Megan, snyggaste kvinnan i ett par skor




Min middag



Välkryddad kycklingfilé i ugn med svamp och paprika samt roccula och körsbärstomater sidan av. Blev lyckat och det satt fint i magen.

VS






Rekommenderar detta till er hälsofreak



Kunde inte hålla mig så tog mig en trip till affären tidigare idag för att köpa min nya favorit, Kesella med hallon men såg att de hade fler smaker så haffa med mig två till. En med vanilj smak och den andra med rabarber. Tog vaniljen och satan så god den var särskilt när jag blanda i lite kanel. Jag rekommenderar verkligen dessa. Den är väskvänlig och får plats i väskan, mättar när man är småhungrig och bästa av allt, den tar bort sötsuget.

Victoria secret träningsbyxor



Nu är det på med träningslasarna och dra till gymmet. Igår satsade jag stenhårt på armar och axlar vilket resulterat till träningsvärk så idag blir det benen och lite mage. Ses sen. Puss.

23:38



Är fortfarande ensam hemma och har killerträningsvärk i armarna just nu. Vill skippa träningsvärken och vill att min gubbs ska komma hem nu ska jag kan pussa på honom. Trots alla om och men så måste jag slänga mig i bingen nu, ska träna imorgonbitti. För övrigt finns jag på instagram där jag uppdaterar mycket oftare än i bloggen. På instagram heter jag "carhjo". See you tomorrow readers, kisses.

On my wishlist


En pradaväska står definitivt på min wishlist just nu. Gärna en i ljusrosa/beige färg. Och modellen ovan är bara så himmelskt snygg. Prada är även ett av mina favoritmärken, så märkesnörd som man är.

Chanelskal


Facelook



Mannen är i Göteborg fram till midnatt någon gång så har lägenheten för mig själv idag. Så tänkte göra mig en stadig, god och nyttig middag nu. Skönt med lite egentid.

I'm just finding my own way, in my own sweet time



Fotograf: Joel wäring
Modell: Carolina ekelund (jag)

Kesella med hallonsmak



Har hört att denna skulle vara god så tog tillfälle i akt när jag storhandlade här om dagen och köpte hem den. Kan säga såhär, är du hälsofreak som mig, tycker om att träna och äta gott MEN nyttigt så rekommenderar jag denna. Det är kvarg med hallon smak. Kvarg är riktigt bra för kroppen och dessutom magen. Riktigt god är den så kommer käka denna flitigt efter ett träningspass. För att köra igång ämnesomsättningen ytterligare så dricker jag ett glas kallt vatten med citron i.

Duschens favoriter





Mina favoriter är såklart mina victoria secret produkter. Luktar monstergott och känner mig alltid riktigt fräsch efter en dusch med produkterna. Köpte dom när jag var i Los Angeles men annars har jag hört att det finns en butik i Stockholm som tydligen säljer victoria secrets duschprodukter. Dock inte underkläder och liknande men vet inte om det stämmer. Bor ni i Stockholm så kolla upp vart butiken finns för jag lovar er, man ångrar inte dessa underbara krämer.

At the gym



Det blev mig ett riktigt kämpigt och svettigt pass på gymmet. Men känner mig som världens flitigaste just nu och njuter av känslan att man börjar komma i grym form nu.

Ska iväg och träna nu







Tänkte ta på mig träningslasarna och träningsdojjorna nu så jag kan köra ett hårt och svettigt pass på gymmet. Kämpar tillbaka den topptrimmade kroppen jag hade för två år sen. Dessutom är hälsan ett viktigt måste för mig, älskar att leva en hälsosam livsstil utan en massa godis, socker och snabbmat som bara förstör kroppen. Självklart kan jag unna mig och ta ett litet choklad då och då men det är inte ofta. Lite måste man få njuta trots allt. Och eftersom jag modellar en del är det viktigt ("tyvärr") att hålla sin form, ganska ytligt I know men så fungerar det. Påtal om det, har pratat med Camilla som jobbar på L'anza healing haircare. Hon samarbetar just nu med en designer och agent för en agentur som håller en modevisning i Augusti, ska gå för dom på modevisningen och är ganska nyfiken på det hela eftersom det det inte bara är kläder och mode som är involverad utan HÅRET. Vi får en omvandling men det är efter våra (modeller) krav så får tänka efter lite vad jag vill göra för nytt med mitt hår, färga det kanske eller förlänga det. Vi får själva håret gratis annars kostar en förlägning ganska mycket.

Det snurrar i huvudet på mig just nu, har riktigt mycket framför mig så får ta och skriva ner allt till en lista sen så jag får allt strukturerat och allt i sin ordning. Plåtningar hit och dit och tre modevisningar med mera. Nu råka detta bli en bok vilket inte alls var meningen eftersom jag har en tendens att svamla och ha mig, men ska ta och dricka upp min energidricka nu för att sen rusa till gymmet. Ses sen. Puss.

Godnatt mina läsare



Well, min dag har varit någorlunda okej. Har åtminstone överlevt dagen. Massa känslor och tankar hit och dit, men vem fan har inte det ibland. Tänkte avrunda lite smått så syns vi imorgon. Godnatt och puss på er.

Följ mig på instagram: carhjo





För er som inte har något bättre för er, följ mig på instagram @ carhjo

Inspirationskollage











Alla kollage är gjorda av mig från olika tumblr-bloggar

Glittrigt


Stuff baby




Easy dinner



Stekt svamp och zucchini med rocculasallad och körsbärstomater. Riktigt enkelt och gottigt.

What a day



Har solat halva dagen då jag lyckades få mig rejält med färg på kroppshyddan. Och hela kvällen har jag och mannen tillägnat oss till att stortstäda hela lägenheten och nu är den riktigt fin och bra tömd och förvarad med alla småsaker och dylikt. Åt en god middag på balkongen och nu ska vi mysa sista stunden av denna kväll. Ska upp tidigt imorgon för hård träning. Har en massa roliga saker på gång.

Clothes



Underbara och sköna sommarplagg.

Det ultimata märket


Beautiful life



Då är man tillbaka på bloggbanan igen. Har blivit lite glipigt med uppdateringar men har tagit tillfället i akt när vädret har varit med oss. Njutit av livet med andra ord. Har nu pratat mig samman med några nya fotografer och designer då jag ska vara med på tre kommande modevisningar och en hel drös med fotosessioner/plåtningar. Ska bli plåtad inför Proms & Weddings webshop och katalog, en plåtning för en fotografs portfolio, ansikte ut för en kund för Neulash med mera. De kommande plåtningar har vi ett mål med och siktar väldigt högt nu. Gillar att dela med mig av mitt liv, särskilt ens drömmar eftersom jag är stort emot jantelagen och vill pusha ungdomar att följa sitt hjärta och sina drömmar, ingenting är omöjligt. Sålänge man försöker och gör sitt bästa så kan inget gå åt pipsvängen. Gäller bara att ha tålamod och aldrig ge upp. Visa vad ni går för. Puss på er.

Outfit


Mitt hjärta





Jag är verkligen lyckligt lottad som jag världen bästa kille till sambo. Ibland förvånar det mig att han orkar stå ut med mig och tar mig för den jag är vilket jag oftaste förut haft otur med, då folk utnyttjat min snällhet och listan är lång. Men sen Joel kom in i bilden har jag mått mycket bättre, lärt mig vissa saker och insett en hel del om verkligheten. Tack vare han har jag växt som person och förstått vissa saker som jag aldrig skulle kunna insett själv förut. Jag vill med min tacksamhet berätta att jag är så innerligt glad och stolt att jag har honom som pojkvän/sambo. Tack för att du är min och tack för att du orkar stå ut med mig ibland. Älskar dig ♥

Jag har världens bästa lillasyster, älskar dig



Bild från kusinfesten i lördags

Solsommar och mellanmål





Tycker det bör vara olagligt att vara inomhus när det är toppenväder därför har jag inte bloggat som jag ska. Är ute och njuter av sommaren och livet istället vilket jag hoppas ni också gör. Har en del att berätta om nya plåtningar, tre olika modevisningar och så vidare. Så återkommer lite senare :)

Gårdagens outfit





Sorry för kass updates men livet har tagit för mycket tid och har lite bloggtorka för tillfället så försöker hämta lite inspiration så jag kan ösa på med bloggandet sen igen. Gårdagen var riktigt mysig, fick träffat alla kusiner ochc lillasyster sov över hos mig och älskling i lägenheten till idag. Och som vi alla vet så tog ju Loreen hem segern igår, fantastiskt. Nu ska jag och min gubbe iväg och handla mat sen blir det bio ikväll med gubben själv, Johanna och Filip. Men in black 3 (3D) såklart. Mysig söndag. Hörs imorgon. Puss och kram.

Min gårdag























Gårdagen var verkligen lyckad. Grillade på stranden, kolla på solnedgången sen bar det vidare till Johanna och Fille för mer umgänge och dricka. Och idag bjuds det på mer festligheter då det är kusinfest. Äntligen får man träffa alla kusiner. Hoppas ni får en trevlig helg så hörs vi mer imorgon, kanske. Puss sålänge.

Nu tar vi helg



Vilken toppenfredag, eller hur? Vädret håller i sig och det är varmt ända fram till kvällskvisten. Har varit på Väla idag med min man och Fredrik. Såg en massa fint på Zara som jag såååå gärna vill ha, dog lite när jag såg alla sommarplagg. Är hemma nu och är bjuden på hejkalastrevlig grillpartaj ikväll, underbara fina fredag.

Hermesarmband




Älskar denna outfiten



Vad tycker ni?

Alyssa Miller, beautiful










Har haft en riktig toppendag


Ja, min dag har varit fantastisk. Skrev värsta boken i förra inlägget om min dag. Efter middagen på balkongen med min gubbe så drog jag till gymmet, igen. Så blev två hårda pass på gymmet idag. Direkt efter gymmet träffa jag upp min kille, min bästis och hennes kille då vi alla satte oss på ett mysigt café här i Landskrona, drack gott och prata en massa skit mellan himmel och jord, i hela två timmar. Så kom precis hem och ska ta mig en efterlängtad dusch, har fan gymmat två gånger idag PLUS solat i tre timmar så en dusch är ett måste. Sen kryper jag ner i bingen med mannen och somnar till en mysig film. Imorgon vankas det grillfest och hela köret. Har en fantastisk helg framför mig. Nu säger jag godnatt och puss på er.

Min torsdag

Denna gången tänker jag inte be om ursäkt för kass updates för det är olagligt i min värld att vara inomhus när det är sånt väder som det är idag. Gick upp med tuppen för att köra ett svettigt pass på gymmet, kom hem för att packa ihop strandväskan och så drog jag och min gubbe till stranden. Dock ser det inte ut som stranden på bilden men vi valde att lägga oss på gräset för att slippa den jobboga sanden. Tre timmar i solen och har fått sjukligt mycket färg. Ansiktet har också fått sig en snygg brun nyans och ser helt plötsligt mycket piggare ut. Personligen tycker jag att man känner sig och ser mycket snyggare, piggare och fräschare när man är brun. Gjorde hemmalagade hamburgare som middag, jag skippade dock brödet och körde på kött och grönsaker, lika bra det. Ska snart ta tvätten också. Dagen blir mycket längre när man går upp tidigt och det känns som att man hinner med så mycket mer än vad man gör när man går upp sent på dagen. Håller ni inte med?

Min pojkvän har skaffat blogg



Min superläckra sambo har skaffat blogg. Tycker ni kan kika in hans blogg som finns här.

Instagram och twitter











För er som vill och är intresserad att följa mig på instagram så heter jag "carhjo" där. Samma namn gäller twitter om ni vill följa där också.

Keep your heels, head and standards high



Ska upp med tuppen imorgon för att träna så jag avrundar för ikväll och tackar för mig. Godnatt och puss.

Varit på gymmet och köttat



Stack iväg en runda till gymmet efter mötet. Inte en kotte. Kan kanske bero på att det är lill-lördag och folk är ute på krogen och super sig fulla? Själv har man blivit smått kärring och tycker alkohol är vidrigt (vin är det ända i så fall som gäller) och föredrar en god hälsa framför alkohol som endast innehåller mängder av kalorier och skit. Är hemma nu iallafall och sitter med värsta kletet (ansiktsmask) i nyllet som nu ska sköljas av. En välbehövlig dusch också eftersom man svettades som en gris på gymmet, haha.

Sometimes a stranger can bring great meaning to your life


Lots of inspiration



















(Source: http://fashioninmysoul.tumblr.com/, http://fre-ya.tumblr.com/, http://tierdropp.tumblr.com/, http://vl4da.tumblr.com/, http://donotcockblock.tumblr.com/)

Hemma igen



Hemma från mötet nu och har världens leende på läpparna. Mötet gick riktigt bra och vi kom fram till en massa roliga projekt som står på tur. Tänker inte säga så mycket om det vi ska göra mer än att det är en massa modelljobb för olika saker. Ni får veta senare för än så länge lär det bli en liten hemlighet, haha. Och denna sommarvärmen, man blir helt glad och alärt. Dock är jag väldigt seg i kroppen nu, fråga mig inte varför. Känner mig som världens slitnaste kärring. Kan vara värmen som tar kol på en?

Godmorgon på er



Godmorgon allihopa. Hoppas ni har sovit gott för det har jag ska ta be och få tala om. Är uppe i god tid för att hinna mitt morgonkaffe och förbereda inför mötet som jag berätta om igår. Ser fram emot det och kommer bli riktigt skoj. Solens strålar skiner och hela himlen är ljusblå. Underbara vår. Morgonkaffe nu.

Ibland känner man sig missförstådd



Just nu är det en jäkla tankar och känslor som rusar runder i hjärnkontoret och kroppen. Allt från vänner till "vänner" och hela livet i sig. Vill bara spy ut alla tankar och känslor, behöver lätta på axlarna men tror det blir bäst att hålla allt för sig själv. Blir verkligen ledsen på vissa människor. Jag är också människa och har känslor som alla andra och kan må dåligt, men enligt vissa är det fel att vara ledsen och man får ta en hel drös med skit utan någon alls anledning. Sånt gör mig ledsen.

Gröna Landskrona





För er som inte hajat ännu så är det snart ett år sen jag flyttade ifrån Trelleborg till Landskrona, flyttade hemifrån för att bli sambo för första gången i mitt liv. Jag ångrar det inte. Jag är innerligt happy att jag har lämnat trelleborg, den där förbannade staden som ärligt talat fick mig att må dåligt. Behövde något nytt i livet och nu sitter jag här i Landskrona och är sambo med världens finaste kille. Landskrona är förvånansvärt en mysig och fin stad. Och dessutom känns folket här så mycket vänligare och artigare än i Trelleborg. Det är min uppfattning och åsikt iallafall och ville bara få det sagt. Trivs i sveriges L.A. Haha.

Baddräkt





Vill glassa runt på stranden med min baddräkt nu. Har inte använt den på år och dar och tycker att den riktigt heta värmen kan komma nu så man kan stranda lite. Dock är baddräkt ingen god idé att sola i eftersom man får knasig bränna, men kanske en kväll på stranden då solen inte tar lika mycket, grilla och mysa med vänner eller pojkvän. Perfekt tillfälle att använda baddräkten.

Mixade lite med färgglada armband idag



Jag kände för att vara färgglad idag så mixade ihop lite färgglada armband till en långklänning jag hade på mig ute i solen idag. Tackar gudarna att jag tog tubtoppsklänning, för har fått redigt med färg idag så jag slapp fula vita streck om det hade varit en vanlig klänning med band. Mitt ärende gick bättre än förväntat, känns riktigt great.

Här ska jag på möte imorgon







Är exalterad inför morgondagen då jag ska på möte med butikschefen till denna underbara butik. Ett möte angeånde inför betalda modelljobb, plåtningar med andra ord, modevisningar och plåtningar till deras katalog. Visst är butiken underbart vacker? Så ljust och fint. Får ett och annan erbjudande till andra saker igen, blev kontaktad av en kvinnlig fotograf från Malmö tidigare idag och behöver en modell till hennes fotografportfolio. Det går riktigt bra nu. Glad tjej.

(Bilder lånade från deras fanpage på facebook)

Jag fick post idag



Jag fick äntligen hem mina första portfoliobilder av en amerikansk fotograf. Mitt lilla paket med bilderna kom hela vägen från Amerika så det är därför det har tagit lång tid för bilderna att komma. Men nu äntligen kan jag påbörja mitt portfolio som jag pratat om så länge. I slutet av sommaren tar jag mig en trip ensam till Danmark för att söka mig till agentur. Ska bara fylla på portfoliot med ännu mer bilder, har en massa plåtningar framför mig så passar riktigt bra.

Min tisdag



Har sovit som en gud om jag får säga det själv och ska alldeles strax till Malmö för att göra ärenden, till mig själv och åt mig själv. En energidricka är ett måste för att hålla igång och så min energi är på topp, viktiga ärenden då jag måste prestera högt. Men jag fixar det, jag kan. Vi hörs senare idag. Puss.

En liten teaser



Hade som sagt en plåtning i söndags så tänkte ni skulle få ett litet smakprov. Resterande av bilder blev riktigt bra. Detta är en bild som är helt oredigerad så ni ska få se den redigerade senare. Är riktigt nöjd med min insats, så likaväl som Macs (fotografen) och Tuss (Make up artisten) insats.

Fotograf: Macs Moser
Modell: Carolina Ekelund (jag)
Smink: Tuss Mattsson
Oredigerad bild

Inspiration såhär på kvällskvisten




no one is in charge of your happiness except you



Ser fram emot denna veckan. Dock har jag mindre roliga saker att sköta imorgon men det står högst på listan nu att fixa, viktigt. På onsdag ska jag på möte med en kille som designar bal och bröllopsklänningar inför plåtningar till deras katalog med mera. På fredag och lördag styrs det festligheter. Har även fler plåtningar på gång, igen. Men så fort jag haft en fotosession så bokar jag in en ny direkt så man håller igång allt, det är en "färsk" sak man bör hålla igång så man inte tappar det. Nya och roliga saker hela tiden. Klagar dock inte.

Guldigt chanelarmband



Googlade runt lite på mitt ena favoritmärke, Chanel. Fann denna gudomliga, glittriga och guldiga skönhet och mitt hjärta skriker efter den. Helt underbar!

It's never too late to be who you might have been


Inspirationskollage


Facelook



Har varit ute i solen hela för och eftermiddagen och kom hem nyss. Bör nästan vara olagligt att vara inomhus när det är sånt här skinande toppenväder. Ska ut snart igen men har lite saker att göra här hemma först. Håller er uppdaterad lite senare. Puss.

Underbar klänning



Verkligen avgudar denna svarta svalliga klänning. Perfekt plagg till sommaren då den kan bäras både på vardag och fest. Vill så gärna ha den men har absolut ingen aning vart den kommer ifrån.

Hippieinspo


So take a chance and don't ever look back


Fler bilder från idag
















Hot and red


Den stora hatten, ett måste i sommar



Något jag har ett öga för just nu är de stora hattarna. Gärna i beige färg. Långt hår och lockigt efter en slarvig fläta, så jäkla snyggt.

På önskelista just nu



Skor: Zodiac USA shoes
Klänning: Holy Tee
Armband: Nialaya

In the studio









Jag har plåtats idag. Tog bilder till Neulash och övriga bilder som blev så kanon. Har haft en toppendag trots värmen nästan tog kål på mig. Stod i svarta täckande kläder ute i över 20 graders värme. Men ska man vara fin så får man lida pin, så är det. Så fort bilderna är redigerade så publiceras dom. Macs är en grym fotograf, nu snackar vi professionell och erfaren fotograf. Fick träffat en riktigt go tjej vid namn Tuss, ja hon heter Tuss och är nog den goaste unga tjejen som går i ett par skor. 17 år och sminkar som om hon har flera års erfarenhet. Grym tjej hon också. Ja, kan bara älska denna söndag.

Hårsmycke





Något jag kommer använda flitigt under sommaren är olika hårsmycken. Har hittat riktigt fina hårsmycken på olika webshop och butiker för ett snorbilligt pris. Jag är på hugget. Tycker ett hårsmycke gör en hel enkel outfit. Man behöver inte göra det speciellt komplicerat.

Ska plåtas snart



Vädret är verkligen med oss idag, jag jublar högt. Ska plåtas snart så kan inte bli bättre att solen tittar fram. Kommer bli sminkad och stylad på plats också sen bär det ut i fina vädret för att rocka photoshoot. Underbar söndag.

Keep your head up, keep your heart strong



Skulle egentligen till Lisa nu ikväll för vinkväll och trevligt sällskap, men skippar det eftersom mitt humör inte är med mig ikväll. Gör mot oddsen eftersom det är sällskap och trevliga människor jag behöver just nu men ska dessutom plåtas imorgon så känner inte direkt för att plåtas med bakishäng i kroppen. Dock styrs det upp rejäla festligheter nästa helg, då är jag i farten för en gång skull. Har blivit kärring och dricker stort sett aldrig mer. Har redan haft min period då jag festa som en fjortis och den perioden är over and out. För nu ska jag mysa, i min lilla ensamhet. Fan att sambon jobbar inatt, need him.

Daphne Groeneveld


Jag inspireras























(Source: http://tierdropp.tumblr.com/, http://vl4da.tumblr.com/, http://foreverfearlessx.tumblr.com/, http://the-b-e-a-u-t-i-f-u-l-life.tumblr.com/)

Sprid glädje istället för att kränka varandra



Det finns en speciell sak som gör mig väldigt ledsen. Det är fördomsfulla personer. Som person har jag fått stå ut med ganska mycket fördomar just för man har en del modelljobb och dylikt. Folk kastar skit på en som om man inte har känslor eller är mänsklig själv. Får fördomar uppkastat i nyllet och blir kränkt. Jag modellar för att jag älskar det, precis som vilket intresse som helst och har haft tur och chans att komma in i den världen. Man är inte ytlig som person bara för att man har intresse av att stå framför kamera vilket en del människor verkar fått för sig. Trött på dessa fördomar att man tror att man är något för att man modellar och fördomar hit och dit. Det gör faktist ont. Jag är också människa trots jag modellar och har stort intresse och öga för modellande, mode och snarlika intressen. Folk som inte ens känner en, att dom har mage att spy ut vilka ord som helst och tro att man inte blir ledsen precis som vilken människa som helst. Jag är en väldigt känslig tjej och har haft en tuff uppväxt vilket är tyvärr vanligt här i världen, men jag är också människa även om jag har intressen som anses vara "ytliga". Vi alla människor tycker om olika saker och är olika, tack och lov för det för gud vad tråkigt det hade varit om alla hade varit likadana och tyckt om samma saker. Men jag förstår inte hur en okänd person kan spy ut både fördomar och kränkande ord och anser att man är dålig, ytlig person som inte har känslor för att man har intresse för "ytliga" saker. Får jag säga det själv så skulle jag aldrig kunna hoppa på en person jag inte känner och kränka personen, spy ut fördomsfulla och förutfattade meningar för att personen inte sysslar med saker som jag anser är "normalt". Skulle aldrig kunna göra så, hade fått sånt dåligt samvete så jag hade skämts röven av mig. Varför kan man inte bara glädjas med andra eller åtminstone sluta bry sig om folk som man inte ens känner!? Någon som har ett vettigt svar? Behövde bara skriva av mig, lätta lite på axlarna. Tack för mig och snälla, ta hand om varandra där ute. Livet är för kort för att få andra att må dåligt. Sprid glädje och kärlek istället, det vinner vi alla på. Tack för mig. Puss och kram.

Ett måste när jag solar


Min fina helg







Hemma igen efter en trevlig natt hos pappa och resterande av familjen. Fick träffat min lillsyrra vilket var väldigt behövligt, hon är definitivt den personen som ligger mig närmst och kan dela med mig känslor och allt av det där som jag inte kan med någon annan. Hon är min syster men har en relation med henne som om hon vore både syster och bästa vän. Puss på henne.

Pappsen och pernilla var urgoa som fyllde en hel påse med mat som jag fick ta hem. Två olika goda grytor, grönsaker, soppa, ris och lite allt möjligt. Alltid bra att ha lite extramat så man klarar sig längre. Fint skit det där. Fick även solat när jag kom hem igen, blev 30 minutare såklart och fick färg på momangen. Skönt. Ikväll blir det värsta mysfaktorn här hemma. Kan inte mer än älska det. Och sist men inte minst ska jag plåtas imorgon, med en riktigt duktig fotograf. Ser fram emot det väldigt mycket.

Trevlig helg på er allihopa. Puss

.

Nu ska jag iväg på möte



God eftermiddag mina läsare. Hoppas ni har sovit gott. Själv har man sovit sisådär. Hann sola nu i förmiddags och har redan fått färg, inte illa det vårsolen. Så nu ska jag ta mitt vardagliga pick och pack, viktiga papper för att gå på möte. Har inte hunnit äta frukost heller så tar med mig en frulle på vägen till mötet. See you later. Puss.

Feelings feelings feelings


Nu orkar jag inte blogga mer för idag. Är ensam hemma inatt eftersom killen jobbar och det är väll typiskt när man är ensam som alla tankar och känslor dyker fram. Jag mår bra, I do men jag är ganska känslig som person och minsta lilla flashback av gamla känslor, då försvinner mitt glada jag och mår allmänt dåligt. Kan inte förklara det med enkla ord, för djupt men sån är jag. Behöver en kram eller två just nu. Puss och godnatt.

Beautiful inspiration








Woodkid, fucking amazing


I love my new jeans



Fick ett par jeans av min mor här om dagen och älskar dom verkligen. Sitter som en smäck och kommer användas flitigt under kyliga sommardagar.

This is who I am




Jag älskar dig




It's never too late to be who you might have been






Nostalgi






Supersnyggt


Be the type of person you want to meet


Oh, I love this so high
















Man tager det man haver



Vart eller är monstersugen på ostbricka men har ingen brieost hemma så man tager det man haver. Kunde verkligen inte hålla mig så plocka fram kexen och min favorit, philadelphia med vitlök och örtsmak. Jag lovar, det är gott även om det inte låter så. Ett välförtjänt glas vitt också. Nu tänker jag njuta av denna onsdagskväll. Ses imorgon. Puss.

Suck less to success



Ligger inne med dödlig matkoma för tillfället, fast den mängden mat behövdes nog efter flera dagars dåligt ätande. Trotsar mättnaden och tycker jag är välförtjänat ett glas vitt. Fast i ärlighetensnamn har jag överlevt en hel dag av omätbar och hemskt sug efter ostbricka. Hade gjort gudarna en tjänst bara någon ger mig ostbricka. Får nöja mig med ett glas vitt.

Inspiration














(Source: Olivia Greenfield)

You can't change how people feel about you so don't try. Just live your life and be happy



Adorable bikini


Los Angeles 2012





Saknar L.A och Jossan väldigt mycket. Men jag ska tillbaka, jag ska. Vill plugga i L.A så tänker kolla upp olika skolor och dylikt.

Wishlist


På tok för sen frukost



Vakna på tok för sent vilket resulterade till sen frukost. Är inte särskilt förtjust i smör så istället kletar jag på philidelphia (bonjour går lika bra) med vitlök och örtsmak. Skinka och tomater med aromat på. Och givetvis en kopp te. Heaven.

Såhär vill jag se ut i sommar



Älskar denna looken. Tänker hålla utkik efter liknande plagg för såhär vill jag gå i sommar. Det är så mig.

Christian louboutin beige rollerboy loafers shoes


Vart inne och kikade på Christian Louboutins onlineshop och hittade dessa superfräsiga loafers. Beiga med nitar på. 158 dollar är ganska så smaskigt pris men man hade definitivt inte tackat nej till dem. Riktigt granna.

Blont eller inte?



Jag velar fortfarande fram och tillbaka av det jobbigaste i-landsproblemet ever. Fortsätta vara mörkhårig eller tona ner det till ljust? Givetvis lite ljusaskigt och inte platinablont. Väldigt sugen på att tona ner men är inte helt övertygad ännu, får väll sova på saken.

Beautiful blond hair




Justerat om bloggen



Som ni kanske ser så har det blivit en del justeringar här på bloggen. Bilderna och headern är mycket större. Har lite kvar att göra om men en sak i taget. Fick inspiration och hjälp av Elin Jonsson, så vill passa på att tipsa om hennes fina blogg, HÄR har ni den. Tack så hjärtligt Elin. Och sist men inte minst vill jag tacka min sambo för den tekniska delen.

I want this




Gammal bild på min gubbe


Pradaväska med fransar



Ganska udda för att vara PRADA en damn vad snygg den är. Vad tycker ni om väskan?

Hermesarmband



Som ni kanske inte visste så älskar jag armband, är en riktig armbandstjej. Ett märke jag gillar väldigt mycket är Hermes. Älskar kombinationen med guldigt metall och färglada remar. Som dessa ovan, visst är dom snygga?

[Source: google]

Bikini för sommaren

Har ni handlat någon snygg bikini till sommaren? Upptäckte att det fanns över 200 bikinins på Mylovebasket. Hur många som helst i alla prisklasser och från flera olika varumärken. Frågan är bara vad man ska välja. Vad tycker ni om dom på bilden?


Snygga klänningar på Mylovebasket

Var inne på Mylovebasket idag för att leta inspiration för att den rätta sommarklänningen. Hittade flera snygga klänningar som jag skulle kunna klicka hem, men som vanligt är det svårt att bestämma vilken. Vad tycker ni om klänningarna på bilden?


Instagram





Följ mig på instagram: carhjo

On my wishlist



Fyra utomordentliga väskor som jag inte hade tackat nej till. Den beiga är en favorit.

Inspired























We judge people for judging people because judging people is wrong








Blått är flått



Riktig fabolous klänning. Älskar den blåa kontrasten till blek hy. Riktigt vackert.

Hoppas det nu nappar

Suttit och sökt runt lite. Och har nu skickat in ansiktsbild och mått till en tjej som söker modeller till en del projekt hon och ett team håller på med. Så har suttit och mailat med henne nu och det ser ganska ljust ut. Hoppas det nappar. Har även dragit på mig mina högsta high heels för att öva lite extra på gången här hemma, får mer och mer kontroll över det vilket känns kanonbra. Har även plåtning nu på söndag vilket jag också ser fram emot. Har en del roliga saker framför mig som jag ser fram emot väldigt mycket. Fullt ös, medvetslös.







[Tre bilder från när jag gick på modevisning]

Älskade nialaya-armband








Två klänningar från H&M


Caraarmband



Verkligen älskar märket Cara. Armbanden är så fina.

Rosa sportbh från Victoria Secret


Great dinner



Rotade fram lite från kylskåpet för att slå ihop en middag och walla, det blev äggröra med skinka, tomat och stekt sparris. GI-stämplad middag men ack så gott det var. Tänkte göra mig en kopp te nu, sätta igång harmonisk musik och designa om egna kläder. Skönt med lite egentid efter en sällskapsrik helg. Mannen är iväg och jobbar en snutt men är tillbaka om någon timme eller två. Får passa på nu. Puss.

Rosie H, gorgeous


Black playsuit



Byxdressar, långa som korta. Kommer användas flitigt i sommar. Passar till alla dar och väder.

Inspiration
















Hippieinspired, I want




Vill ha ännu mer fransiga historier. Vill stöka runt med detta i sommarsolen.

Summerdresses





Från Nelly och vill såå gärna klicka hem dom på momangen.

Victoria secrets






Möte nästa vecka

Pratade precis med ägaren till denna fantastiska butik och ska ha möte med med dom som jobbar där nästa vecka. Det gäller lite modelljobb för dom, nya och kommande modevisningar, plåtningar för deras katalog och dylikt. Är riktigt exalterad och ser fram emot mötet med dom. Butiken ligger på Amiralgatan i Malmö. Visst är den riktigt vackert inne i butiken?











[Bilder lånade från deras fanpage på facebook]

Super sleek designed dress





Är helt in love i denna sommarsköna klänning. Vill ha den!

My favorite tumblr blog







[Source/favorite tumblg blog here: http://etiquetafashion.tumblr.com/]

Act like a lady, think like a boss















































Victoria secret mjukisbyxor


I'm disappointed in you

Du är inte som du var
du står inte längre kvar
du har inte längre blicken framåt
nej du är inte längre som vi.
Ty du är inte som du en gång var.

Minns du när vi skrattade
när vi sprang runt och tog fula kort
på fula oss och skrattade
för det var okej att skratta för vi var så fula.

Minns du när vi grät
när vi låg på golvet oss grät och kramades
grät och kramades
för det var okej att gråta för vi hade varandra att krama.

Minns du när vi tittade på allt som inte var här
när vi tittade och bestämde
vart vi skulle och när vi skulle
för det var okej att vilja någonting (vilja bort).

Men du är inte som du var
du står inte längre kvar
du har inte längre blicken framåt
nej du är inte längre som vi.
Ty du är inte som du en gång var.

För det är inte okej
att skratta åt varandra
gråta med varandra
och vilja
och göra något av det.

Det är inte okej att förändras
för då blir du inte längre som vi.
Inte längre som vi
som står kvar
som vi en gång var
för de ljuva minnenas skull.

Nej, du är inte längre som du var
Du är inte en av oss som bara vågade stå kvar.

Nya jeans



Min mor var go som hittade ett par nya jeans till mig som sitter som en smack. Det är faktist utsvängda jeans vilket jag har haft svårt för innan men börjar gilla det igen. Men det gäller att matcha den rätt så blir det riktigt snyggt. Men för er som inte visste så "förlänger" utsvängda jeans ens ben. Mina ben ser sjukligt långa ut i jeansen. Och riktiga high heels till gör benen ännu längre. Kommer användas flitigt.

Cliniderm


I need a break from you


18:29

Vill bara berätta att jag lever och är igång med bloggandet imorgon igen. Har varit iväg hela helgen och jobbat så har inte haft varken tid eller tillgång att uppdatera i bloggen. Är hemma nu iallafall och ska mysa med min man. Har en massa roligt att berätta. Ska gå på modevisning igen exempel. Söka mig till argentur osv osv. Puss och kram.


Right now





Älskar dig syster


Instagram



Halvklart podie som blev dubbelt så lång till sist.






Friday



Ska åka till mami idag så man får lite tid med familjen också. Ska jobba med mamma imorgon också, så blir extra egentid med mamma. Alltid behövligt. Sen på söndag har jag plåtning med Macs och ett team. Utöver det har jag nya plåtningar på gång igen, men det gäller att hålla igång. Börjat tänka lite buisness så har fått modelljobb och musikjobb där jag får betalt. Dags att börja söka sig till argenturer också. Massor av roliga saker framför mig. Tänkte göra mig smått iordning så jag kommer iväg till mamms och familjen. Trevlig helg, puss och kram.

Gårdagens make up

Här ser ni lite av gårdagens sminkning. Är inte van att ha så mycket smink men blev riktigt nöjd. Nöjd med både sminkning, min insats på visningen och hela dagen. Hade på mig sagolikt vackra klänningar som man stort sett dregla över, sälja klänning på podiet var riktigt roligt. Och så fick man träffat nya och underbara människor.












So true








Modellbilder




Tack för igår alla som medverkade



Gick som sagt modevisning igår och bang så bra det gick. Den kicken i kroppen är för intensiv för att kunna beskriva med ord. Riktig adrenalinkick. Samarbetade med andra toppenmodeller, designer, fotografer och media. Fick även schyssta kontakter så har lite jobb framför mig nu. Underbart! Bilder kommer.

08:17

Godmorgon. Är uppe med tuppen eftersom jag ska vara i god tid till moriskan idag inför modevisningen. Så sitter helt nyduschad, knäckebröd, morgonkaffet och ett styck pojkvän. Lyckades somna igår trots allt men idag är jag så uppe i varv så jag knappt vet var jag har mig själv. Wish me luck!


Älskar min nya jeansväst





Inte världens bästa kvalité men det är jeansvästen jag vill visa hur den sitter på. Riktigt nöjd!

Mäktig känsla



Har jobbat hela dagen så är riktigt utsvulten nu. Klockan är egentligen på tok för mycket för att göra mat men jag måste sen blir det fasiken sängen så jag är pigg inför morgondagen. Är sjukt exalterad, nervös, förväntansfull och sprallig inför modevisningen. Jag lovar att ta så mycket bilder som det bara går, beror på hur mycket tid jag får över eftersom vi är 15 tjejer som ska lära känna varandra, bli stylade, sminkade och ha lektion i gåendet. Kommer säkerligen vara kaos backstage när visningen väl kickar igång, man har ju sett på program hur det kan se ut bakom scenen. Nervös nervös vervös! Men den där kicken som går igång i kroppen när det pumpas hög musik, man känner sig snygg och folk överallt. What a feeling.

Inspiration














Tack mamma

Jobbade med mamma idag och som tack från henne fick jag cash och detta. Visst är jeansvästen snygg? Ska sätta små nitar vid kragen. Den kommer användas mycket i sommar. I GUCCIaksne finns en plånbok som jag fotograferar sen.








Modevisning imorgon

Det är länge sen sist det pirra såhär mycket i magen. Allt kom riktigt spontant idag då en kille söker modeller till hans modevisning för hans klänningar i Malmö imorgon då jag blev kontaktad. Så imorgon ska jag träffa alla andra 15 modeller som ska vara med och medverka i modevisningen, öva på att gå, ta "castingbilder", bli sminkade och designade. Ska samlas med modellerna klockan 12 på dagen så showen sen börjar 20 på kvällen. Kommer bli en låång dag. Detta är första gången jag gör något sånt här stort så lär ha svårt att somna inatt av all pirr och nervositet.



Det är långklänningar som balklänning, bröllopsklänningar och dylikt som vi ska traska runt i uppe på catwalken. Ska bli riktigt intressant!

Work

Godmorgon. Vakna för en stund sen. Ska iväg och extrajobba idag så klagar inte, extrastålar det. Först tänker jag gå igenom min morgonrutin och dricka lite morgonkaffe. Är så monstersugen på energidricka också så tror jag ska smälla av. Jag är inte beroende men känns nästan som jag är på väg att bli det, inte bra. För tagga ner på det. Jag kommer vara hemma ganska sent ikväll så kommer bli lite update här på bloggen. Ha en trevlig dag! Puss.




Godnatt



Har jobb att sköta imorgon så behöver min sömn för att ta mig genom morgondagen. Godnatt på er.

Inspiration








Work that body



Kunde inte hålla mig innan så tog mig en timmes träning. Ska ta det lite lugnt nu efter operationen men körde ett försiktigt pass i cirka en timme och känner att det gjorde mig väl. Inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara. Jag vill inte gå ut offentligt om vad det är för operation, hade jag berättat vad det är för operation jag gjort så hade ni förstått varför jag inte vill gå ut med det. Ganska personligt och pinsam operatiom om man säger så (nej, ingen plastikoperation). Så nu ska jag börja träna igen, ett steg i taget och försiktigt. Skönt!

I'm a happy girl right now

Har goda nyheter. Goda nyheter enligt mig iallafall. Kommer ni ihåg att jag prata för någon vecka sen att jag ska vara med i en musikvideo. Då den musikvideon är samma producent som gjort Infinity låten för några år sen. Jag ska få arbeta med honom och ett helt annat team, den videon är fram skjuten lite eftersom det är en massa meck som ska skötas innan inspelning, men de är iallafall igång med det. Iallafall, samma kille som hörde av sig till mig angående den videon har nu hört av sig igen angående ytterligare en sak till och självklart ställer jag upp. En kund/klient till honom som jobbar för Neulash (sminkmärke) söker nytt ansikte utåt och jag har självklart tackat ja till erbjudandet, neulash är med andra ord produkter till ögon som mascara, serum och dylikt. Är lite paff hur bra sakerting går just nu men satan vad det glädjer mig. Macs som han heter (han som hörde av sig angående hans kund för neulash) och jag har samtidigt bokat in en fotosession redan nu på söndag. Finns MUA på plats då jag blir sminkad i studio och sen kör vi plåtningen ute om vädret är med oss. Sen blir det en annan plåtning då det endast är porträtt för hans kund. Ser fram emot detta riktigt mycket och tänker fortsätta göra mitt bästa, för det är detta jag brinner för.


Instagram



För er som är intresserade av att följa mig på Instagram så heter jag carhjo där.

Träna enkelt hemma

Jag tränar på 24/7 men på senaste tiden har det blivit dålig rutin med tränandet eftersom jag har åkt ut och in från sjukhuset för operation och har inte fått träna precis som jag vill. Jag är på förbättringvägen nu efter senaste operation så snart är jag igång igen. Jag inspireras som sagt väldigt mycket av bra träningsvideo med övningar man kan göra hemma. Och det är riktigt bra för er som kanske inte har råd att gå till gym eller till och med inte hinner. Det finns enkla men intensiva övningar man kan utföra hemma och få kanonkropp. Gym är förvisso bra på sitt sätt men det är som en vän har sagt till mig. "Hur roligt är det egentligen att vara på crossen eller spinningen och bara göra samma sak hela tiden och hetsa sig att bli vältränad av samma sak om och om och om igen. Låt ER KROPP få träna. ER kropp, låt inte maskinen "göra jobbet". Här är fyra utmärkta videor till er som behöver inspiration.









Har ni inte råd att köpa egna hantlar, boll eller andra saker så kan man alltid fråga en vän om man kan låna ELLER fyll två flaskor med sand (sand väger). Allt går!

Träningsshowvideo med Adriana lima



Inspireras verkligen av olika videor där man får inspiration, råd och tips med träning. Hittade denna videon där Adriana lima är med i en show och visar lite övningar som hon brukar köra. Tyckte det var lite roligt med hennes sista övning, boxning. När jag var i Los Angeles fick jag chansen att träna med en personlig tränare, Lars Wallin. En av dagarna fick jag testa på det där med boxning, samma övningar som Adriana förutom de där snabba småstegen hon gör med fötterna. Det är verkligen sjukt bra övning och tror jag skulle kunna bli riktigt duktig i det. Det var första gången jag träna boxning på riktigt då och klara alla rörelser riktigt bra och fick massa creed av Lars att jag har bra slag och skulle kunna bli ännu bättre och må bra av att träna det regelbundet (har haft en ganska jobbig uppväxt och haft riktigt dåliga perioder och samlat på mig allt). Det är trots allt boxning, sjukt bra för kroppen och man får ut så mycket ilska och känslor. Själv svettades man som en fontän, skrek till när jag tog i extra och flåsade som en hund. Sjukt jobbigt men fan vad bra det är för kroppen och ROLIGT!

Fuck what people think and do your own thing





Jag är verkligen ur balans idag. Kroppen hänger inte med och känner mig allmänt seg. Massor av tankar som spökar och har sig. Save me, please.

Sources of inspiration















[Source: http://fashioninmysoul.tumblr.com, http://fre-ya.tumblr.com/, http://the-b-e-a-u-t-i-f-u-l-life.tumblr.com/]

Gold


Blivit hypnotiserad av luften

God eftermiddag. Skulle iväg och handla red bull innan, så fort jag kom ut så fick mina sinnen en liten chock. Även om vädret inte är med oss idag, inte i landskrona iallafall så lukta det bara sommar. Kan inte förklara det med ord, men det luktade verkligen sommar och ljummen bris. Jag stannade till och drog in frisk luft i näsan och njöt några sekunder. Kändes verkligen som en riktig sommardag, fast en lite "gråare" dag. Det är inte grått men solen är inte framme heller, himlen är väligt ljus av sig och det är grönska precis överallt. Den känslan jag fick när jag kom ut varade i några sekunder men så obeskrivligt underbar. Kände verkligen hur sommaren tryckte sig in genom mitt bröst och fick mitt hjärta att pulsera långsammare av ro och lugn. Vafan, känns som jag blivit hypnotiserad av luften och sommaren som är runt hörnet.





[Source: google]

Facelook



Sjukt hungirg. Inte konstigt när jag käkat på tok för lite idag. Är egentligen sugen på omelett men orkar inte ställa mig göra det nu så får tacksamt ta ett paket nudlar. Får duga. Sen tänkte jag tuppa av för natten. Hoppas nu morgondagens bjuds på sol igen, hoppas hoppas. Godnatt och puss.

Persikafärgad kjol





Köpte denna transperanta kjolen i Los Angeles, från butiken Forever 21. Den är i nude/persikafärg och har fina olika längder och svallande tyg. Kommer användas flitigt till sommar.

Mixa ihop ett eget halsband



Hittade en lös peacesymbol, tand (inte riktig dock) och fransar hemma så satte ihop ett eget litet halsband. Vad tycker ni? Jag gillar faktist det.

Riktig fixdag





Jag har verkligen spenderat timmar i min garderob, klädeshylla, klädesstång och alla skor. Har rensat och gjort fint. Och det blev en hel soppåse med kläder som ska ut från lägenheten och en stor låda med kläder som inte kommer användas under sommaren, den lådan ska upp till vinden. Har massa bortglömda och snygga plagg framme nu som ska anvädas flitigt i sommar. Hittade ven plagg som jag ska göra om själv. Slita upp shorts, hänga fjädrar i några plagg, nitar i andra och ska även fixa ett tryck med amerikanska flaggan på och sätta på ett par andra jeansshorts. Så tänkte sätta mig i lugn och ro nu och påbörja min lilla egen design på gamla plagg. Gamla plagg ska bli som nya.

So don't ask me cause I'm still trying to figure it out. Don't know what's down this road


Blond and blue




Äntligen



Och vips så var solen framme. Kan ju snacka om att jag flög mig från soffan där jag satt och rensa upp sommarkläder, på med bikinin och ut på balkongen kvickt med dagens tredje kopp med kaffe. Man får inte glömma riktig sommarmusik i öronen. Ett måste det. Och jag hade nästan glömt att vårsolen tar hårdare än vad man tror, så har redan fått färg. Vilket var syftet med att sola, men även få njuta av vårvärmen och vårsolen. Nu har solen förflyttats till andra sidan av lägenheten så det är bara skugga på balkongen men imorgon är jag på hugget igen. Jag ska bli en riktig brownish cake i år. Eller ja, inte har kakkropp och fläska runt eftersom jag är en träningsmänniska men färgen ska sitta som en smack på kroppen, brun och fin.

Så jäkla typiskt



Jag som tänkte sola idag. Istället väljer solen att strejka, typiskt. Guds straff. Tänkte iallafall fylla på med kaffe och rensa bland alla sommarkläder som ska fram. Hög tid nu.

Morgonkaffet



Godmorgon. Såhär börja jag min morgon. Två knäcjemackor med vitlöksbonjour istället för äcklig smör, tomater och aromat på. Och självklart morgonkaffet. Smaskigt! En upppiggande dusch och ansiktsmask har jag också hunnit med nu på förmiddagen. Bra start på dagen med andra ord. Har saker att göra idag. Och ska gå igenom en monsterstor låda med sommarkläder, så jag får fram alla mina sommarkläder. Dags att börja använda det ju.

Hoppas på sol imorgon också



Hoppas på sol imorgon, precis som dagens. För då jäklar tänker jag tjuvstarta med att pressa fram lite färg på balkongen. Tänkte koka upp lite natt-te så jag somnar lättare sen, även om klockan är på tok för mycket just nu. Kan fan inte somna när sambon jobbar natt, behöver honom mer än vad jag egentligen tror. Puss och godnatt.

Instagram: summer clothes



Hatt till sommaren är ett sååå måste och även USA inspirerande plagg.

Lite av mina Victoria Secret prylar



Älskar allt jag har från VS. På bilden saknas det ytterligare mer underkläder/trosor som ligger i tvätten, dusch och bodylotion i badrummet och även lite smink som ligger i victoria secret necessär på höger sida av bilden. VS är nästan beroendeframkallande, älskar alla deras saker.

Hippieinspiration



Fransar gör ju comeback nu i sommar som ni kanske själv redan visste. Har alltid gillat fransar och kommer alltid göra det oavsett om det är ute eller inne. Älskar hippielooken. Gillar ni fransar och hippielooken?

ELLE paris skjorta







Fick en ELLE paris golfskjorta av min mor förra gången jag vart hos henne. Älskar skjortan även om det kan bli svårt att kombinera den med andra plagg i sommar, eftersom det är annorlunda design (skjorta med väldigt korta ärmar och piké) och "pyjamastyg". Kanske ett par högmidjade slitna jeansshorts och rejäla klumpiga boots. Kan det fungera tro? Får leka mig fram och se vad som blir bra att mixa den med. Men för övrigt är det ett väldigt dyrt och fint märke, så är väldigt tacksam att jag fick den. Tack mami.

People come into your life for a reason, a season, or a lifetime








Summerfeeling

Kunde inte låta bli att ta en powerwalk för mig själv innan idag, riktigt härligt. Skippade både jacka och kofta och frös inte ett dugg. Våren är här! Jag är även den som uppskattar små saker, så tycker landskrona är supervackert nu när sommaren är runt hörnet. Kolla på bilderna jag tog. Det grönskar överallt nu, underbart.










Ni som vill fixa brösten, är ni fortfarande sugna efter denna video?



Tänker inte gå in på värsta diskussionen eller detaljer men, ni som vill fixa brösten.. är ni fortfarande sugna efter denna vidriga videon? Själv tänker jag aldrig utsätta min kropp för plastikoperationer. Med det menar jag INTE att jag har emot det och att andra inte ska få göra det om de känner sig missnöjda med sig själv. Men tänker aldrig utsätta min kropp för sånt. Denna videon sa allt!! Men innan ni ger en in på plastikoperationer, tänk till ytterligare en gång till innan ni gör förhastade saker. Viktigt att vara säker på om man vill!

What a wonderful sunday





Idag är jag lycklig



Jag ska fan inte klaga på mitt liv





Los Angeles 2012



Studenten 2011



Cypern 2011



Jag som liten



Italien, Milano 2011



Jag och älskling en vacker vårdag i Lidköping



Jag och Hanna, cypern 2011



Bästisen och jag en vacker vårdag


Most kind of stories, save the best part for last





Sitter och tänker tillbaka på alla fina minnen som jag fått äran att vara med om i mitt liv. Saknar Los Angeles väldigt mycket samtidigt som jag tänker på cypern och roadtripen förra året, med härligaste gänget ever. Tänker tillbaka på de 4 gångerna jag varit i Turkiet. Tänker tillbaka på grekland, london, prag och alla andra småresor. Alla fina minnen med familjen, mina vänner, studenten, pojkvännen och andra minnen genom livet. Får jag säga det själv så är livet fan inte så pjåkigt egentligen. Ibland förstår jag inte varför jag klagar på saker. Jag har ett bra liv. Tak över huvudet, mat, kläder, underbar familj, vänner och pojkvän. Massa kärlek omkring mig. Jag har gjort framsteg och framgång i sången, modellandet och i mitt inre. Jag har alla fördelar i världen för att lyckas med mitt liv. Ska bara inte försöka fastna någonstans, satsa helhjärtat och sätta mål i livet. Nu hinner inte mitt huvud med, på tok för mycket tankar som busar runt. Men, fan vad livet kan vara vackert. Om man bara vill och slutar hänga upp sig på det negativa som ligger i det förflutna. Jag vill, jag kan, jag SKA!

Nu ska jag fan ladda ner en go och må bra film och njuta av att jag äntligen får sova hemma istället för sjukhuset. Något gott att tugga på är ett måste.

Inspiration










My senses









[Source: http://haileyclauson.tumblr.com/]

Trippade ut en stund med älskling i luren. En riktig sommardoft trängde in sig i näsan och stämningen utomhus är obeskrivligt härlig. Månen är en stor och jämn cylinder ikväll, vackert. Fick värsta sommarruset i kroppen och en värmande bris spred sig omkring mig, som ett varmt täcke. Älskar ikväll!

Kate Moss for MANGO Summer 2012


Vogue Italia January 2012 The Collections


Chanel, the world around me right now


Inspiration from Maybelline











[Source: Maybelline New York]

Kyssjohannas webshop

Kollade runt lite på kyssjohanna och hittade dessa som är numera mina favoriter och ett måste att ha.
















Detta är ett hippieband som såklart ska vara runt huvudet, så snyggt!



Silk dress and thick bracelets

Kanske inget man ska kombinera tillsammans, men älskar verkligen sovdressen som är i silke och dessa grövre armbanden. Plagg med fransar och dessa armbanden, really neat.





Bracelet



Vad tycker ni?

Count your blessings, not your troubles
























Ytterligare tre modellbilder







Fotograf: Bo Gerbert
Modell: Carolina Ekelund

My weekend















Min tisdag och onsdag såg ut såhär. Umgicks med Angelica och Sandra. I onsdags när solen sken som sommaren kunde inte jag och sandra hålla oss inne, så vi tog en trip till Malmö där vi satt vid kanalen och njöt av varandras sällskap, varma solen, jordgubbar och glass. På kvällen åkte vi till Trelleborg för att käka på restaurang med kören som avslut på denna terminen. Sen hade jag sån otur och åkte in till sjukhuset i förregår och blev inskriven igår för operation. Det är min andra operation på 9 veckor, så kan lugnt säga att jag börjar bli trött på ordet sjukhus och operation. Men jag är hemma nu och har båda fötterna på jorden, dock lite groggy från narkosen eftersom jag blev nersövd men det överlever jag.

Bilder sen förra veckan
















Modellbilder

Äntligen börjar massa färdigfixade bilder rulla in på mailen som nu kan publiceras. Här får ni lite teasers.



Fotograf: Bo Gerbert
Modell: Jag (Carolina Ekelund)



Fotograf: Stephan Wilson
Modell: Jag (Carolina Ekelund)







Fotograf: Kaj Myller
Modell: Jag (Carolina Ekelund)


Jag har legat på sjukhus

Förlåt för den ursinnigt dåliga uppdateringen, men efter natten hos min bästis hamna jag på sjukhus. Har varit inlagd och opererat mig. Men nu är jag på fötterna igen och mår bra. Har en massa att berätta och visa. See you soon.

00:11

Haft en kanon dag, en solig och varm sådan. Är hemma hos Sandra och angelica nu, ska stanna över tills på torsdag. Två nätter med andra ord. Imorgon blir det en kanon dag ännu en dag, får hoppas på att dagen bjuder lika mycket på sol och värme som idag. Gick utan jacka utan att frysa, underbart. Nu börjar ögonlocken bli tunga. Godnatt och puss.



[Source: http://fashionfever.tumblr.com/]


Dagens facelook





Nu beger jag mig iväg. Puss

Lite update

Det blev på tok för galet igår. Tyvärr vill jag inte dela med mig gårdagens firande, hade ni vetat varför så hade ni förstått. Men roligt kan jag lova at jag hade. Så håller på att göra mig ordning nu sen bär det av till Malmö där jag stannar i två nätter. Får se hur det blir med updaten, vill trots allt vara social med favorittjejerna och umgås.

"Våga ta risker. Våga drömma. Våga tro på dig själv. Våga tro. Krossa jantelagen."

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus