Detta använder jag

Jag har alltid varit den som använt mig av basic produkter eftersom jag aldrig haft/har problem med varken hud eller hår så the basic funkar alldeles utmärkt för mig, och billigt är det.







Håret: Jag använder mig av L'oréls hårprodukter för färgat hår eftersom mitt eget är färgat. Shampoo använder jag ENDAST i hårbotten och balsam och hårinpackning i längderna. Med dom blandar jag ricinolja i, blir mycket lättare att få ut oljan. Låter verka minst 10 minuter innan det sköljs ut. Under de 10 minuterna skrubbar jag kroppen eller rakar mig om det behövs. Slutligen drar jag i efterbehandling i håret som INTE ska sköljas ut. För att få ut det jämnt i topparna så kammar jag försiktigt ut det til topparna, BORSTA ALDRIG i helt blött hår. Blöt hår blir elastiskt och tappar/knäcker hårstrån om man borstar med blött. Gärna en kam med breda mellanrum mellan pinnarna.





Kropp: Jag skrubbar mig oftast med bodyshops skrubb, luktar fantastiskt och är extra försiktig och noggrann med rakningen då jag använder mig av rfsu-produkterna, för och efterbehandling. I know, dessa är egentligen till för våra nedre regioner men går lika bra till benen och armhålerna vilket jag använder det till. Man blir silkeslen.







Ansikte: När jag ska ta bort smink använder jag garniers sminkborttagning, den håller mitt ansikte rent. Sen för att rengöra huden ännu mer på djupet använder jag mig av denna nya ansikttborsten (pure active) från garnier också. Sköljer alltid med ljummet vatten så porerna öppnar sig. Därefter smörjer jag alltid in mitt ansikte med en dagkräm för att fortsätta hålla huden återfuktad och slutligen den nya ögon roll on för att se piggare ut. Den är riktigt grym, föredrar er att testa den.







Kropp efter dusch: Jag brukar alltid variera mig med bodylotion så huden får lite av varje. Har märkt om man använder sig av endast en bodylotion så kan det torka ut huden i längden (beror vilken hudtyp man har). Men jag varierar mig mellan DOVE och Aloe vero, huden blir mjuk och go av dom. Jag låter alltid bodylotion få gå in i huden, och efter några minuter tillägger jag oftast brun utan sol, försök att få så jämnt som möjligt OCH tvätta händerna efteråt. Nu har jag börjat sola en gång i veckan så för tillfälligt använder jag inte brun utan sol.





Övrigt: Man ska aldrig duscha håret för ofta, det slits och förlorar sin glans. Så när håret börjar bli fettigt på mig använder jag mig av torrshampoo, alltid PROFFS eftersom den håller fettet "borta" längst (på mitt hår iallafall, annars ska man hitta produkter som passar sin hårtyp/hårbotten eftersom man är olika känsliga osv) och slutligen Nivea roll on, använder den för den luktar gott och håller svettet borta på mig annars får man hitta det som passar en eftersom allas hud är olika känsliga och dylikt.


Det var mitt det. Ibland finns det undantag då jag kanske väljer bort en produkt och låer mig själv testa något nytt, men detta är den vanligaste rutinen för mig på produkter. Som sagt, har aldrig haft problem med varken hud eller hår så basic is the shit för mig, snällt mot plånboken också.


Kommentarer


Kommentera



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus