Facelook

 
Eftersom jag kom hem på tok för sent igår så strejka kroppen imorses så lyckades sova ut en del. Kände att det behövdes och varför inte när det ändå är lördag. Tänkte ta mig dagens första måltid nu vid två snåret, brunch. Sen blir en tighta till sig ytterligare på gymmet, go hard or go home.

Jeansshorts, love


Angående träningen

Angående träningen så börjar jag komma i riktigt bra form nu. Tappat kilo, blivit mindre om stuss, midja och höft. Brösten har minimerats ganska duktigt, smalare ben och mellanrum mellan benen som vi tjejer trånar så efter, oftast. Har kommit underfynd med en sak när jag väl är på gymmet, jag älskar att svettas? Tror det är en vanesak att svettas och man lär sig att gilla det vilket jag nu har gjort skumt nog. Bara att fortstta i samma veva så lär det bli riktigt bra i slutändan.

Inspiration

 
Tänkte ta igen lite på bloggen nu, har haft bloggtorka senaste dagarna och varit lost i lilla hjärnkontoret. Men nu är jag igång igen, tack och lov.
 
(Source: tierdropp)

Nattuppdatering

 
Är uppe på tok för sent, men har tagit helg då så känns helt okej att agera nattuggla. Har haft en fantastisk fredag om jag får säga det själv. Fick äntligen efter hur länge som helst träffat min ena favorit tjej, Sandra. Skönt att träffa och prata ut med henne. Den tjejen asså, helt underbar, så oslagbar precis som mina andra två närmsta favorittjejer. Efter nästan tre timmars prat på ett café drog vi oss iväg till Jägerso och svettades lite i några butiker, trodde jag skulle tappa andan så kvavt och svettigt. Sen vidare hem till henne där de andra tjejerna väntade inför Angelicas tjejkväll med taco som tilltugg och då mycket fint sällskap. Tackar alla som gjorde fredag till en värdig och bra fredag, massa pussar och kärlek till er.

Be strong

 
Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta och att alltid kunna. Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest. Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas. Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av det att falla till botten, slå sig hårt och komma upp igen. Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast. Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.
 

Saknar oss

 
En av de finaste människorna på denna jord oavsett vad. Saknar oss så det gör ont. Love you.

My love

 
Om jag bara kunde plocka ner himeln och stjärnorna för att visa hur mycket du betyder för mig, hur mycket jag älskar dig.

Jag älskar dig, Christina.

 
Min lillasyster Christina, det är tjejen som känner mig ut och in. Som kan mig som person och förstår mig i allt. Hon lyssnar när jag behöver prata, hon kramar och finns när jag behöver gråta och få stöd, hon har lätt att förstå sig på sån komplicerad ilska jag har en tendens att bära på (har med besvikelse att göra då man håller inne allt och uteblir ilska istället). Hon finns där i alla väder. Min lillasyster som inte är så liten längre och betyder så mycket. Oavsett motgångar här i livet så tänker jag alltid finnas här för henne då jag vet att hon finns för mig också. Den kärleken till min syster är oförklarlig och oändlig. Tack för att du är min lillasyster, älskar dig.

Förlåt för kass update

 
Sorry för min frånvaro från bloggen, kan bättre. Har haft saker att göra under dagarna därför har bloggen hamnat åt sidan. Ska försöka att skärpa mig, dock är man inne i en jobbig period just nu och vill inte att bloggen ska bli fyl,d av negativa inlägg. Ska försöka hålla mig borta från det men inte så lätt när man behöver skriva av sig.
 
Var på gymmet och kötta ihjäl tidigare idag, ovanligt? Får jag säga det själv så är det alltid som lättast att träna när man är arg, ledsen och besviken. Blir det jobbigt för kroppen att träna och springa så springer man med hjärtat och känslorna istället. Och så mår man bättre efteråt, oftast.

Köttade järnet på gymmet

 
Efter några timmar med tvätten blev det gymmet på momangen, trodde jag skulle spricka av rastlöshet. Kan lugnt säga att det blev svettigare på gymmet än förväntat, kämpade som en galning så jag fick ont i bröstkorgen men då är det mitt ena motto som gäller "blir det jobbigt att springa med kroppen, så spring med hjärtat". Och det gjorde jag och slutligen kom den där adrenalinkicen som jag älskar så eftersom man försvinner in i en helt annan värld och känner hur hjärtat och pulsen pumpar. Känslan efteråt är också positiv då man känner sig flitig. Nu ska jag sluta babbla och göra mig mat, nyttig sådan. Hörs kanske sen, puss.

Rastlös

 
 
Trist men sant så är det tvättdags idag så sitter och väntar på bättre tider, eller ja att tvätten ska bli klar så jag kan dra en sväng om mitt andra hem, gymmet. Är sjukt rastlös. Fördelen med att få tvätta är att mina nya och favoritkläder äntligen blir rena och kan komma till anvädning igen.

Har haft en toppendag

 
Ännu en kväll utan mannen då han jobbar natt, igen. Trots han egentligen har semester men är så snäll och ställer upp ändå. Klarar mig en sista natt till sen sover han hemma igen. Satt i luren en bra stund med Maria då vi planerat lite roadtrip med bil upp till Göteborg om två veckor. Vi kommer bo gratis i ett schysst boende och kommer såklart springa runt på Liseberg som två små hypade barnrumpor. Käka gott på restaurang och njuta av varandras sällskap. Fina fina vän den där Maria som har ett hjärta av guld, bästa tjejen man kan önska sig. Börjar känna mig trött efter denna givande dag så tänkte ladda ner en äkta feel-good film och decka skönt. Godnatt och puss på er.

En standardmodellbild

 
Senaste session var mer en enkel session då vi sträva mest efter vanliga standard bilder och poser. Så man får lite basbilder till portfolio som ska kombineras med bilder från kommande och nya sessioner som kommer bli mer avancerade och/med professionella poser och dylikt (high-fashion). Tycker själv denna bilden är ganska standard/bas men fin samtidigt. Kan visa lite professionella bild-ideér sen som jag och en del fotografer ska köra. Har en massa på gång.

Från blogg till business

 
Som dom flesta känner till så släpper vår Tyra Sjöstedt snart ut sin första skrivna bok hur man går från blogg till business där man får följa med henne i den världen och lite till. Boken kommer definitivt vara ett måste för mig då jag själv älskar att tänka i businessbanor och den vägen, starta och äga eget företag. Ser fram emot att få läsa den.

L'eand I

 
 
 
Var inne en sväng inom L'eand I och blev förälskad i allt. Fransar, peacesymboler på både kläder och accessoarer, slitna jeansshorts, skinnjackor, mockaprylar, glittriga prylar, dundersnygga smycken. You name it. Vill bara köpa upp helt butiken men priserna där inne är ganska smaskiga och slår hål i plånkan. hittade ett par Jeffrey campbell skor som fick mitt hjärta att smälta, sååå snygga.

Mode för mig är konst och konsten föds av inspiration

 
För mig är mode inte bara mode. Utan för mig är det konst. Tycker det är tråkigt när man bara ser standard i mode och vågar inte "vidga på vingarna". Mode tillhör fantasierna och fantasier har inga gränser. Detsamma med inspiration, jag inspireras av allt jag ser omkring mig så som människor, miljö, kultur, musik och hela helheten i sig. Syftet med detta inlägg är helt enkelt att mode för mig är konst och konst får jag av inspiration av min omgivning. Så tycker det är tråkgt att mode bara ska anses vara mode och inte någon slags konst av inspiration från vår omvärld. Har svårt att formulera hur jag menar, men antar att ni hänger med i mina svängar. Mode är så mycketmer än mode och yttre skönhet. Konst är så mycket mer och mode är en slags konst i mina ögon.

Vilken bra start på veckan

 
Dagen har bestått av möte med en fotograf inför kommande uppdrag. Satt på ett riktigt fint café där det beställdes in smarrig räkmaka som tilltugg, blev dock min frukost. Snacka igenom både det ena och andra men tänker inte riktigt nämna det på bloggen ännu, får ni veta med tiden. Som sagt kommer första uppdrag vara grym markandsföring och det är till min fördel med det kontaktnät jag kommer komma i kontakt med, med fotografen. Helt sprallig inför allt och kan knappt bärga mig. Gick en sväng om butikerna efter mötet och inspirerades som aldrig förr. Så mycket snyggt man fick syn på och samlat på mig en massa inspiration till bloggen och till alla projekt. Precis så det ska vara.

Och ikväll har jag smällt i mig en tonfisksallad, perfekt middag då man undviker den där hemska äckliga mätnaden men också slipper vara hungrig. Precis lagom mätt och belåten utan några besvär. Har även saker att göra ikväll, känns bra att vara igång med saker.

Fick mig ett gott avslut på denna söndag

 
Ikväll har jag haft det bra, i min lilla ensamhet. Efter att mannen drog till jobb så blev det varmaste duschen på länge, hårinpackning, ansiktsmask, peela kropp och själ, tända ljus, söndagsljuvlig musik, fixa naglarna och allt det där. Så fick mig ett bra avslut på denna ösregninga söndag trots allt. Ska upp i god tid imorgon då jag har fikamöte i Malmö med en av malmös bästa fotografer. Projekt och uppdrag i sommar med mediafolk. Har något stort och roligt att se fram emot. Det går framåt med stora steg och jag älskar att vara aktiv och arbeta. Godnatt och puss på er så hörs vi imorgon.

Claw

 
Dessa bedårande dojjor hade man definitivt inte tackat nej till. Bud på att gå på jaktrunda efter dem. Lär smälla till ordentligt i plånkan om man går efter magkänslan.
 
(Source: etiquetafashion)

Hemma i min garderob och hylla

 
Ena favoritväskan som jag inte vet var den kommer ifrån
 
 
Magtröja från en butik på Gotland
 
 
Victoria Secret påsar med produkter och underkläder i. Från Victoria secret i Los Angeles
 
 
 
 
Såhär förvarar jag mina smycken. Smyckeskrin i äkta skinn från Berns (dock väldigt stökigt i den men ska göra iordning och fint) och förvaring"böcker" (inredning) där det fins ringar och armband, från  inredningsbutiken Chilli.
 
 
Fransskor från H&M. (Köpta förra året och använda ytterst få gånger vilket syns)
 
 
Gucciask som jag fick av mamma där det låg en snygg plånbok i används nu istället för att spara ihop pengar till nästa L.A resa.

Lite fler midsommarbilder

 
 
 
 

Romwe levererar

Två snygga måsten från shopen ROMWE. Älskar väskorna sjukt myclet.
Long tassel cream handle bag/Cow head black clutch.
 

 


Min lilla bärsallad

 
Hade lägenheten för mig själv för inte så länge sen då jag passa på att avnjuta en tallrik med bär och frukt. Jordgubbar, hallon, blåbär och kiwi. Godaste på länge och får jag säga det själv hade jag lätt kunnat leva på det.

Tre favoriter från Style by stories

Klippte ut tre favoriter som Stylebystories som jag vill klicka hem. Gillar byxorna då det är i bohemisk känsla. Och väskan är en självklarhet då den är beige och en döskalle som pryder upp. Kloarmbandet i guld har jag trånat efter länge nu och äntligen hittade jag den. Ett måste i garderoben.

Best music ever

 
 
 

With your Louis V bag, tatts on your arms, high-heel shoes make you six feet tall. Everybody wants you, you can have them all

 
 
 
 
 
 
 
 

Cravings

 
Har varit på jakt efter de perfekta jeansshortsen ett tag och hittade ett par förra veckan som satt som en smäck. Verkligen de perfekta shortsen, det var självklart ett par shorts som är i denna modellen inne på GT för ett nedsatt till ett grymt pris på 200 svenska stålar. I sommar ska jag använda så mycket jeansshorts som det bara går, shortsen är ett måste i sommar. Går att kombinera allt med så bättre kan det inte bli.

Så typisk jagmusik

 
Är helt fast i The weeknd. Väldigt annorlunda men så grym musik som är så jag som det bara går att bli. Lyssna och njut av den grymma och vackra musiken.
 

Elsa hosk


Jeans cravings


Inspiration


Skorskorskorskor


Barbara palvin, what a beauty


Inspirerande outfit


Drömklänning


Fyra små bilder sen igår

 
 
 
 
Fick som sagt inte alls många bilder med min egen kamera men fler bilder på resterande av folket och festen kommer. Ska bli bättre på att göra min blogg personlig.

God eftermiddag

 
Vakna för inte så länge sen då jag valde att sova ut eftersom man somna inte förrän fem imorse. Det är trots allt "söndag" (röd dag) så tycker det är helt okej att snarka ut. Får jag säga det själv så hade jag det supertrevligt igår, så tänkte bjussa upp några bilder sen igår. Dock fick jag inte så mycket bilder med min egen kamera på resterande av folket men min mans systemkamera följde med så där finns det mer bilder som jag lägger upp senare. Hoppas ni hade en bra midsommar iallafall.

Midsommar outfit

 
 
 
 
Eftersom vädret inte är med oss i södra delen idag så får det bli jeans men blommig topp och vit kavaj. Lite smycken också givetvis. Lyckades även sota till ögonen och blev riktigt nöjd. Så nu är fröken ekelund redo för en kanonkväll och ska bara invänta sista timmen innan vi åker iväg. Puss på er och glad midsommar en sista gång.

Glad midsommar hörreni

 
Som vi alla vet så är det inte mer eller mindre än midsommar idag. Här nere i södra delarna av vårt avlånga land Sverige är vädret inte riktigt med oss, regnade när jag vakna. Lite tråkigt är det väll men för mig spelar det ingen roll, jag har minst lika roligt ändå. Det blir vad man gör det till, rätta mig om jag har fel. Med mitt midsommar sällskap lär man inte ha tradigt iallafall. Känner festvibbarna i lägenheten redan. Det blir välsmakad midsommar käk, vidriga snapsar (som jag i vilket fall ska hålla mig väck från), vitt vin som jag så gärna dricker, sång, musik, skratt, dans får jag väll hoppas då det faktiskt går att göra en midsommarstång inomhus (vädret lär inte tillåta oss att dansa utomhus om det fortsätter regna), man tager det man haver och tro mig det går, har gjort midsommarstång av kvastar och papper som liten. You name it, kvällen kommer vara fullspäckad av de höjder en fest kan ha. Så dags att skruva upp volymen här hemma och göra sig redo för en kanonkväll.

Måttligt irriterad då jag efter massa om och men får fortsätta på blogg.se

 
 
 
Är måttligt irriterad nu, då varken bubbleroom eller blogg.se vill som jag vill. Här på blogg.se har dom bytat design som är så gräsligt ful och förvirrande och på bubbleroom måste man aktivera något skit om man ska kunna se sitt antal läsare om dagen, så när jag väl ska aktivera skitet så fungerar det inte. Får helt enkelt stå ut och vänja mig med blogg.se fula design som bara går mig på nerverna. Jaja, idag är det midsommar och tänker inte sura mer över en sån liten sak. Ska trots allt festa (vilket undantag som en kärring som jag) med buller och bång med trevligaste sällskapet. Jag, älskling, emelie, gustav, johanna, fille, bobba och ytterligare mer folk som jag inte känner. Dock väldigt roligt med nya människor då jag känner att jag är i behov att lära känna nya människor. Visst har jag nära och äkta vänner som Maria, malin, elin, ariana, sophie och hanna med flera men är annars så trött på resterande folk och "vänner" som går bakom ryggen och har sig, så nya människor är jag i stort behov av. Nya människor är trots allt något jag älskar. Så hall i hatten, ikväll ska det festas som om jag vore fjortis igen. Skämt å sido.

Möte och systemet

 
Mötet tidigare idag gick bra, så det är lättande nu i efterhand trots man var nervös inför mötet. Och eftersom det ska firas midsommar imorgon så passade jag på att dra inom systemet för att inhandla berusande dryck. Kom på mig själv att det är tredje gången gilt jag är inne på systemet sen jag fyllde 20, vilket är tre månader sen. Ännu ett tecken på att jag börjar bli kärring och dricker alkohol och festar väldigt sällan. Kanske lika bra att bli nykterist på heltid, tränar bort all tid ändå. Får jag säga det själv så är man ändå ganska stolt över sitt kontrollbehov för alkohol. Vem hade inte varit det liksom.

Ikväll är det plåtning som gäller



Ikväll ska jag plåtas i Helsingborg. Vid en strand där det finns palmer och är riktigt fint. Så taggade upp mig inför dagens plåtningen genom att löka på gymmet, som vanligt. Känns bra, jäkligt bra. Imorgon ska jag på möte och göra lite ärenden som endast 20+ kan göra, haha. Sen på fredag är det midsommar och det ska firas med buller och bång. Finaste och härligaste sällskapet dessutom. Nu blir det kassler och grönsaker sen far jag iväg på kvällsplåtning. Får se om jag orkar blogga när jag kommer hem, lär vara en lång kväll och hemma sent. Well, får låta tiden avgöra. Puss på er.

Världslökigt pass på gymmet idag



Blev ett lökigt pass på gymmet idag, vilket har blivit ganska vanligt för mig nu. Men dagens pass är något jag jublar högt för, den där adrenalinkicken förvånade mig rejält så som den pumpa genom kroppen. Hade dock killermusik i lurarna då det får igång den där extra kicken, men är fortfarande förvånad hur min kondition ökat och klarar av att springa non-stop innan svettet sprutar. Gick till den gräns av trötthet att jag nästan glömde hur trött jag var men trotsade mig själv genom att fortsätta. Förvånad men nöjd över min insats. Blev mest rump och benövningar, börjar få lite fast lyft om häcken nu. Känns också bra. Allt med träningen går framåt och jag trivs mer och mer med livsstilen.

Nu tänkte jag fixa mina tånaglar då jag har plåtning på stranden imorgon. Lite fresh om fossingarna måste man ändå vara om man ska flasha upp dom på beachen. Hörs imorgon, pusspuss.

Utsökta små hjärtan



Tycker dessa hjärtformade brillor är utsökta. Måste på jakt efter liknande. Ganska festligt att testa på något nytt som annars inte används särskilt ofta. Vad tycker ni om denna sort av brillor?

(Source: gone-fragile)

Inspirationskollage


Guldiga döskallar



Kommer ihåg perioden då jag älskade döskallar, silvrigt skulle det vara. Den perioden kom jag snabbt över men har nu fallit tillbaka och älskar döskallar igen, fast denna gången föredrar jag guldiga. Guldiga smycken till brun hy ska det vara om ni frågar mig.

(Source: tierdropp)

Riktigt fin skjorta



Tycker denna skjortan som vår VS ängel Rosie Huntington Whiteley bär är riktigt tjusig. Frågan är bara var man kan få tag i liknande skjorta?

Tagga inför morgondagen



Tänkte tagga upp lite inför morgondagens plåtning genom att kötta på gymmet. Har som sagt en massa plåtningar, planer och projekt igång så det känns väldigt bra. Dock inget jag kommer ta upp här ännu, får bli en liten suprise. Så ni får veta senare vad allt gäller. Det ser väldigt givande och ljust ut, så det är bara att köra på. Så nu blir det ännu en runda till gymmet, hörs sen. Puss på er.

Sexy look


+


Nialaya armband


Anna selezneva


En blåsig promenad längst vattnet



Vart ute på en blåsig promenad i min ensamhet för en stund sen. Gick längst vattnet medans den hårda vinden nästan blåste iväg mig. Den promenaden kändes väldigt behövlig med tanke på mitt humör idag, eller ikväll menar jag egentligen. Skönt att få egentid, tänka och rensa sig på skit.

Game over, thank you for playing



Tänkte stöka ner mig till gymmet nu för att köra ett lökigt pass, as usual. Bestämt mig för att vara ännu hårdare när det gäller kost och träning. Har ett mål som jag börjar närma mig mer och mer, så efter denna tjockishelgen är det dags att sätta igång med hårdhandskarna. Har förlorat en massa cm och vikt så är på den goda vägen mot målet. Go hard or go home, over and out.

High-fashion inspiration


Loud and fun colors


Att få höra att man liknar en av VS änglar är en wow känsla


Los Angeles 2012


Efter en utomordentlig helg är jag nu hemma



Är hemma efter en helg hos familjen Salmins, då jag är helnöjd med hela helgen och det fina sällskapet. Dessutom är glädjen obegriplig och kan inte mer än älska och vara tacksam för att ha Maria som bästa väninna. Tänkte varva ner och avsluta min helg/söndag med god kyckling, pojkvän, myskläder och film.

Hinner med ett inlägg innan jag drar iväg för helgen







Kör på dagens outfit.

Pastellfärgade jeans - cubus
Vit topp med snygg rygg - H&M
Smalt brunt skärp - secondhand
Och en massa mixade armband för att liva upp outfiten lite. Kör även på ett par beiga pumps och en hippieväska.

Filosiferar på tok för mycket idag



Detta lär vara det sista inlägget på två dagar då jag åker iväg imorgon och sover borta. Ser fram emot morgondagen då jag får träffa underbara vänner och människor. Fira Sofies student exempel. Träffa Maria och hela hennes glädjespridande familj. Själv förstår jag inte att det är exakt ett år sen man tog studenten, blir nästan rädd så fort tiden går. Dock väldigt nöjd och stolt över mig själv då jag gick ut med riktigt fina betyg och klara mig genom hela 12 år i skolan. Idag är det ganska vanligt att var tredje elev hoppar av skolan/gymnaiset, tyvärr. Tycker själv skolan är en viktig del i livet då man får fler dörrar öppna till en trygg framtid. Så det lär vara jobbigt men samtidigt underbart att se studenterna imorgon som går ut skolan. Jobbigt då det väcks minnen från sin egen student och att man FAKTISKT saknar skolan men samtidigt underbart att få glädjas med studenterna som också klarat sig genom 12 hela år i skolan. Strongt. Lär bli blandade känslor, men vafan det tillhör livet.

För övrigt tänkte jag göra mig middag nu, har tränat som en dåre idag och ätit på tok för dåligt. Fy fy. Så dags för en nyttig och stadig middag.

Jag älskar dig



Hur ska jag någonsin kunna förklara hur mycket du betyder för mig? Skrämmer nästan mig själv hur mycket en person som du tar sån stor del av mitt hjärta. Du är också en av de få personer i mitt liv som jag tillåter komma mig nära. Du är en va de få folk i mitt liv som jag kan vara mig själv inför. Det är inte många som varken får eller kan komma mig så nära (har uppväxten med att göra). Du är en av de få som tar mig för den jag är, med eller utan brister så känner jag mig älskad, älskad för att jag är jag och ingen annan. Ingen eller inget kan få mitt hjärta att sluta slå för dig. Inget kan komma imellan. Vi har tjaffs hit och dit vilket är vanligt i förhållande men fan aldrig aldrig kommer jag någonsin tillåta att någon försöker förstöra för oss. Känns som jag mest svammlar nu men poängen med det hela är att jag är sjukt tacksam tt jag har dig som min, bara min pojkvän/sambo och inget/ingen försöka förstöra. Tack för att du är min. Älskar dig med hela mitt hjärta.

Liten carolina


Love this look



Själv är man väldigt svag för hippie/safari looken. Hade jag fått välja en stil att leva med så är det utan tvekan hippie och safari looken. Hur gammal jag än kommer vara så lär jag aldrig tröttna på stilen. Det är inte bara snyggt utan bekvämt också vilket är en viktig del i det hela om jag får säga det själv. Kläder ska vara bekvämt att ha på sig. Rätta mig om jag har fel.

Whatever doesn't kill you is gonna leave a scar


Intense look


Can not you be happy for others, so I'm not happy about you. So you want to be treated as you treat others well. Do not forget it.



Detta inlägg ägnas åt min kära vän, Maria



Har jag räknat rätt så är det sju år vi har känt varandra nu. Du är alltid lika galen och glad oavsett hur din vardag än ser ut. Precis som mig, då vi gärna döljer att vi mår dåligt med en mask, ett stort leende för att ingen ska tro att man egentligen mår dåligt. Men vet du vad? Oavsett om du är glad, ledsen, arg, besviken, whatever så finns jag här och du kan dela med dig av allt. Jag gråter med dig om det behövs, skrattar med dig, skriker av ilska om det skulle behövas, you name it. Vi är varandra lika som personer vilket gör att vi förstår varandra hur läget än är. Du glädjs för mig och min lycka i mitt liv och jag glädjs med dig och din lycka vilket inte många gör för varandra idag, tyvärr. Vi delar allt som kommer påtal. Skulle kunna beskriva dig som en hel bok, men du är för bra för att orden ska räcka till. Hade jag kunnat så hade jag plockat ner alla stjärnor från himlen för att visa min tacksamhet och kärlek till dig. Du är för bra helt enkelt, en vän som dig växer definitivt inte på träd. Du är något man ska ta vara på och vara rädd om. Den som förlorar dig som vän är en stor förlust för dom, för den sortens vän du är, är väldigt svårt att få tag på idag. Tack för att du finns och tack för att du vill vara min vän. Alla dessa orden kom direkt från mitt hjärta men nu tänkte jag även bjuda på en låttext (verser) från Molly Sandén som beskriver dig rakt av som vän. Love you.

Du är fin som du är
när du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
utan va den du e, å så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
är det finaste någon kan få




I don't like you enough to be just friends anymore



Har aldrig känt mig såhär trött och sliten, eller nu ljög jag. Men det är ett bra tag sen man kände av dessa bieffekter av hård och intensiv träning så gud har straffat mig för att ha tagit i för mycket på gymmet. Har dock lovat mig själv att jag ska dit imorgon igen oavsett hur mycket kroppen skriker efter att få vila. Det är bara inbillning att kroppen är trött, jag tänker hålla igång träningen. Fått galen självdisciplin så det nästan är läskigt. Men innan morgondagens pass behöver jag många timmar skönhetssömn så tänkte somna tidigt ikväll. Sen behöver jag vila inför nästa vecka då det är dags för plåtning. Har på tok för många plåtningar framför mig nu så måste chilla lite med att planera in fler innan kommande plåtningar är avslutade. Sleep tight.

Full of inspiration








What a beauty


Stunning


Snabb update



Vart och gymmade tidigare idag, blev ett hårt pass som vanligt. Sen blev det en promenix ner till stranden med killen. Är hungirg som en varg nu och tänkte göra mat snart.

Hemma efter ett intensivt pass på gymmet



Kom hem från gymmet för inte så längesen. Blev ett rejält intensivt pass, flåste och flämtade som en lökig hund. Men känner mig sjukt flitig och tight nu efter passet. Börjar hända drastiska saker nu, både midja, höft, byst och ben har minimerats kupiöst och mina bh:ar börjar bli för stora eftersom fett från brösten försvinner på ett naffs. Vissa kläder är på tok för stora, stör mig nästan på det. Men fått sjuk självdisciplin och gör allt vad jag ska på gymmet och mer därtill. Bara att fortsätta i samma bana så är jag snart framme i mål. När jag kom hem blev det en tallrik med fräsch fisk och grönt. Trappar ner på kolhydrater igen då jag har en lättpåverkad och känslig mage mot kolhydrater och får ont. Älskar att vara hälsosam, känna mig pigg och trött på rätt sätt, snygg och den där extra självkänslan som dyker fram. Älskar hela den livsstilen. Go hard or go home.

Modelinspiration





(Source: emilyruhl, models-gone-wild, fashionandfittness)

Fascinating


Lipstick from Chanel


Kryss i taket



Kryss i taket. För en gång skull våga jag stå upp för mig själv och sa upp en vänskapsrelation. Är förbannat trött på att man ska försöka räcka till och bara bli ignorerad sen få kassa ursäkter hit och dit. Är smått förvånad över mig själv, att jag för en gång skull vågar stå upp för mig själv. Har några "vänner" till som jag tyvärr behöver säga upp vänskapsrelationen med. Jag vill ha folk omkring mig som får mig att må BRA och inte dåligt. Slut på detta nu. För övrigt känner jag bara för att sätta mig på närmsta plan och fly ifrån trötta och tråkiga sverige. Jag gillar Sverige som land men trött på människorna här. Will flee from Sweden, sooner or later.

Beautiful purple



Är verkligen så förälskad i dessa underkläder. Underbar lila färg och älskar kombinationen mellan spets och transperant tyg. Vad tycker ni om det?

Svart byxdress


Disappointed in you


Motivationsbilder



Vaknade med träningsvärkdeluxe imorses vilket är mindre härligt, men dock härligt övertygande att det blev ett världslökigt pass på gymmet igår. Ska ta hand om lite tvätt snart sen blir det ännu en runda på gymmet. Kikar lite på motivationsbilder vilket hjälper en jäkligt mycket. Ska lägga in lite motivationsbilder på mobilen också så man har det med sig hela tiden och kan känna sig motiverad när man är ute och fikar exempel, ta en titt på drömkroppen på motivationskollaget i mobilen och istället för att välja värsta kakan som är på andra sidan av glaset och frästar en sp blir det mycket lättare att ta något nyttigare. Känns som en bra idé.

Bra start på dagen





Startade min dag med en fräsch och god frukost som bestod mer eller mindre av lätt youghurt och färska bär. En redbull också. Sen blev det ett köttigt och lökigt pass på gymmet. Tänkte äta middag nu och återstår att se om jag både orkar och vill köra på ett till pass senare ikväll. Uppdaterar mer sen. Puss.

Update



Valde att låta bli bloggen igår och njuta av livet lite. Så är tillbaka idag igen. Har egentligen inte så mycket mer att säga att jag mår bra och njuter av livets fina erbjudande.

Just nu



Jordgubb, hallon, blåbär och kiwi är en smäck. Och sån vattenälskare som man är så blir det ramlösa med hallon och björnbär smak och en redbull. Detta kommer göra min kväll, men en bra filmserie. Gottigt!

Goda besked och en bra dag



Sambon är inte hemma så har lägenheten för mig själv, igen. Men det är skönt att ha lägenheten för sig själv. Ta hand om hushållet själv. Vart och åt sen lunch/middag på Basilika med mannen innan han åkte iväg. Gick inom H&M och fick med mig hem underkläder som jag var i stort behov av och som älskling bjöd på, tack gubbsi. Sen en snabb runda inom mataffären där det handlades jordgubbar, hallon, blåbär och kiwi. Ikväll blir det bärsallad om det är rätt ord? Så tänkte börja fixa med det nu. Annars, går sakerting bra nu och följ mig gärna på Instagram där jag uppdaterar väldigt mycket, betydligare mer än på bloggen. På instagram heter jag carhjo

Take a chance, let your body get a tolerance


Bikini


Love this moves






Vill ha denna klänningen



Av någon anledning har jag börjat gilla mönster. Särskilt i detta stuket. Riktigt enkel men bedårande klänning.

Exploderar av glädje

Jag har studsat runt, gormat och haft mig. Skakat och hjärtat har slagit så fort och hårt att till och med killen reagera över det. Detta beror på enorm glädje. Fått meddelande från olika personer när det gäller om ytterligare plåtningar för reklam för företag, hemsidor och dylikt och personligt meddelande från en designer där han berättar att han tycker jag har potential, modevisningar i en ort som är större än Malmö och hela kittet. Dock tänker jag inte berättade vad dessa saker gäller och det finns en stark anledning till det. Stora saker på gång och dessa nya projekten hålls hemligt och tänker inte berätta vem personerna är heller. Trots allt kontakter jag kämpat som fan att få i kontakt med och lyckats. Är exalterad och galen av förväntan, glädje, tacksamhet och allt. Är så pass glad att jag bara skriver och tänker inte på hur min formulering blir. Bara skriver av mig så som orden faller mig. För glad för att kunna behärska svenskan.

Uppdaterar snart mer.


Betydelsefullt och tacksamhet



Vill bara säga att jag är glad och tacksam för allt jag har. Har lärt mig att uppskatta minsta lilla här i livet så verkligen lilla sak för mig betyder så mycket och får mig att må som den energisprudlande tjej jag är inombords. Har så mycket framför mig som jag ser fram emot och är så tacksam att jag får dessa underbara chanser som annars är svårt att få i livet. I will succeed.

Inspiration från catwalken








Random pictures






En av de bästa sakerna som finns



Att få stolt visa upp snygga designade kläder på podiet är en kickande känsla. Hela grejen med en modevisning och få gå på cw går inte att beskriva. Tänk er pumpande musik ut från högtalaren, mycket publik som kollar just bara på DIG och kläderna du bär och den där adrenalinkicken av allt i ett samtidigt. Just den känslan är så mäktig, så stor.

Bara tanken att man har modevisningar framför sig gör en sjukt sprallig och full av energi och förväntan. Riktig jäkla egokick kan jag lova.

En sak ni inte visste om mig



Hur mycket folk än tjatar på att utsvängda jeans är fult så kan jag inte hålla med. Det är grymt snyggt om man bara kombinerar dem rätt. Dessutom förlänger utsvängda jeans ens ben, vilket är ett fett plus.

Random inspiration


Demanding my response. Don't bother breaking the door down, I found my way out and you'll never hurt me again





Här är vi, bästa teamet tillsammans



Här är en liten del av teamet jag arbete med igår. Dock saknas fyra personer till som var full gång med annat under samlingsbilderna. Från vänster: Jens C hilner (fotografen), röd klänning är Kristina, vit klänning är Angelica, killen till höger är designern, blå klänning är Ariana och jag står upp med beige klänning. får jag säga det själv så är det bästa teamet på länge som jag arbetat med. Hade jätte roligt.

Bild lånad från Wicked photo fanpage på facebook.

Plåtning för Proms & Weddings website.
Proms & Weddings, Amiralsgatan 28. Malmö

Bilder från idag (backstage)



Slottet











Jag och kristina



Jag i mina första outfit





Angelica och jag



Angelica och jag





Jag plåtas





Jag i en av mina outfit. Klänningen är egentligen ljuslila men blev blå på bild



Ariana och jag







Vackra prylar. Som extra belöning fick vi modeller välja ut ett frivilligt smyckesett med halsband och öronhänge. Så har ett riktigt vackert sett hemma i smyckeskrinet nu, tack proms and weddings. Visar mitt set imorgon, så bild kommer.







Angelica och jag



Kristina och jag





Jag i två olika rosa klänningar.



Jag, Angelica och Ariana. Kristina tog bilden.

Bilderna som tog till webshopen kommer dyka upp på deras hemsida med tiden. Kommer länka hemsidan till er när alla bilder är klara men lär ta tid eftersom det blev över 1000 bilder idag. Det har gått riktigt bra, bilderna blev kanon och har haft riktigt roligt. För att vara exakt har vi skrattat hela dagen och det var länge sen jag skratta sådär sist. Klänningarna och smyckena är från Proms & Weddings, Amiralsgatan 28 i Malmö.

Godkväll på er

Hej allihopa. Jag har haft en lång dag, en mycket mycket lång dag. Jag plåtades inför Proms & Weddings webshop och har haft en sjukligt jäkla bra dag. Tänkte berätta lite om dagen. Vi var 4 modeller med mig, hur underbara tjejer som helst och jag kan verkligen vara mig själv. Har redan planerat att vi ska ses igen för att umgås och lära känna varandra ännu mer. Sen är det en sak som glädjer mig oerhört. Jag gick på modevisning för cirka en månad sen, modevisningen gick riktigt bra. Designern för den modevisningen är samma designer som designat klänningarna vi hade på oss på plåtningen idag så han var på plats. Jag kände mig sjukt taggad och gav verkligen järnet, till 1000% vilket tydligen syntes. Fick samtal av ena killen som står i butiken för klänningarna, då hade designern ringt upp honom och sagt att jag förvånade. Förvånade på ett bra sätt och gjorde ett riktigt bra jobb. Därav fick jag förfrågan om en till modevisning nu i Juli OCH en stor modevisning på Malmöfestivalen som är i slutet av Augusti. Och vem tackar nej till det liksom? Så med världens leende på läpparna kunde jag inte tacka nej. Har en massa annat på gång som jag berättat många gånger som snart är dags, planerar och har mig med olika fotografer och NeuLash. Har börjat få lite napp också när det gäller agenturbiten.

Jag har en magkänsla nu att några där ute kommer sitta och håna och tro att man själv tror att man är något osv osv. Men så är inte läget. Detta är ett intresse precis som alla andra olika intressen och jag råkar brinna för detta något så kupiöst och har lyckats få en fot in i branschen. Min blogg handlar om mitt liv och skriver inte detta för att "skryta". Jag är glad, precis som vilken människa som helst skulle vara för att få någon dröm i uppfyllelse. Jag tycker att ni där ute ska släppa på jantelagen och go hard. Gör det ni vill, inget är fan omöjligt. Kör ert race och stå för vem ni är och vad ni vill i livet. Man ska trots allt följa sitt hjärta, eller hur? Har ni drömmar, kämpa, ha tålamod och se framåt. NI kan också. Men vill iallafall säga att jag är mer än så jäkla glad och peppad på allt just nu så jag skulle kunna spricka på mitten.


Veneda Budny


Träningen får mig att må bra, riktigt bra



Har alltid varit ganska mån om kropp, hälsa och själ. Men det är inte förräns nu jag verkligen har hittat tillbaka till motivationen att träna och det märks ganska rejält på min kroppsform. Har lyckats kravla mig ner x antal kilo och både höft, midja och bröst har minimerats duktigt. Visst tränar jag för att få en trimmad kropp men den viktiga delen för mig att träna är att jag mår bra, har hittet en helt annan balans och ro i kroppen och älskar livsstilen. Jag tycker dessutom inte att man ska hetsträna, man ska hitta sitt eget sätt att träna och göra det i sin egen takt. Man ska må bra av det, känna sig pigg och fräsch. Poängen med detta inlägg är att jag rekommenderar er att träna i er egen takt, sluta hetsträna och det ska få en att må bra. Både psykiskt och fysiskt.

Hailey Clauson, what a beauty


Spänd inför morgondagen



Som jag berätta så ska jag vara modell för en webshop med liknande klänningar på bilden. Proms & wedding klänningar. Så imorgon är det en stor session inför webben och vi kommer vara ett helt team med hur många personer som helst. Är väldigt spänd och förväntansfull om jag får säga det själv. Wish me luck.

Jag dör så söt


Facelook today



Ser fram emot morgondagen då det är en stor fotosession inför en webshop. Två fotografer på plats, tre make up artister och 3 modeller inklusive med mig. VD:n för butiken och andra personer som håller koll på ljuset och dylikt. vi lär bli ett riktigt team. Ska bli sjukt roligt. Dock ska jag vara i butiken halv 8 på morgonen så det blir uppgång med morgontuppen. Det lär bli en lång dag men attans så rolig. Har en massa andra plåtningar som ska göras och modevisningar. Glädjer mig att det går riktigt bra med det jag brinner för.

Min spetsklänning



Älskar min spetsklänning. Kan bäras både till vardags och fest. Ett par söta ballerinaskor till vardags och en fransväska och till fest är det lätt att klä upp klänningen med ett par svarta pumps, festlig clutch och fräsch sommarsminkning.

Mitt liv är mitt



Vill inte höra mer
Om rätt och fel
Vill inte välja vem
Jag ska hålla med
Inom mig växer en längtan att springa
Och aldrig mer vända om

Mitt liv är mitt
Jag vill gå min egen väg
Inte leva någon annans dröm
Snälla lämna mig ifred
Dina tårar sprids som ringar på vattnet
Men måste jag säga det du redan vet
Att mitt liv är mitt

Kan inte svälja mer
Jag har fått nog
Inget kan såra mig som dina ord
Hur kan du vara så blind att du missar
Att du förlorat mig

Tala inte om för mig vad som är rätt eller fel



Godmorgon på er. Är inte direkt på bättre humör idag. Tänker dock försöka komma på andra tankar så drar en sväng till gymmet. Och idag har jag INTE glömt att äta frukost. Det är Sveriges nationaldag också, congratz sweden.

Ledsen



Humöret är inte något att leka med just nu. Tänker inte gå in på ämnet men vill bara explodera av alla känslor. Arg, ledsen och vet knappt allt. Så avrundar för ikväll så kanske det blir uppdateringar imorgon. Vill bara sjunka genom marken just nu och inte vakna upp imorgon. Ta hand om er där ute. Puss och kram.

Inspiration




Pink from christian louboutin


Kom hem precis



Hemma efter ett lökigt pass på gymmet. Tog nog på tok för mycket i eftersom det sluta med yrsel och killen i kassan fick plåstra om mig lite då jag nästan svimmade. Trevlig kille för övrigt. Ska varva ner nu, ta en varm behövlig dusch och något litet att äta. Kom på att jag inte ens ätit frukost idag, kan vara orsaken till det som hände på gymmet idag. Slarvmaja jag kan vara ibland. Får se om jag orkar blogga mer sen, just nu är all energi och kraft finito.

Just det, glömde nästan





Glömde nästan att tipsa om Thyme for Ginger. Har ni inte sett eller hört talas om deras kollektioner så är det tid att kika in. Älskar looken. Den typiska Bohemiska/hippie. Sjukt snyggt. Dessutom står det såhär på deras webshop :

"
Thyme for Ginger designar väskor och accessoarer som tillverkas för hand i Indonesien. Thyme for Ginger's produkter håller alltid högsta kvalitet och tillverkas av finaste läder och mocka som enbart kommer från matdjur."

 


Hur bra är inte det på en skala?
Godnatt.


Right now





Skippar make up nu när det är "sommar" vilket jag rekommenderar eftersom det är viktigt att låta huden andas och har även sprungit runt i silkepyjamas hela dagen, iallafall sen jag kom hem från mötet idag. Skönt. Tänkte besöka duschen en snabbis sen hoppa i bingen, ska trots allt upp med tuppen imorgon för ett lökigt pass på gymmet. Hörs imorgon readers, kisses and hugs.

Två favoriter





Två av mina favoriter här hemma är mina gulpastellfärgade jeans från BikBok och en av mina parfymer från Victoria Secret. Pastellfärger och fruktig fräsch doft är ett självklart måste för min del.

Klänning med fransar



Har käkat taskigt idag så orkar inte stå ut med en tom och skrikande mage längre, tänkte göra lite sen lunch. Lär märka vad det blir.

Tierdropp inspiration



(Source: tierdropp)

Lite av mina favoriter



Brun/guldig klocka - Kommer inte ihåg
Ljustlila armband - Lindex



Orange hermes inspirerande armband - Lindex
Ljustlila armband - Lindex
Döskallearmband - GT
Rosa nialaya inspirerande armband - GT
Guld och vit flätat armband - Cubus

Love this look


Orange daub



Något jag fastnat för är såklart rejäla färgstarka skor. Lyfter upp en hel outfit så färgstarka skor (gärna med platå) är ett hett måste i sommar.

Mötet gick kanon



Jag är hemma igen efter ett möte som gick förvånansvärt bra. Nu håller jag tummarna att allt går sin väg. Tänkte hålla er uppdaterade lite nu.

Every second is a chance to turn your life around




Candice swanepoels




Inspirationscollage made by me


Äntligen hemma



Hemma efter en lång dag. Var på intervju på en nagelsalong i Malmö, gick jätte bra och får veta i veckan om jag får jobbet, fick mina naglar lite fixade samtidigt, skönt. Träffade andra härliga tjejer särskilt en tjej som jag bara så stormtrivs med på en rök sekund. Härligaste tjejen på länge och ser fram emot att fortsätta träffa henne. Efter 5 timmar i salongen kunde inte jag och som hon heter Elin hålla oss, så det blev lite kik i skoaffärer. Fann skor var verkligen var to die for så antar vi lät som småungar när vi "grät" efter alla skor. Nu är jag hemma och lagar mat med mannen. Underbar dag. Ska iväg på ett möte imorgon också, håller tummarna att det går bra. Feel happy right now,

Intervju imorgon



Har tagit vara på att det är helg och gud vad skönt det är att verkligen njuta att det är HELG. Ska på intervju imorgon vilket jag ser fram emot, så håll en tumme att det går sin väg. Satt även och skrev upp alla fotosessioner jag har framför mig och samanlagt landa antalet på 13 olika plåtningar varav någon är inför en webshop, reklam för Neulash med mera. Har dessutom blivit tillfrågad som modell till en uppdragsgivare på ett event nästa vecka. Får mer information om det imorgon då jag får bestämma mig hur jag vill göra, roligt med kontakter iallafall. Nu tänker jag slänga mig på soffan för ytterligare mer helgmys. Håller er uppdaterade imorgon efter intervjun. Puss och kram.

Blont hår och stor hatt





Till sommaren är det hett med solblont hår och stora hattar. Galet läckert.

På min önskelista




If you ignore me, I will ignore you. If you don't start the conversation, we won't talk. If you don't put in the effort, why should I?





White pumps


Dags för fredagsmys



Då är det mys som gäller för min del, gott käk och bra rullar att glo på. Hörs imorgon. Puss.

Dagens brunch



Jag är noggrann att äta frukost, lunch och middag men det råka bli lite sen frukost idag så det fick bli brunch istället. Äggröra med gurka, min favorit youghurt och givetvis vatten. Dricker vatten hela tiden, vilket är bra för kroppen, huden och håret. Gottigt!

Fredag, underbara fredag



Idag tänker jag njuta av att det är fredag, på riktigt. Har tränat hårt och varit strikt när det gäller maten så idag ska jag unna mig lite onyttigt gottis. Det förtjänar jag efter en massa tränings, ätit bra och länge sen sist jag unna mig något, skämde bort mig lite. Njuter av att gå osminkad och pallar inte bry mig för fem öre hur jag ser ut. Såna dagar behövs verkligen.

Känner mig flitig nu



Var lite småflitig tidigare idag som satte mig ner i lugn och ro för att göra lite arbete. Mailjobb med en designer inför en visning, planering om modelljobb, övriga planeringar och kolla över andra viktiga saker. Känns skönt att få det gjort. En liten klapp på min axel.

Stop holding on to what hurts and make room for what feels good








Well, då tackar jag för mig och säger godnatt, ses på bloggen imorgon och puss till er alla.

You still have a lot time to make yourself be what you want. There's still lots of good in the world



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus