I feel good

 
Känner att man lidit av bloggtorka de senaste dagarna, fantasin och inspirationen är inte som den var innan. Så får ta igen det och samla på mig lite av inspiration. Med detta inlägg vill jag mest säga att jag mår bra, har en massa roliga saker på gång, plåtningar hit och dit, projekt hit och dit, modevisningar och castin/audition. Min gårdag var förresten kanon och för övrigt längtar jag till Tisdag då jag reser iväg till Göteborg med min sköna höna.

Kommentarer
Jasmin - The dream of being famous!

Hej hur har din sommar varit hittills?? :)
-
Du kanske kommer strunta i detta nu men jag kan åtminstone försöka... Min dröm har alltid varit att bli en skådis och äga ett klädmärke som är större än HM (som är väldigt stort) men man måste ju ta små steg i taget just därför vill jag att min blogg ska bli stor, väldigt stor! Så kolla gärna in mina kategorier och läs runt i bloggen lite. Vem vet du kanske gillar min blogg? :)
-
Har även en tävling där du kan synas framför 500-600 läsare! http://jaasses.webblogg.se/2012/july/tavling-vinn-en-lank.html#comment (direkt länk)
-
Kommentera det på min blogg annars får jag ju aldrig ett svar på frågan! :P (allt det där med den nya blogg.se designen och så :) )Blogg: http://jaasses.webblogg.se
2012-07-06 @ 03:40:55


KommenteraNamn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus