SVAR PÅ TAL TILL SAMMA PERSON PÅ SAMMA IP-NUMMER MED OLIKA HITTEPONAMN



Jag är inte överviktig, jag är äntligen normalviktig efter legat underviktig med några kilo för inte sålänge sen. Personen som säger att jag är överviktig vet tydligen inte vad kvinnliga former/kurvor är. För varken pinnsmal eller tjock är jag. Jag är normalviktig till min längd och jag är nöjd med mig själv. Jag går inte ner eller upp i vikt för din skull, för att du ska vara nöjd med hur jag ser ut. Pucko!



Amatörmodell? Slå först upp ordet amatör och lär dig vad det betyder. Finns inget som heter amatörmodell för den delen. Jag får jobb att ställa upp som modell på fotosessioner av olika fotografer och eftersom jag gjort antal plåtningar med olika/samma fotografer och skriver på releasekontrakt så blir det ett modelljobb för dom. That's it.



Har jag ens sagt att den är min? Kolla rubriken igen till inlägget med denna bilden, "pradaväska" är rubriken. Bilden är googlad, jag tycker den är fruktansvärt fin. Har inte skrivit någonstans att den är min, hade den varit min hade jag skrivit det och var jag beställt den. Bilden är googlad, jag tycker den är fin, vet inte vems den är och vet inte var den är beställd. Detsamma gäller andra bilder som är googlade som jag gillar eller inspireras av. Har du hört talas om google kanske?



Eftersom jag gillat mat, nyttig mat så googlar jag fram mat + recept på google. Har jag skrivit något som pikar att den är måltider jag äter om dagarna? Nej, det är mat som är googlade + recept som jag sparar på datorn ibland. Som sagt, har du hört talas om google och bilder till olika recept?

Hoppas detta räcker som svar för denna personen som kommenterar i saker hon inte vet något om. Eftersom jag har en aning om vem du är så kan jag lugnt säga att jag inte bryr mig om dig egentligen, så att jag raderar kommentarer från dig är som att torka mig själv efter att jag varit på toa, inget jag har nytta av för fem öre. Hoppas detta var tillräckligt med svar för detta var både första och sista svar till dig. Hoppas du känner dig nöjd med mina korrekta svar på dina "frågor". Vill du något mer kan du komma personligen och säga det till mig för har inte tid med dig mer än detta långa svar på tal, mest för din skull så du slipper gå och undra och irritera dig över saker som du egentligen inte ens behöver irritera dig över. Take care

Kommentarer
mariaaa

Bra att du vågar stå upp för dig själv bästa du! Du är så himla fin precis som du är. Älskar dig fina vänsing! <3



2012-01-27 @ 11:23:53


Kommentera



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus