Hoppas på sol imorgon också



Hoppas på sol imorgon, precis som dagens. För då jäklar tänker jag tjuvstarta med att pressa fram lite färg på balkongen. Tänkte koka upp lite natt-te så jag somnar lättare sen, även om klockan är på tok för mycket just nu. Kan fan inte somna när sambon jobbar natt, behöver honom mer än vad jag egentligen tror. Puss och godnatt.

Kommentarer
johanna

låter som en god ide det :-)



2012-05-07 @ 05:58:58
Johanna

Sv: Tack så jättemycket, va gullig du är! :D Hoppas du fortsätter läsa den ^^ Din blogg är ju skitsnygg också! :) Och dina ben??! OMG.. ge mig! ^^ Vill också vara smal och brun :P Massa kramar Johanna



Blogg: http://johannawesterberg.blogg.se/
2012-05-07 @ 11:16:51
Elin

Sv; Tack! Vad roligt att du tycker det :) När det gäller bilderna är rätt svårt att förklara såhär men jag ska ge det ett försök :) Du jobbar i stilmallen och om du går under content så står det with på tre ställen och där har jag 825px och det betyder att mina bilder är och att jag laddar upp dom 800px breda och dom där 25 är lite extra som är runt omkring. Så gäller det att dina bilder är 800px breda (eller hur brett du nu vill ha det) när du laddar upp dom och dom ska helst inte vara mer heller för då blir dom lätt pixliga. Sen måste det ju även samspela med Side (menyn) och Wrapper (själva bloggen) så om du har inläggen 825px och menyn kanske är 200px så behöver wrapper vara 1050px bred. Hänger du med? :P Ett tips är att skapa en till blogg, en "testblogg" där då kan testa dig fram och göra en massa fel tills det blir rätt utan att den riktigt bloggen störs av det och sen när du är nöjd kopierar du bara över koderna till den riktiga bloggen. Du skapar en till blogg under "Mitt konto" :) Om du känner att du ändå inte får någon ordning på det så kan jag hjälpa dig, andra har gjort så att dom gjort ett tillfälligt lösenord och gett det till mig så har jag loggat in och fixat lite :) Okej, världens längsta kommentar här då? Haha! Hoppas det blev lite klarare iaf :)



Blogg: http://ejjson.blogg.se/
2012-05-07 @ 12:17:39


Kommentera



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus