PussHar haft en upp och ner dag men min fantastiska och kära väninna vid namn Sandra har fått mig på bättre humör, tack och lov. Lyckades slänga i mig lite rökt och gravad lax till middag, med lite kaninmat sidan av. Gottigt. Orkade inte göra någon avancerad middag när allt är djuptfryst och man inte tänkt på att plocka ut någon mat tidigare idag så det kunde tina upp. Repa lite med kören idag inför konserten, gick kanske inte riktigt som jag själv önska. Får plugga satan på mina sololåtar.

Tänkte snart runda av för dagen, ska upp med tuppen för att träna sen på eftermiddagen har jag veckans andra plåtning. Det där med modellandet går bara uppåt hela tiden, älskar och trivs att få syssla med det. Har veckans plåtning på söndag, med två andra modeller. Exciting.

Kommentarer
Rebecca

Snygg du är människa. Läser din blogg varje dag och du inspirerar verkligen. Hoppas din dag varit bra trots den har varit upp och ner. Man ska ta vara på sina vänner :) Sen tror jag att du fixar dina låtar hur bra som helst, lita på dig själv. Du är bra precis som du är. Och sist men inte minst så önskar jag dig lycka till imorgon på plåtningen, du är jätte snygg så det kommer bli bra bilder. Vi hoppas på att få se bilderna när dom är klara att publicera :) Kram!Blogg: http://rebeccafornstedt.blogg.se/
2012-04-12 @ 00:19:43


KommenteraNamn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus