Glömde nästan

Kom tänka på en sak eftersom jag fick en kommentar för inte så länge sen hur man når mig utan att behöva skriva här. [email protected], här når ni mig. Sen tänkte jag passa på att fråga vad ni vill att jag skriver mer om? Mode, musik, känslor och tankar, mer om mig själv or something else? Hojta gärna till vad ni vill mer att jag bloggar om, skoj med respons.

Sen fick jag en anonym kommentar nyligen som inte vågar stå för vem hon är, fast sen å andra sidan vet jag vem det är eftersom personen tidigare kommenterat (samma ip-numer) med sitt namn så har sparat hennes ipnummer på datorn för att komma ihåg att det är hon (av anledningen av kränkande kommentarer sen tidigare). Men denna kommentar var nu att jag ser saker ting på löjligt sätt för jag nämnde "fjortisliv" att bo hemma i förgående inlägg. Sa jag något om att ALLA som bor hemma lever fjortisliv? Nix. Utan jag var väldigt bortskämd hemma, såg inte verkligheten - var blind helt enkelt och i dagens läge har jag insett hur jag betedde mig när jag bodde hemma vilket jag tycker är "fjortisliv", att JAG levde ett sådant liv hemma att jag klaga på sakerting trots jag fick en massa saker av min mamma, fick alltid mat på bordet varje kväll och alla dessa lyxsaker man oftast har när man bor hemma. Jag sa inte att folk som bor hemma lever fjortisliv, hade jag tyckt det hade jag sagt det, men syftet var nu att jag levde ett fjortisliv. Jag är iallafall ärlig och står för vad jag tycker och dessutom mina handlingar vilket många inte vågar erkänna. Man vinner på att vara ärlig i längden. Men som sagt, idag har jag insett att bo hemma är ren lyx i stort sett, för mig var det iallafall och den texten i det inlägget handla om mig och absolut ingen annan. Så jag tycker du är löjlig som säger att jag är löjligt för jag berättar och är ärlig hur jag betett mig när jag bodde hemma. Jag har vuxet upp och kommit med båda benen på jorden och insett att man inte kan bete sig hur som helst när man bor hemma, för en dag kommer ens föräldrar gå bort och kan inte vara pass upp längre. Alltså, ansvar är viktigt att lära sig att hantera. Hoppas du fick en annan inblick hur jag mena nu, ville bara förklara för dig så du slipper tycka folk är löjliga som du inte ens i närheten känner. Men tack ändå för kommentaren, jag fick en chans att berätta mer om mig som ung och ni fick dessutom veta mer om mig och att jag precis som alla andra är en människa som någon gång i livet kommer till insikt att VI ALLA ÄR INTE MER ÄN MÄNNISKOR. Tack på förhand, kram.

Kommentarer
Rebecka

Så jäkla bra sagt! Gillar att du är så stark som vågar stå för dina handlingar och att man ska lära sig att ta ansvar och uppskatta minsta lilla vilket hon själv inte verkar göra :P Du är verklugen mogen för din ålder och det gillar vi, förutom avundsjuka jävlar som inte kommit lika långt i livet som du ;) ehhe :D kram



Blogg: http://www.52weeks.devote.se/
2012-02-11 @ 23:41:47
Edith

Bra text :) Jag har undrat ett tag nu hur man får tag på dig, vill ställa frågor ang ditt modellande. Sen hade det varit roligt att du blogga mer om personliga åsikter om vissa ämnen som är viktigt att dra upp idag för samhället, du verkar ha vett i hjärnan, hahah :) Annars tackar jag för en suverän blogg.



Blogg: http://ediths.devote.se/
2012-02-11 @ 23:47:02
Lisa

BLogga mer om din musik och så. Jag sjunger också och har läst många gånger att du sjunger och spelar gitarr, går i kör och allt så blogga mer om det :D hade varit roligt om du gör en video när du sjunger så man får höra dig! ;D



Blogg: http://lishas.blogg.se/
2012-02-11 @ 23:54:10


Kommentera



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus