inte hunnit fotografera och fina vita dukar till borden i lägenheten. Tack mammsi.

White



Gårdagen avnjöt jag, mamma och syrran lite vitt. Så gott!

Right now



Varför jag hade bloggtorka igår var för att jag spendera dagen med min fantastiska familj. Behövdes verkligen. Idag var jag flitig och hjälpte mamma på hennes jobb, och som betalt fick jag en massa fina saker som jag alldeles strax ska fotografera och visa er. Varav en chanelväska och kavaj från ACNE. Diamantsmycken, fet drömfångare och andra fina kläder. Happy girl.

What a day



Är på tiden att hotta sig i soffan för att somna för natten. Har lyckats komma till sängs i bra tid senaste dagarna men ikväll sprack det. Tror det inte gör något för ikväll eftersom jag har kvar den nya rutinen i kroppen oavsett vilket. Och efter flera om och men ska jag upp med tuppen imorgon som jag också gjort senaste dagarna för att köra ett hårt träningspass på gymmet. Fins knappt en kotte på gymmet på morgonen vilket är kalas för min del, kan köra alla de jobbiga men också "uppmärksamma" (tror inte någon själ alls på gymmet kör de övningar som jag gör) övningarna som jag lärde mig av Lars wallin (personlig tränare) i Los Angeles. Så får träna i lugn och ro, i min lilla ensamhet. Ska även bussa ner till Trelleborg imorgon för att fira lite påsk hemma hos mami och systrarna. Jag är back med updaten imorgon igen, puss.

Significant body


Jewelry





Tycker numera om lite mer nätta och diskreta smycken. Visserligen är det snyggt med stora och klumpiga smycken, men tycker mer om det diskreta och nätta. Till ett par riktigt schyssta och långa naglar blir det så sött.

YSL clutch bag


Beauty Megan


Work that ass


Adorable shoes from Chanel


Neutral colors


Facelook



Saknar verkligen det långa håret. Tycker att mitt eget ska börja växa snabbare nu, växa så det knagar om det som om det vore ogräs. Men får ha tålamod. Har även suttit kvällsfilosifera och har kommit fram till en massa bra beslut, inget ovanligt. Den ena saken är att jag ger mig fan på att komma i trippform. Träna stenhårt. Medveten om mitt tjat om träning men det ärett stort intresse hos mig, kost och hälsa. Så ska satsa stenhårt på killerbodyn.

Pro me inspiratione pulchre




















Fucking nice bag


Live out everything our hearts have dreamed of




Lingerie in black lace


Overwhelming feelings



Det är egentligen en del, eller rätta sagt en massa saker jag vill berätta om. Det är på tok för mycket för att få ner allt i ett endaste inlägg. Så försöker korta ner mig för var inlägg istället. Jag ar nyligen varit i en fas där jag tappat mig själv lite men börjar komma på fötter igen och den jag kan tacka det för är Josse, pojkvän och familj. L.A resan fick mig att komma mig själv närmre och dessutom att få träffa en barndomsvän betyder väldigt mycket för mig. Min pojkvän/sambo som finns där verkligen hela tiden. Att han ens klarar av att stå ut med mig i mellan åt, det är kryss i taket. Och sist men inte minst, min familj. Sen jag flytta hemifrån har jag fått en helt annan relation med min mamma som jag aldrig har haft innan. Jag tänker på henne dag ut och dag in, saknar henne något så enormt men jag vet att hon finns där oavsett. Jag har börjat sakna min familj på ett helt annat sätt, vill vara med dom hela tiden. Det går inte att beskriva med ord. Så vare sig om min familj läser detta eller inte så vill jag tala om för er att jag älskar er med hela mitt hjärta. Och min påg som jag VET läser min blogg dagligen, jag älskar dig också.

Ännu tre bilder från Los angeles

Självklart var kameran framme stup i kvarten, så tänkte visa lite nu hur det såg ut inomhus i lägenheten.



Lobbyn



"Konferansrum"



Korridor från sal till sal

This is my style














Tips till er där ute



Ett hett tips till er där ute som satsar stenhårt på träning (jag är en av dom). Fokusera er inte på vad vågen säger, utan använd er av måttband istället. För många gör sig blind på vågen, men man kan faktist vara smal och väga en del eller tvärtom. Så låt måttbandet göra jobbet. Jag har själv gått ner flera cm och kilo också sen jag börja träna regelbundet och med måtta. Kommer satsa på killerbeachbodyn nu till sommaren. Taggad till max.

The apartment in Los Angeles





Kolla så fint vi hade det utanför lägenheten i L.A.

Inspiration is a great inspiration



















[Source: fre-ya.tumblr]

Katy, hon kan sin grej hon


Följ mig på POSE.COM

Hittade en rolig app på mobilen som var värt ett försök att testa på. Pose.com. Det är som appen Instagram fast man tar bilder på outfits, allt med mode och dylikt. Ni som är sugna på att följa mig på pose så är mitt username "carhjo", bara till att leta reda på mina bilder från "carhjo". Där kommer jag uppdatera bilder på mina shoppingkap, outfits, inspirationsbilder. Everything. Ska även fixa twitter så ni kan följa mig där också. Nu tänker jag köra hårt på bloggen och allt det där.

Dessutom ska jag fortsätta designa om min blogg, bakgrunden kommer att ändra med mera så håll bara utkik.


Today is a good day



Känner mig riktigt flitig idag. Gick upp med tuppen för att äta få i mig nyttig frukost och träna. Tränade lite mer än en timme, har städat nästan hela lägenheten och ska snart iväg och storhandla med pojkvännen. Ska även deklarera så jag får mina härliga cash sen. Ska även komma i säng i god tid ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon också för att träna. Sen har jag även fyra plåtningar/fotosessioner framför mig som nu är spikade med datum och allt. Har en massa andra saker på G också. Tänkte köra igång ett projekt alldeles snart. Full rulle i livet hela tiden.

Bilder sen helgen



På fredagkvällen gick vi ut på klubben Husaren där vi tog några glas vin och öl (för hans del). Där fanns live karaoke samtidigt, riktigt trevligt ställe.



På väg in mot stan







Delar av Lidköping



Love you



I tisdags lunchade vi på ett thaiställe, damn vad gott det var.





Hemma hos Joels mamma. Riktigt fint bor hon.





En butik vi gick förbi i stan med sagovackra klänningar, men dock inga priser att leka med.



Har även slutat dricka läsk. Dricker bara vatten hela tiden. Kolsyrat och vanligt kranvaten.




Nialaya i L.A





Vi körde förbi Nialaya i Los angeles. Har kollat lite i webshopen och finns mycket fina saker. Ville gå in i butiken men vi vart påväg till lunchstället efter träningen med bilen. För se som inte vet så jobbar Natacha pyré med folk från Nialaya och blir sponsrad och hela kittet. Där finns väldigt fina cararmband som jag så gärna vill ha. Gillar butiken med andra ord.

Bild tagen av mig.

No make up


Älskar dig Joel




My bags


New lipstick


YSL Rouge volupté. 01AA (15)

Ut och resa igen



Fick presentkort på Ticket av svärfar och hans fru. Jag och min pojkvän ska ut och resa, så vi har redan börjar spara kontanter också så vi är redan i farten med att spara kvickt för sen upptäcka världen tillsammans. Glad tjej.

Dagens frukost


Gick upp med tuppen i morses för att träna. Ska komma igång 110% med träningen och kosten nu. Detta blev frukosten. Youghurt snål på fett med färska bär i och ett glas vatten. Körde benen och rumpan på gymmet. Så imorgon blir det rygg och kanske mage. Jag mår bra av att ta hand om mig själv, skämma bort mig lite.

Just nu



Har precis kommit "hem" från dagens lunchställe. Jag, älskling och hans mor lunchade på ett thai-ställe. Mätt och belåten. Vi ska dö lite av mättnad i soffan en stund nu sen tänkte jag börja packa så jag har allt klart inför hemresan. Återkommer så fort jag kan. Puss

Inte hemma ännu



Har varit brist på update senaste, men finns dock en anledning till det. Jag är fortfarande på fri fot som jag kallar det, ute och resor. Men vi ska antigen hem senare idag eller tidigt imorgon. Det lär vi märka. Däremot har jag hunnit samla på mig massa inspiration på senaste tiden så lär blogga satan när jag är hemma. Bara att hålla utkik.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus