PRADA AND FILIPPA K

[Bild tagen av mig sen helgas]

ETT ÅRS GAMMAL OUTFIT


STATISTIKEN STIGER

Jag är smått förvånad över hur min statistik bara stiger hela tiden. Det gör mig motiverad. Keep going readers


INTE DIREKT KRY



Känner mig långt ifrån kry idag. Sen jag vakna har jag "lidit" av extrem halsont, skallebank och känt mig allmänt dåsig. Har dessutom knappt fått i mig någon vettig mat, en frukost som bestod av tre mackor och inget annat sen dess. Inte likt mig. Funderar på om jag vågar mig på att käka något mäktigt just nu, risk för illamående. Orkar inte må sämre än vad jag redan gör. En kopp te och glas vatten med citron i låter inte tveksamt iallafall.

SONGBIRD



TONIGHT



Jag kommer sitta bänkad i soffan, får inte missa

JUST NU


Tro det eller ej, men sitter här i min lilla ensamhet med ett glas vin och glor på Mysteriet på Greveholm. Ja ni hörde rätt, ett glas vin till Greveholm. Inte direkt passande men kunde bara inte låta bli. Sugen på vitt vin och det var år och dar sen man såg Greveholm, har alltid gillat den julkalendern (blir aldrig för gammal för den). Jag kan vara speciell om jag bara vill. Varför jag befinner mig i min lilla ensamhet är för att min pojkvän jobbar natt denna veckan, har hela lägenheten för mig själv.

LOVE


SILVRIGT


LITE INSPIRATION


KÄRRINGAGRILLEN OCH MAUD





Vart och solade tidigare idag, skönt. Jag och min man ville ha något gott, snabblagat men nyttigt att käka så blev gravadlax med potatis (behåller man skalet på så blir det lite nyttigare), zucchini"sallad" med paprika och rödlök och sås till. Och eftersom jag blivit så lten i mat så blev jag på tok för mätt på det lilla, men att bli mätt är trots allt huvudsaken men att äta, eller hur?

JAG ÄLSKAR DIG




FAVORIT


NERSLÄPPT VS UPPSATT




HEMMA IGEN

Kom hem precis från kärringagrillen, solariet med andra ord. Tog mig en trettiominutare, som vanligt. Ska dessutom börja med ricinoljan idag, så får hoppas på att det går som förväntat. See you

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG



Dags för frukost

SNART ETT ÅR SEN

Det är snart ett år sen som jag började komma i toppform. Och det är väldigt roligt att se skillnad från då och nuläget. Känner mig mer trimmad idag än vad jag gjorde för ett år sen då jag starta med allt seriöst. Nu ska jag satsa på träningen ännu mer. Jag ska nå mitt mål och sluta tänka på förflutet. Var väldigt knubbig som liten och blev mobbad för det i årskurs 2 - 3. Idag är jag väldigt mån över hälsa, kropp och själ så tänker satsa hejhjärtat och som sagt sluta gräva ner mig i det negativa förflutet. I'm on!

Det är något med denna låten som får mig att må bra. Bli pepp på livet.


WISHCOLLAGE


FINNS INGET BÄTTRE ÄN TRÄNA OCH MÅ BRA








HÄLSOTIPS



• Dra ner på kolhydraterna
Detta betyder inte extrem LCHF, men att ta bort allt vitt bröd, vit pasta, flingor, chips och pommes frites. Ersätt det istället med osötat fullkornsbröd, fullkornspasta, råris, osockrad müsli, frukt och grönsaker. Frukt och grönsaker innehåller ju också kolhydrater!

• Använd mer kokos
Att steka i kokosfett är grymt för kroppen! Kokosfettet går snabbare ut till kroppen och blir till energi istället för att lagras.

• Mer grapefrukt
Jag älskar verkligen grapefrukt och det är ju tur för mig! För den här beska frukten är nämligen perfekt för ökad fettförbränning och dämpad aptit.

• Nötter till mellanmål
Att räkna kalorier och hälla i sig diet coke är ingenting mot en näve naturella nötter! Nötter har lågt GI-värde, ger bra mättnadskänsla, ökar energiförbrukning och innehåller nyttigt fett.

• Choklad är tillåtet
Vi alla vet att mörk choklad faktiskt är okej. Men visste ni att kakao innehåller antioxidanter som är bra för fettförbränningen? Kakao innehåller även teobromin, det ökar energiförbrukningen och frisättning av fett från fettcellerna.

• Ägg till frukost, mellanmål och kvällsmat
Det bästa med ägg är att det håller dig mätt länge och minskar både aptit och sötsug. Ägg är även rikt på vitaminer och mineraler. Sedan går det att variera i all oändlighet, kokt, stekt, pocherat ägg, alla former av omelett...

• Varma drycker mättar
Varma drycker som kaffe och te mättar. Kaffe innehåller koffein, det ökar leverns energiförbrukning och frigör fett från fettcellerna. Det ger även långsammare blodsockerhöjning. Te innehåller ett liknande ämne som gör att man tar upp mindre fett i tarmarna. Grönt och svart te har den här effekten!

• Powerwalk
Det här är en träning alla kan utföra och den är gratis! Powerwalken är bäst på morgonen ur ett fettförbrännande perspektiv. Men om du inte orkar det är det bra efter maten också, då börjar dina muskler arbeta i form av kolhydrater.

SÖT BIKINI


NYTTIG, ENKEL OCH GOD LUNCH


Ingredienserna


Börjar med att steka upp valfritt antal baconskivor


Stek zuqini och lite lök i peppar


+ Lite championer


Servera med bladspenat och lite smulad fetaost

PAYBACK IS A BITCH


IT’S ELEGANCE O’CLOCK





Det går vägen just nu. Sitter och ältar på Jason Castro's vackra musik och är mer än bara förväntansfull inför den 9:e Feb. Det rullar på och allt flyter precis som det ska. Fler av dessa projekt är på gång men just dagen i Februari kommer gå så mer än förväntat säger en magkänsla. This is it.

FRÄSCHT


STELLA MCCARTNEY



Visst är dom sjukt fina?

ELSA EKMAN, HON KAN HON


BEIGE + BLACK



Är väldigt sugen på den där beige trench-klänningen över en svart tubklänning och med nån av dessa väskorna till, allt från Nowhere (som har 50% rea förresten)! Så fint.

SNEAK PEEK PÅ INSPIRATIONEN BAKOM AW13


FABULOUS


NU ÄR DET BARA ATT HÅLLA TUMMARNA FÖR HÅRET


NEW IN








PICTURE

















För er som undrar vad det är på tallriken som ser konstigt ut så är det kyckling, lammkött, potatitklyftor, tzatziki och grönsaksallad.

SÖNDAG + MATCH





Hemkommen för inte så länge sen. Ska snabbt byta om till behagligare kläder, orka vara uppklädd på en match. Ska hålla tummen för älsklings lag.

WONDERFUL DAY

Har haft en toppen dag och det kan man bara tacka Sandra för. En flitig shoppingrunda i Malmö och lite bufférestaurang för att återhämta oss efter en lång dag. Fick med mig hem väldigt fina saker, är väldigt nöjd. Från Filippa K, Gina och apoteket. Ja ni hörde rätt, apoteket. Ricinolja om jag ska vara detaljerad på köpet. Får hoppas att ricinoljan gör underverk för håret vilket så eftertraktat talas om. Fick en massa goa bilder också som jag bjussar på imorgonkväll. Ska på match imorgon under dagen så blir full rulle även då. Ska försöka hinna med att sola också. Sitter för övrigt hemma hos A nu. Har haft filmmaraton med redbull och KESO cottage cheese med hasselnötter, blåbär och tranbär. Den var dock inte som förväntat men ner i magen gick den. Nu är det dags för andra bullar så vi ses imorgon, eller rätta sagt senare idag. Godnatt!


BEAUTY


+





Förstår egentligen inte på mig själv varför jag sitter här när jag har lite saker att göra i lägenheten. Har ett stort lass med tvättade kläder som ska skötas om, dessutom måste jag packa inför morgondagen. Måste slita mig loss.

NYA PRODUKTER


KVINNOKROPPEN











Jag är väldigt fascinerad av kvinnokroppen. Visserligen föredrar jag killar (min pojkvän) men kvinnokroppen är jag väldigt svag för. Jag gillar alla "sorters" kvinnokroppar. Smal som normalbyggd som lite småkurvig. Nu menar jag inte den där pinnsmala kroppen där ben sticker ut och dylikt, men det finns dom som är födda till att vara väldigt smala och ha tunn benstumme och vissa andra kanske har lite kraftigare - det kan jag tycka är väldigt fint om man är född på det sättet för då sitter det naturligt. Tjejer mer former och kurvor, damn it so sexy. Och denna väldigt muskolösa kvinnokroppen, I die for it. Kvinnokroppen är vacker på alla olika sätt, alla kroppar är vackra och unika på sitt eget sätt. Jag har kommit igång rejält med min tränings nu och det går sin väg. Jag är lyckligt lottad som har lätt att gå ner i vikt, har former men har genetiskt i mig att bli väldigt muskolös som bilderna ovan. Är pepp på träningen nu.

THIS IS THE WAY




SUMERFEELING


PARTYMAKEUP






SMINKTIPS



Råder er att testa denna, täcker bra samtidigt som det ser naturligt ut.

RALPH LAUREN




TRÄNAT HÅRT IDAG

Tanken var att jag skulle upp med tuppen för att köra ett morgonpass, men behövde ta igen lite sömn så träningen blev senare än planerat. Blev ett väldigt intensivt pass men så härligt det är att få igång endrofin och adrenalinkicken.


INSPIRATION




WISHLIST


TIDSFÖRDRIV SÅHÄR PÅ MORGONKVISTEN

SENASTE:
1. Dryck: Vatten
2. Telefonsamtalet: Min påg minsann
3. SMS: Också min påg
4. Sång du lyssnade på: David Guetta - Paris

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: Varför skulle man göra det? Nej
7. Har någon varit otrogen mot dig: Ja tyvärr
8. Varit kär: Jag är kär just nu
9. Förlorat någon speciell person: Jo man har ju det tråkigt nog
10. Varit deprimerad: Räknas väldigt ledsen?
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Sittandes med ansiktet ner mot tangentbordet till och med

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Svart
13. Vitt
14. Jordnära färger

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Absolut ja
16. Fått ditt hjärta krossat: Inte direkt
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Fleera gånger, love it
18. Träffat någon som gjort en förändring i ditt liv: JA!
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja, stort sett
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Kanske har hänt ja
21. Pussat någon kompis: Pussar alltid på mina tjejer


BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Msn hade man när man var liten
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: Får jag väll se då
24. Har du några husdjur: Jag tjatar för fullt på Joel


25. Vill du ändra ditt namn: Varför skulle jag?
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Festa som om jag vore 14
27. Vilken tid vaknade du idag: På tok försent
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Pussa på joel
29. Någonting som du längtar till: LÖRDAG!!
31. En sak du skulle vilja ändra i ditt liv: Too much information
32. Vad lyssnar du på just nu: Tystnaden i lägenheten
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jens heter killen som jobbar på ICA under oss som jag nu känt i några år, så ja
34. Vad gör dig irriterad just nu: Det skulle ni bara veta

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Carolina givetvis
37. Singel/upptagen: Har världens finaste pojkvän
38. Stjärntecken: sushi (fisk)
39. Kille eller tjej: Får hoppas på att jag inte är en kille, känn ironin
40. Grundskola: Vilken av dom tre?
41. Gymnasie: Bastionskolan tillhörande Söderslättsgymnasiet
42. Högskola: Inte kommit så långt ännu
43. Hårfärg: Mörkbrunt, kanske snart svart


44. Långt eller kort: Lagom
45. Längd: 166-67
46. Vad gillar du gällande dig själv: Får väll erkänna att jag är väldigt nöjd med mina raka och vita tänder, ögon och mitt markanta käkben.
47. Piercings: Öronen givetvis och dessutom i naveln
48. Tattoos: 4
49. Höger eller vänster: Right

DIN FÖRSTA:
50. Puss: Hur ska jag kunna minnas det? Antagligen pussa jag på min mor som 1 åring, I guess so
51. Operation: Vet det låter skumt, men efter att fått cellförändringar i tungan så var cellförändringarna tvunga att opereras bort
52. Piercing: Öronen som dom flesta?
53. Tatueringen: G-klaven och noterna på vänstra överarm
54. Bästa vän: SANDRA <3
55. Sporten du spelade: Fotboll faktist
56. Husdjur: Föddes från föräldrar som hade stort sett en bondgård i Ystad, där vi hade lite av alla möjliga djur
57. Vaccination du minns: Kan det vara stelkrampen?
58. Konsert: Har gått på för många konserter i mitt liv, så det minns jag inte

JUST NU:
59. Äter du: Absolut ingenting
60. Dricker du: Kallt vatten
61. Är du på väg att: klia mig i skallen
62. Lyssnar du på: Fortfarande tystnaden i lägenheten
63. Väntar du på: Att joel ska komma inom utedörren

DIN FRAMTID:
64. Vill du ha barn: Kanske, kanske inte. Fråga mig igen om några år
65. Vill du gifta dig: Karriär först tack!
66. Karriär i åtanke: Mina ambitioner det! 


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

67. Läppar eller ögon: Ögon givetvis
68. Kramar eller pussar: Både och tack
69. Kortare eller längre: Längre är alltid en fördel, enligt mig
70. Yngre eller äldre: Det är en mognadsfråga
71. Romantisk eller spontan: Both thanks
72. Snygg mage eller snygga armar: Vad säger vi om snygg insida?
73. Tatueringar eller piercingar: Jag har en fetish för tatuerade killar, bra svar nog?
74. Känslig eller inte: Känslig, men finns en gräns också så helst inte för känslig
75. Ragg eller förhållande: Förhållande utan tvekan
76. Bråkstake eller tveksam: Helst inget av det

HAR DU NÅGONSIN:
77. Kysst en främling: Jo det har man säkert gjort någon gång
78. Gjort något sjukt spontant: Älskar att vara spontan, alltid
79. Tappat glasögon eller linser: Jag har inget av det
80. Haft sex på första dejten: Jo tyvärr har man gjort den tabben
81. Krossat någons hjärta: Inte krossat, men gjort någon ledsen givetvis
82. Har någon krossat ditt hjärta: Vill inte ens tänka eller svara på den frågan
83. Har du blivit arresterad: Definitivt inte
84. Dissat någon: Skrattretande nog, ja
85. Gråtit när någon dött: Dum fråga!
86. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Jag vill inte ljuga men svaret är, ja


TROR DU PÅ:
87. Dig själv: Mer eller mindre, man har sina dagar
88. Mirakel: Kanske
89. Kärlek vid första ögonkastet: Attraktion vid första ögonkastet, men inte äkta kärlek. Kärleken kommer med tiden
90. Himlen: Orkar inte vara deep av mig just nu så vet inte
91. Tomten: Han är min idol
92. Att kyssas på första dejten: va?
93. Änglar: Inte änglar, men andar ja 

SVARA HELT ÄRLIGT:
94. Är du kär: Det är bara förnamnet
95. Vad är viktigast i ditt liv just nu: Att fokusera på mitt liv och lära mig slå bort falska personer
96. Ditt största misstag du gjort: Sårat nära och kära genom att skada mig själv
97. Höjdrädd: Vacker utsikt, så nopp
98. Bästa film: Det finns gott om bra filmer
99. Beroende av: musik
100. Har du svarat ärligt på alla hundra frågor: Ja, annars är det inte lönt att lägga ner tid på att svara på så onödiga frågor egentligen

 


BLACK IS A PASSION


I WISH


FRIDAY

Först och främst börjar jag dagen med en schysst och stadig frukost sen inväntar en timmes tid för att kunna köra igång ett hårt pass på gymmet. Och eftersom en schysst lön klirra in på kontot så är tanken att jag och min gubbe ska storhandla, lika bra att göra det när löningen kommit. Ska försöka hinna med en tjugominutare i kärringagrillen också, behöver få färg på kroppen. Sen resterande av fredagen blir städning, matlagning och mysa med pojkvännen. Har man lägenhet så motsvarar det ansvar, but I like it. På lördag, ja herregud vilken go lördag jag kommer ha. Berättar mer om det senare.

HOT HOT HOT HOT HOT





MEGAN FOX FÖR ARMANI












KAN INTE SOMNA





Kan inte somna. Orolig, varm, snurrande tankar, saknar min pojkvän som jobbar natt och lite annat mög som ligger och gror. Vet inte riktigt varför jag valde dessa två random bilder, men får nöja mig med dom och det är meningen att bilderna ska vara suddiga. Tycker det är lite småcoolt med brus i bilder. Annars för att fördröja tiden innan min påg kommer hem så sitter jag och söker mig fram efter olika körer här i Landskrona. Jag har ju flyttat till Landskrona men har kvar min kör i Trelleborg där jag sjunger en gång i veckan, onsdagar. Men är sugen på något nytt så lika bra att köra all in på det. Har hittat mig en go hemsida här med allt möjligt inom musik och kör i Landskrona kommun. Ser en stor möjlighet eftersom jag har en rejäl ambition inom musikbranschen och en provsjungning för mig att få komma in på en avancerad körrepertoar är inget som hindrar. Bara att kontakta dom och köra på.

UNIQUE AND BEAUTIFULLY LOOK


BASPLAGG/GANT


INSPIRATION PART 2


INSPIRATION


SVAR PÅ TAL TILL SAMMA PERSON PÅ SAMMA IP-NUMMER MED OLIKA HITTEPONAMN



Jag är inte överviktig, jag är äntligen normalviktig efter legat underviktig med några kilo för inte sålänge sen. Personen som säger att jag är överviktig vet tydligen inte vad kvinnliga former/kurvor är. För varken pinnsmal eller tjock är jag. Jag är normalviktig till min längd och jag är nöjd med mig själv. Jag går inte ner eller upp i vikt för din skull, för att du ska vara nöjd med hur jag ser ut. Pucko!



Amatörmodell? Slå först upp ordet amatör och lär dig vad det betyder. Finns inget som heter amatörmodell för den delen. Jag får jobb att ställa upp som modell på fotosessioner av olika fotografer och eftersom jag gjort antal plåtningar med olika/samma fotografer och skriver på releasekontrakt så blir det ett modelljobb för dom. That's it.



Har jag ens sagt att den är min? Kolla rubriken igen till inlägget med denna bilden, "pradaväska" är rubriken. Bilden är googlad, jag tycker den är fruktansvärt fin. Har inte skrivit någonstans att den är min, hade den varit min hade jag skrivit det och var jag beställt den. Bilden är googlad, jag tycker den är fin, vet inte vems den är och vet inte var den är beställd. Detsamma gäller andra bilder som är googlade som jag gillar eller inspireras av. Har du hört talas om google kanske?



Eftersom jag gillat mat, nyttig mat så googlar jag fram mat + recept på google. Har jag skrivit något som pikar att den är måltider jag äter om dagarna? Nej, det är mat som är googlade + recept som jag sparar på datorn ibland. Som sagt, har du hört talas om google och bilder till olika recept?

Hoppas detta räcker som svar för denna personen som kommenterar i saker hon inte vet något om. Eftersom jag har en aning om vem du är så kan jag lugnt säga att jag inte bryr mig om dig egentligen, så att jag raderar kommentarer från dig är som att torka mig själv efter att jag varit på toa, inget jag har nytta av för fem öre. Hoppas detta var tillräckligt med svar för detta var både första och sista svar till dig. Hoppas du känner dig nöjd med mina korrekta svar på dina "frågor". Vill du något mer kan du komma personligen och säga det till mig för har inte tid med dig mer än detta långa svar på tal, mest för din skull så du slipper gå och undra och irritera dig över saker som du egentligen inte ens behöver irritera dig över. Take care

KARMA

This is the payback from the past
You threw me down like I was just a piece of trash
You gave me cash every week just enough to live
But didn't get what I deserved instead I was deceived
Still young and didn't know about this in the street
Of the acts, so crass and shady
Don't crush your dreamshow and your whole entity
Subliminally you're on the hire from a slavery
Remember that "What goes around, comes around"
God is watching you and evrything that you do
Do you remember everything that you did before
The way the bad action opens cosmic door


I COULD NOT CARE LESS



Godnatt, lång dag imorgon

SOLSTING OCH KÄK?

Solsting? Kan man säga så när man tog en trettio-minutare i solariet? Varm är iallafall och tänkt göra mig något käk nu. Magen kör en monolog.

FINA PRADAVÄSKOR




THEY WILL KEEP YOU LOOKING SO BRAND NEW


NOW I BELIEVE THAT DREAMS COME TRUE




ÄLSKAR KLOCKOR

Fastna för denna. Inte långt kvar tills jag blir 20, så tänker passa på då att införskaffa en ny klocka. Min favorit just nu är min guldiga Regal klocka som jag aldrig kan sluta använda, men vill ha i silvrig också, som denna.

LOVE




20:50



Sitter och pumpar David Guettas musik, får aldrig nog av hans härliga musik.

ORANGE CLUTCH, I WISH

Denna hade inte varit fel att få äga

ÄLSKAR KOMBINATIONERNA MED DESSA FÄRGER


LOVE THIS PICTURE


GIORGIO ARMANI




PRADAVÄSKA


YLS SHOES








STÖVLARNA

Ingen nådig träningsvärk man kånkar runt med, så lika bra att vila upp musklerna idag så körde 30 minutare i solariet istället. Skönt att få lite färg på kroppshyddan.


FACELOOK


GOODNIGHT

Har haft en toppen långkväll/natt med min man. Klockan är halv förbannad slår snart och jag som ska upp i god tid för att träna imorgon. Självförvållande, så får skylla mig själv för träna ska jag. Godnatt iallafall.

MASCAROR


ORANGE AND WHITE


MARC JACOBS PLÅNKAN


CK


WHITE, SO FRESH


PRADA


HANNISEN




Detta inlägg tillägnar jag till dig, Hanna Olausson. Vi har inte alls känt varandra länge. Första gången, i Cypern (Augusti 2011) fick jag världens goaste intryck på dig. Efter en veckas tid när jag och mitt gäng skulle hem så kände jag redan en saknad, saknaden efter dig. Bara tanken at jag förmodligen aldrig skulle få träffa dig igen eftersom du bor i Borås gav mig en klump i magen. Men, någon månad därefter kom du ner till mig och spendera en  helg med mig. Jag fick träffa dig igen efter att bara träffat dig en gång tidigare och hundratals telefonsamtal. Och du åker snart igen, och är borta i 3 månader, eller var det kanske 4? Hur som helst så kommer jag sakna dig. Att det klicka som det gjorde mellan dig och mig förstår jag fortfarande inte. Jag är väldigt ledsen att jag inte kunnat åka upp till dig på senaste och kan inte träffa dig en sista gång innan du åker iväg. Jag vill mest att du ska veta att du är en toppen pingla, omtänksam, rolig och generös tjej. I will miss you darling.

FINASTE POJKVÄNNEN UNDER HELA LIVSHISTORIEN


MISS YOU ALL, GIRLS


WELL, I DO NOT CARE WHAT YOU THINK




FINDING SWEET RELIEF IN KNOWING THAT IT WON'T BE LONG


CEASARSALLADEN


WORKIN OUT


ROBERTO CAVALLI – SS 12

Roberto Cavalli vår/sommar – 12 kollektion.

If it makes you happy, Then why the hell are you so sad


ROSTAD TOAST


ONSDAG

Har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna, så ursäkta för brist på uppdateringar. Men nu är jag back on track igen. Har tränat väldigt intsensivt de senaste dagarna också, så har redan tappat både kilo och runt midjan. Ska sköta lite hushåll idag och eventuellt till banken för att fixa en sak och slutligen till Trelleskitborg för att sjunga med härliga kören så hinner inte träna idag. Men imorgon kör jag på ett långt och hårt pass. Så, nu till mer uppdateringar.

COOL MAKE UP






DRAMATIC VOLUME

Skulle vilja rekommender er dem här fantastiska mascaran 2000 Calorie från Max Factor.


BOOTS VAGABOND


ÄLSKAR INREDNING


I'M BACK

Jag vet, har inte bloggat på år och dar känns det som men det har sin lilla anledning. En fördel med det är att jag hunnit hämta en massa inspiration under dagarna, så håll utkik jag är snart i farten igen.

FOOD


BLACK PARTYPUMPS

Blir en riktig festlig helg. Ska snabbt finslipa på min makeup sen på inflyttningsfest och imorgon blir det tjejkväll hos Matildan. Bilder kommmer.

BEAUTIFUL INSPIRATION












BÖR EGENTLIGEN SOVA

Sitter med den bärbara bänkad i soffan med en snarkandes pojkvän bredvid. Inte ett dugg trötter, mest speedad och förväntansfull över helgen, nytt jobb, plåtningar och andra projekt. När man befiner sig i det läget jag är i just nu så känner man sig inte trött för en sekund. Fick även en idé som slog på mig precis, så tänker lätta på arslet och få min idé gjord.

SVART KLÄNNING OCH TVÅ PAR PUMPS




MUMS



FOCUS


FOUR


Har bokat in ännu en plåtning, så har fyra olika fotosessioner framför mig nu. Det går undan och jag mer än älskar det.

THEN AND NOW










SIMPLE AND HOT


BILDER GENOM HISTORIEN





BLACK DRESS


METALL & BLÅTT


SNABBT SVAR PÅ TAL SEN KOMMA IGÅNG MED ETT ARBETE

Kör ett snabbt svar på tal innan jag sätter igång med ett arbete här. Till Linnea: Det beror på vilken fotograf det är när det gäller betalning, oftast gör jag det TFP vilket innebär inte betalning MEN jag får ta en del av mina bilder och markandsföra mig själv. Dock har jag fotograferats utan TFP vilket betyder få betalning men summan tänker jag inte nämna offentligt, det är pengar som jag tjänat under jobb (modelljobb) och det behövs inte spillas ut tycker jag. Pengar är som pengar. Sen till din andra fråga, så står det fortfarande inom väntetid eftersom sånt tar tid att komma igång med ordentligt, mycket som ska förberedas. Dock återstår det att se hur det blir med ACNE grejen eftersom min kontakt har numera flyttat till Göteborg. Men lovar att komma med mer info när det blir aktuellt igen. Kram

Nu ska jag snabbt köra ner frukost i magen sen komma igång med ett arbete här. Ser fram emot detta.


FOTOSESSION NÄSTA VECKA

Det börjar närma sig och jag ser verkligen fram emot kommande plåtning. Grym fotograf och grymt tema.

LOVE FASHION


ANKELBOOTS


HITTADE TVÅ GAMLA MODELLBILDER

Fotograf: Dan Lindeberg
Modell: Jag


ONSDAG 18 JANUARI


TOP THREE

1. Elisabeth Eight Hour Creme - En klassiker som är en riktig räddning under vintern. Den fixar allt som är torrt såsom läppar, armbågar, händer osv. Ett tips är att den just nu finns på Beautyplanet för 199 kr.

2. L300 Self tanning face, apoteket - Under vintern finns det en liten risk att man känner sig lite extra blek, särskilt i ansiktet. Har haft svårt att hitta en bra just när det kommer till det. Men denna ger mig varken finnar eller fet hy. Plus!

3. Moroccan Oil - Den omtalade magiska håroljan. Jag kan säga er - den håller vad den lovar. Den doftar himmelsk och man behöver bara ett enda pump för hela håret ( och jag har riktigt tjock hår)


RED SEXY LIPS


LACE DRESS


LAST DAY AT WORK TODAY



Det är sista dagen för mig på jobb idag och det kommer firas lite smått med fina kollegor och chefer. Sen så jävlar drar livet igång och det ser jag stort fram emot. Härliga tider det.

BARA NÅGRA KLICK



Have2have

FINT KORSARMBAND


BEAUTIFUL HAIR


LOVELY DRESS




FASHION IS PASSION


SO BLACK



THE DAYS


SWEET SHOES


FACELOOK

 


21:25



Hur plötsligt blev man hungrig som en tok, ska göra mig schysst "nattmat" som egentligen blir sen middag, äh skitsamma vad man ska kalla det. Sen bara mysa mysa mysa. Älskar mys. See you tomorrow!

SNYGGT

Topshop



Zara

MARC BY MARC JACOBS


KLÄNNING FRÅN RAG & BONE

Hur fin är denna klänning från Rag & Bone? På NK Internationella Designers. I läder. Men 9000 för en klänning känns lite långt borta.

DEN LILLA SVARTA KLÄNNINGEN


ANGELINA

So beautiful

ACNE ARCHIVE



Beroendeframkallande. Någon som instämmer?

MÅNDAG 16 JANUARI

Lyckats överleva ännu en dag på jobb, så skönt att få slappna av och njuta av tillvaron efteråt. Har inte gjort något vettigt alls efter jobb mer än bara njutit av dagen. Sånt behöver man ibland också!

SNYGG INREDNING


GOODNIGHT READERS

Totalt off i skallen, så nu tassar jag mot en behövlig dusch sen somnar ljuvligt i soffan. Min man jobbar natt så kommer burra ihop mig i min ensamhet och somna utan hans kropp mot min. Har dessutom jobb som ska skötas imorgon. Önska mig lycka till att somna.

I LOVE BLACK SHOES


BLACK BABY


BILDER FRÅN ITALIEN




































FAVORITSKJORTAN


BEIGE HIGH-HEELS



ACNE PRE S/S 12









SOURCE: Acne Webshop

ACNE SPRING/SUMMER 2012

Castle Tweed



Lesley Angora

ELIE SAAB 2012
















SNYGG VARDAGS TILL FEST



Min personliga stilikon och förebild är Rosie Hunington. Alltid lika snygg, vardags som till fest.

LOVELY CHANEL


PRADABAGS


BLACK AND WHITE DRESSES


JORDNÄRA FÄRGER


SHOPPA LOSS PÅ ROMWE

Trött på Nelly och de mest eftertraktade shoppingsajter? Här har ni då ROMWE för er som vill testa något nytt. Har själv plockat ut mina favoriter till ett kollage, som ska klickas hem så småningom. Hoppas ni också hittar era favoriter. Och vet ni vad? Det är FRI frakt och tull. Passa på nu.

FINT SKA DET VARA


DET ULTIMATA MÄRKET


THIS IS ME


STICKAD GANT


DRESS AND SHOES




FÖRSTA INLÄGG

Tjohoppsan. Inte för jag är experten på denna portal så ger jag det ännu en chans. Får se hur det kommer bli framöver. Vill nämligen hitta en portal som passar mig. Vi ger detta en chans åtminstone.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus