Älskar dig Carolina Ekelund

Detta är ett inlägg till Carro från Joel. (har kidnappat hennes blogg när hon är borta)

Vet att vi ibland har haft det lite kämpigt och det har inte varit små rosa moln hela tiden.
Nu när du är i Usa så har jag funderat lite på vad det är som gör mig kär i dig.
Och ju mer jag tänkte på minnen och vad det är som gör dig och oss så speciellt så fick jag mycket glada minnen.

Jag minns fortfarande första gången jag såg dig på fototräffen i Landskrona. Kommer ihåg att jag tänkte "Shit vad hon är vacker. Men hon är out of my league" Ditt leende och ditt skratt när jag sa till dig att du skulle tänka på ditt favoritgodis medan Jan plåta dig kommer jag aldrig att glömma. Ditt sätt att se på mig och ditt sätt att skratta och le värmer mitt hjärta helt otroligt.

Bild från träffen. Tagen inom 5 min från att jag pratade med dig.
(fotograf: Jan Valeur)


Ett annat minne som säger mycket om varför jag älskar dig är när vi skulle ut och äta på resturang för att jag lovat dig det som pris om du klarade ett visst säljmål. Och självklart klara du det. Så vi gick till Inferno och väl där gick du på toaletten. Servitören fråga mig under tiden vart vi ville sitta men det sa jag att du fick bestämma. När du kommer tillbaka så frågar han dig och du svarar direkt "På rumpan"
Vi äter våran mat och du slickar tallriken innan vi går.
Älskar att du är så avslappnad och galen.Delar med mig ett minne till innan det blir natten här och det är när jag visste att jag kunde säga dom 3 små orden till dig och mena dom. Men du var inte redo för det då men jag berättade för dina vänner om det. Jag tror du vet om kvällen i trelleborg när vi firade Maria. Det var en riktigt bra kväll enligt mig. <3


Nu ska jag sova här. (borde gjort det för länge sen man datorn har krånglat lite så jag har inte hunnit med alla minnen jag ville få med men det kanske kommer fler sånnahär inlägg i framtiden)

Saknar att somna bredvid dig mitt hjärta. Saknar att vakna mitt i natten av att du svär åt mig i sömnen och saknar att väcka dig med frukosten framplockad (du är så vacker när du är nyvaken).


Älskar dig av hela mitt hjärta och längtar tills på tisdag då du är i mina armar igen.
Tack för att du står ut med mig och tack för att du vill vara min!


(Bilden är från andra dagen vi umgicks. Vi tog en promenad längst havet och satte oss och myste på en bänk)

Kommentarer


KommenteraNamn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus